Şimdi Ara

Seagate 1 TB çok acil Lütfen Tanımıyor:(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
17.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kutuyu açamıyroumkı ne vıde var ne bırsey kıracgaım en sonudna dısk hepten zarar gorur dıye korkuyroum..
  • ya şu kutuyu nasıl açarım acil yardım

Seagate 1 TB çok acil Lütfen Tanımıyor:((
  • meyve bıçağı ile
  • Daha önce düşürdünüzmü veya bir yakınınız düşürmüz olabilirmi ? Harici hdd ler enok darbe elektrik kesintisi ve donanımı sonlandırmadan çıkartmakdan etkilenirler.

Kutunun alt tarafındaki etiketi bir kaldırın altında vida olabilir olmadı geçmelidir. İçindeki diske zarar vermden tüz tornavida ile açmaya çalışın
  • güç problemi olabilir.çift girişli usb kablosu denedin mi?
  • çift girişli USB kablosuyla denemedim .

yokya çekmecede duruyrodu sabıt oradan laptop a baglıyrodum yanı sadece bırkac kez USB kablosunu dırekt cektım am aozamanda calısmıyordu donamım kaldırılamıyor dedıgı ıcın oyle cekmek ozrunda kaldım..
    ama benımkı ayrıca adaptörle calısıyor zaten?
    eskıden sadece adaptörü taktıgımda bıle motor sesı gelırdı harddısk calısırdı
  • kutuyu açtım nasıl actıgımıda paylasayım:) dz tornavıdayla kenarlardan ıcerı dogru bastırdım bu sekılde actım..

barracuda 7200.12
    bunu neden ıstedın paylasırmısın?
  • tracy kafanı karıştırmayayım ama aynı ürün bendede var ben yazılımı indirip Dejaay ustanın fikirleriyle sorunu halletmiştim başka sorunda vardı bende neyse (bende XP var)
    Siz bu sayfaya bir bakın derim..faydası olur umarım.yazılımı tekrar yüklemiştim.her ne kadar tak çalıştır diyosada ben baya bi uğraştım.

http://www.seagate.com/www/tr-tr/products/external/expansion/expansion_desktop/#tTabContentSupport

hah buldum bu programı indirmiştim olmuştu linki veren arkadaşın dediğine göre driver değilmiş bu program..

http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Seagate-Manager.shtm

mesajın olduğu topikte bu
    http://forum.donanimhaber.com/m_35006031/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#35006031

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1961 -- 13 Ocak 2010; 14:33:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tracy chapman

kutuyu açtım nasıl actıgımıda paylasayım:) dz tornavıdayla kenarlardan ıcerı dogru bastırdım bu sekılde actım..

barracuda 7200.12

7200.11 serisi arızalı idi bilgisayar görmüyordu, ancak bazı yabancı formlarda 7200.12 serisindede hata (bilgisayarın görmemesi) aldıklarını belirten kullanıcılar var,

bide 7200.12 serisi bi diski nasıl 3 yıldır kullanıyon anlamadım?? çıkalı iki yıl anca oldu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt46

quote:

kutuyu açtım nasıl actıgımıda paylasayım:) dz tornavıdayla kenarlardan ıcerı dogru bastırdım bu sekılde actım..

barracuda 7200.12

7200.11 serisi arızalı idi bilgisayar görmüyordu, ancak bazı yabancı formlarda 7200.12 serisindede hata (bilgisayarın görmemesi) aldıklarını belirten kullanıcılar var,

bide 7200.12 serisi bi diski nasıl 3 yıldır kullanıyon anlamadım?? çıkalı iki yıl anca oldu??

3 yıl demedımkı ben???
    actım ıcınde bıldıgımız hdd cıktı ya..
  • quote:

actım ıcınde bıldıgımız hdd cıktı ya..

Bildiğimiz bu HDD'yi anakartımıza yukarıda arkadaşın belirttiği uygun kablolarla, uygun şekilde bağlayarak çalışıp çalışmadığına baktınız mı?

Seagate 1 TB çok acil Lütfen Tanımıyor:((

SATA bağlantısı resiimdeki gibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 14 Ocak 2010; 17:43:21 >
  • HDDyi bilgisayara taktığında (kutuyla değil sata kablosuyla) bios ta görünüyor mu, buna bakabilir misin?
  • Normal Masa ustu pc ye SATA olarak bagladım gördü çok şükür içindeki verileri aldım şimdi normal HDD olarka kullanıyorum ne yapalım:)) ıyıkı garantye gerı vermemısım RISK almak bazen faydalı oluyor:)
  • Aynı sorun bende de oldu. masaüstü bilgisayara bağladım hdd sadece ısınıyor ama ne biosda görünüyor nede başka bir yerde çözüm konusunda yardım edermisiniz.
  • quote:

barracuda 7200.12

"kutuyu açtım nasıl actıgımıda paylasayım:) dz tornavıdayla kenarlardan ıcerı dogru bastırdım bu sekılde actım.." demişsin fakat neresine belirtmemişsin....

yukarıda verdiğin harddiskin resmi üzerine paint ile işaretlesende nereye bastırıp açtığını herkes öğrense diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyboy1 -- 14 Nisan 2011; 17:16:12 >
  • 7200.12 çıktı benimkiside... ben kutudan çıkarıp bilgisayara sata dan taktım şu anda öyle dah aiyi oldu bence... :D
    seagate barracuda 7200.12 çıktı....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.