Şimdi Ara

Sea of Thieves [PC ANA KONU] Türkçe (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
14
Favori
23.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sea of thieves Steam den indirirken kaç GB internet kotalı da az ise satın alacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam 40gb olması lazım 3 aşağı 5 yukarıdır en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almayı düşünüyorum oynayan varsa steam'den ekleyebilir.

Steam ismi: BlackF!Re
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Bende oyuna yeni başladım,iyi bir ekip arıyorum.Steam isminiz varsa ekleyim sizi.

Not: Yaş 31
  • BlackF!Re kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Özel mesaj attım. Denk gelirsek oynayalım.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Tamam.istek gönderdim
  • BlackF!Re kullanıcısına yanıt
    bizde 2 kişiyiz bazen 3 oluyoruz. yaş 32 benim . diğerleri 27 28 gibi. özelden atın isterseniz mesaj ekliyim. eğer ekip kurmadıysanız
  • Bide oyun hakkında önemli detaylar verebilcek birisi varmı hiç ? Mavi altın nerelerden kasılabilir ve en iyi sarı altın veren görevler nedir ne yapmalıyız gibisinden. ?
  • merhaba arkadaşlar. 3-4 kişilik bir grubuz, bu oyunu almayı düşünüyoruz?

doğru bir karar mı sizce? en son the forest oynamıştık çok eğlenmiştik

şimdide böyle akşamları 2-3 saat girip kafa dağıtabileceğimiz bir oyun arıyoruz ve bunu bulduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

arkadaslar tekrar yazayım oyunu oynayan varsa whatsapp grubumuza davet ediyoruz. İlgilenenler P.M

Oyun hakkındaki dusuncelerim ise; gayet guzel, chest Emmre129 arkadasımızın dediğine bifiil katılıyorum. chest toplamak vs yetersiz ve sıkıyor olsa da en buyuk sorunu ping ve server sorunu. Bu da gayet normal, oyun daha yeni cıktı zamanla duzelecektir. Ornek vermek gerekirse, 3 gün once max 55 ping ile oynadıgım ve serverde tonlarca gemi ve insan gordugum bir gundu, 5 gemi birbirimize girdiğimizi hatırlıyorum ve herkes gülmekten oynayamıyordu oyunu. Eglence kısmı mükemmel. Ancak dün yine 4 arkadas oynadık koskoca haritada 2 gemi ile karsılastık, ve ping 300 un uzerindeydi. Stabilize olacaktır diye umut ediyorum. Oyun bir sandbox , aynı ARK gibi bu oyuna da cok fazla sey eklenebileceginden suphem yok.
    hocam son durum nedir? hala oynuyor musunuz? oyun gelişti mi? pingler nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

hocam son durum nedir? hala oynuyor musunuz? oyun gelişti mi? pingler nasıl?

Alıntıları Göster
    Hocam selam. Maalesef artık oynamıyorum oyunu . Ekip bulamadık sonra bıraktım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

Hocam selam. Maalesef artık oynamıyorum oyunu . Ekip bulamadık sonra bıraktım açıkçası

Alıntıları Göster
    anladım hocam teşekkürler

biz büyük ihtimalle oyunu alıyoruz bakalım 4 kişi, umarım sarar
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Oyunu sürekli oynayabileceğin bir grubun varsa oyun en iyi co op oyunlardan biri ve steam fiyatı da çok çok iyi bence. Solo ya da random tiplerle bu oyun oynanmıyor bir zaman sonra bayıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: smalhero

Oyunu sürekli oynayabileceğin bir grubun varsa oyun en iyi co op oyunlardan biri ve steam fiyatı da çok çok iyi bence. Solo ya da random tiplerle bu oyun oynanmıyor bir zaman sonra bayıyor.
    hocam peki görev tekrarı durumu olmuyor mu? hep aynı şeyler değil mi sonuçta? bide görevlerin tek amacı kozmetik ürünler alabilmek içinmiş. keşke ufak tefek rpg ögeleri olsa , insanı hırslandırsa falan :d

dayz, rust, raft ve bu oyun arasında kalmıştık. en son buna karar kıldık gibi. umarım eğlendirir. teşekkürler cevap için.
    Sürekli oynayacağın bir grubun varsa oyun sarıyor. ancak o grupla da aksiyona hep girmen lazım. Özellikle PVP de . ZİRA karşında da senin gibi grup olması lazım yoksa yolda 3-5 mazlum cıkıyor bazen sürekli bir sure sonra da bu muydu yahu bıktım diyorsun
    Oyunda dur görev yapayım para kasıp zengin olayım muhabbeti pek yok. Dediğin gibi kozmetik her şey. Oyundaki bana göre asıl amaç korsanlık yapıp milletle pvpye girmek. PVEnin tek olayı hazine işaretli yerlere gidip kazıp bulmak, mini boss görevlerini yapıp kuru kafaları satmak ya da bilmeceleri çözüp sandıkları bulmak. Yani bütün pve olayı sandık toplayıp npclere satmak üzerine kurulu. Bu arada tall tales adlı zincirleme bir görev sistemi var oyunda o oyunun ana görev sistemi gibi oldu alınca onla başlayabilirsiniz veya yüksek seviye pve de var fort of the damned ya da stronghold denilen yerler var oraları bitirmek sabır istiyor ama eğlenceli. Bitirince yine satacak mal veriyor yani aynı olaya dönüyor. Ama dediğim gibi oyunun pvp sistemini öğrendiğinizde acayip zevkli oluyor. O milletin gemilerini batirdiginda aldığın hazzı oyunların çoğunda alamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: smalhero

Oyunda dur görev yapayım para kasıp zengin olayım muhabbeti pek yok. Dediğin gibi kozmetik her şey. Oyundaki bana göre asıl amaç korsanlık yapıp milletle pvpye girmek. PVEnin tek olayı hazine işaretli yerlere gidip kazıp bulmak, mini boss görevlerini yapıp kuru kafaları satmak ya da bilmeceleri çözüp sandıkları bulmak. Yani bütün pve olayı sandık toplayıp npclere satmak üzerine kurulu. Bu arada tall tales adlı zincirleme bir görev sistemi var oyunda o oyunun ana görev sistemi gibi oldu alınca onla başlayabilirsiniz veya yüksek seviye pve de var fort of the damned ya da stronghold denilen yerler var oraları bitirmek sabır istiyor ama eğlenceli. Bitirince yine satacak mal veriyor yani aynı olaya dönüyor. Ama dediğim gibi oyunun pvp sistemini öğrendiğinizde acayip zevkli oluyor. O milletin gemilerini batirdiginda aldığın hazzı oyunların çoğunda alamazsın.
    Teşekkürler hocam. Dediğiniz şeylere ağırlık vererek başlayalım bari oyuna. Pvp sistemini çözene kadar takılırız onlarla

Peki bir Serverda en fazla kaç gemi tayfa oluyor? Yani diğer kişilerle rastlaşmak kolay mı? Harita ne kadar büyük?

Oyuna girdiğinizde oyun sizi otomatik bir servere atıyor. Şansınıza belki 10 gemi belki 2 gemi yani şansa . Arada bir serverda gemi azaldi mı ya da hiç kalmadı mı başka serverla birleştiriyor. Mesela ben kimi zaman 4 saat gemi gormedigim oldu kimi zaman da kafamı aksiyondan kaldıramadım.

• İlk mesaj yenilendi.
  • beraber oynamak isteyenler eklesin
    https://steamcommunity.com/id/KuzuCevirme/
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.