Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

kılıf olarak ne alalım hocam ? sizler neler kullanıyorsunuz? ekran koruyucuya gerek duymuyorum şu an. şu sony ericsson yazısından ericcson yazısı kalkması iyi olmuş. keşke bizim telleride alıp kaldırıp geri verseler

Ben Ankara Armada'dan polikarbonat govde aldim. Bayagi saglam oldu.

örnek bir resmi var mı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

quote:

kılıf olarak ne alalım hocam ? sizler neler kullanıyorsunuz? ekran koruyucuya gerek duymuyorum şu an. şu sony ericsson yazısından ericcson yazısı kalkması iyi olmuş. keşke bizim telleride alıp kaldırıp geri verseler

Ben Ankara Armada'dan polikarbonat govde aldim. Bayagi saglam oldu.

örnek bir resmi var mı acaba?

Bulabilirsem atarim hocam.

Edit:http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/494887382_1/Rubberized-Hard-Cover-Case-Skin-for-Sony-Ericsson-Xperia-ray-ST18i-100pcs-lot-Free-Shipping-SE18IC02.jpg

Telefonum siyah, siyah olandan vardi onu aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 23 Haziran 2012; 0:36:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonda en nefret ettiğim şey kılıftır, hayatta kılıf kullanmam. beyaz renk w810i mi 3 yıl kılıfsız kullandım, ne rengi soldu nede çizildi, kaplaması sağlamdı yani. bunda da sağlam olacağına güveniyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

telefonda en nefret ettiğim şey kılıftır, hayatta kılıf kullanmam. beyaz renk w810i mi 3 yıl kılıfsız kullandım, ne rengi soldu nede çizildi, kaplaması sağlamdı yani. bunda da sağlam olacağına güveniyorum artık.

elimizden yere düşürürsek ne olacak peki?
  • Aslında kılıf şart. 8 aydır çiziksiz kullanıyorum, geçenlerde kulaklıkla beraber koymuştum cebime. Kulaklığın jackı arka kapağı kanırtmış resmen, derin çizmiş. Sonraki günde otururken cebimden kayıp düştü. Bunlar beni telefondan soğuttu açıkçası
  • quote:

quote:

telefonda en nefret ettiğim şey kılıftır, hayatta kılıf kullanmam. beyaz renk w810i mi 3 yıl kılıfsız kullandım, ne rengi soldu nede çizildi, kaplaması sağlamdı yani. bunda da sağlam olacağına güveniyorum artık.

Valla ben 3 yıl korudum telefonu, sonra kardeşime verdim ve Teknoloji düşmanı kardeşim telefonu 3. kattan aşağıya düşürdü, telefon paramparça oldu.

ekleme: arkadaşlar telefonda ekran görüntüsünü kaydetmeyi bitürlü başaramadım. yazılım güncelleme yapmadım, güncelleme yapınca güç+ses kısma tuşlarına basınca oluyo yazmışsınız sanırım ama güncellenmemiş halinde varmı böyle bi özellik?

birde telefonun resim görüntüleyivisi resimlerin ayrıntılarını göstermiyo, yakınlaşınca resmin ayrıntıları bulanık görünüyo, tavsiye edebileceğiniz bir resim gmrüntüleme uygulaması varmıdır? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Haziran 2012; 15:05:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ICS 4.0.4 hakkinda sonyye mail atmistim gelen cevap asagidadir..

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sorununuzla ilgili olarak,

ICS 4.0 Android sürüm yükseltmesinden sonra telefonunuzda yaşadığınız problemler için üzgünüz.Sony Mobile güncel Xperia™ deneyimlerinin Android™ 4.0 üzerindeki yeniliklerle birleştirilmesi üzerinde çalışmaktadır. Yazılım üzerinde gerek kullanıcılar gerek yazılım geliştiricilerin geridönüşleri sonucunda ihtiyaç duyulan problemler için yazılım yamaları yayınlanmaktadır. Ve ihtiyaç halinde yayınlanmaya devam edecektir.

• selam arkadaslar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Xperia ray kullanıyorum.Programım 4.1.A.0.562 ama dünden itibaren yeni bir sürüm yayınlanmış.4.1.B.0.431.Güncelleme yapmaya çalışıyorum ama pc companion da TELEFON YAZILIM GÜNCELLEŞTİRME BİLEŞENLERİ YÜKLENEMİYOR VEYA BAŞLATILAMIYOR.Bu ne demek ve ne yapmam gerekiyor.Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

Valla ben 3 yıl korudum telefonu, sonra kardeşime verdim ve Teknoloji düşmanı kardeşim telefonu 3. kattan aşağıya düşürdü, telefon paramparça oldu.

ekleme: arkadaşlar telefonda ekran görüntüsünü kaydetmeyi bitürlü başaramadım. yazılım güncelleme yapmadım, güncelleme yapınca güç+ses kısma tuşlarına basınca oluyo yazmışsınız sanırım ama güncellenmemiş halinde varmı böyle bi özellik?

birde telefonun resim görüntüleyivisi resimlerin ayrıntılarını göstermiyo, yakınlaşınca resmin ayrıntıları bulanık görünüyo, tavsiye edebileceğiniz bir resim gmrüntüleme uygulaması varmıdır? teşekkürler.

Quickpic diye bir galeri uygulamasi var, tavsiye ederim.

Ekran goruntusu kapama tusuna basili tuttugunuzda gelen menude var

• quote:

Orijinalden alıntı: naim_23

selam arkadaslar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Xperia ray kullanıyorum.Programım 4.1.A.0.562 ama dünden itibaren yeni bir sürüm yayınlanmış.4.1.B.0.431.Güncelleme yapmaya çalışıyorum ama pc companion da TELEFON YAZILIM GÜNCELLEŞTİRME BİLEŞENLERİ YÜKLENEMİYOR VEYA BAŞLATILAMIYOR.Bu ne demek ve ne yapmam gerekiyor.Teşekkür ederim

update service ile günleme yapın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: naim_23

selam arkadaslar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Xperia ray kullanıyorum.Programım 4.1.A.0.562 ama dünden itibaren yeni bir sürüm yayınlanmış.4.1.B.0.431.Güncelleme yapmaya çalışıyorum ama pc companion da TELEFON YAZILIM GÜNCELLEŞTİRME BİLEŞENLERİ YÜKLENEMİYOR VEYA BAŞLATILAMIYOR.Bu ne demek ve ne yapmam gerekiyor.Teşekkür ederim

Cihazınızın SI nosunu kontrol ettiniz mi o güncelleme için:http://talk.sonymobile.com/message/199350#199350

• quote:

aşağıdaki linki incele...hoşçakal....

http://www.ebay.com/sch/Cell-Phone-Accessories-/9394/i.html?_nkw=sony+ericsson+xperia+ray&rt=nc

• Bu telefon daha ne kadar satışta kalır sizce? ASkerden dönüşte almayı düşünüyorum çünkü yeni sony telefonlarda micro sd kart yok. Ayrıca sar değerleri çok yüksek. Bu yüzden hem müzik odaklı olması hem de şık ve kullanışlı olması beni bu telefona yönlendiriyor....

Şu an alıp dolabı mı bekletsem yoksa gelince mi alsam. Ayrıca 5 ay sonra fiyat 590-600 aralığına gerileyebilir mi? Zira 1300 TLlerden geldi bu seviyelere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Şu an alıp dolabı mı bekletsem yoksa gelince mi alsam. Ayrıca 5 ay sonra fiyat 590-600 aralığına gerileyebilir mi? Zira 1300 TLlerden geldi bu seviyelere...

hocam bu telefon türkiyeye geldiğinde ben askerdeydim ve fiyatları takip edemedim. ama bu konunun ilk sayfalarına baktığımda görüyorum ki 1000TL ile türkiyede piyasaya giriş yapmış ancak herkes pahalı bulup almamış ve kısa bi süre sonra 900den almaya başlamış millet. ayrıca 5 ay sonra hala sıfırı bulunurmu bilmem ama zaten 5-6 ay sonra telefon alacaksanız daha yeni model bi sony ericson tercih edin derim. bunun kadar şık ve daha iyi işlemciye sahip telefonlar çıkaracaktır muhtemelen sony. bu telefon eski bi teknoloji değil tabiki, tam tersine süper bi alet ama 6 ay sonra telefon alacak olsam kesinlikle daha iyi işlemciye sahip bi telefona yönelirdim, tabi 6 ay içinde ray tarzında şık olan böyle bi telefon çıkacağını varsayarak.

• Cok haklisiniz. Sonucta yaz sonu basta iphone 5 ve windows mobile isletim sistemine sahip cihazlar piyasaya cikacak. Yalniz sony'nin yeni cihazlarina micro sd destegi koymamasi nezdimde affedilecek bir sey degil. Rayi bu yuzden dusunmustum. Hem sar degeri az ve cok sık, hemde micro sd destegi sunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 az ufak alsaydı bastırırdım parayı. lakin çok büyük.
  • arkadaşlar telefondan facebook a giremiyorum yardımcı olabilecek varmı....
  • arkadaşlar buda size kıyağım olsun flash işine çözüm olan vignette programı full aşağıdan indirin

http://filesear.com/k3sdwte728c5/V-v2012.06.19.2-approb.com.apk
  • Arkadaşlar bu telefonu dün oldum.Bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.
    1.Arkadaşlar uygulamara girince çıkmak için çıkış diye bi seçenek var mı.ben bulamadım direk ana menüye dönüyorum bu yüzden uygulamalar arka planda çalışıyor mu?Ya da bunun için önerebileceğiniz bi program var mı.?
    2.Bataryadan daha uzun gitmesi için neler yapaibliriz.?,
    3.navigasyondan ücretsiz faydalanabilir miyim?ya da ücretsiz navigasyon programı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waldemar85 -- 25 Haziran 2012; 11:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lantisromeo

arkadaşlar buda size kıyağım olsun flash işine çözüm olan vignette programı full aşağıdan indirin

http://filesear.com/k3sdwte728c5/V-v2012.06.19.2-approb.com.apk

flash işi derken ?
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.