Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizde de gıcırdama sorunu var mı? Telefonun birden ısınıp soğuduğundan olsa gerek bileklik için olan çıkış ve ses tuşunun altı gıcırdıyor bende. Bundan önce kullandığım telefonu (5800) gıcırtı sorunu var diye yenisiyle değiştirmiştim mesela. Bu telefonda da öyle bir şansımız var mı? Telefon değişiminden ziyade ücretsiz kasa değişimi gibi? Pek sorun teşkil etmese de rahatsız oluyorum.
  • Arkadaslar mecburi cok acil ihtiyactan dolayi telefonumu satiyorum almak isteyenler pm atsin telefonun mart 2014 e kadar brigstart teleservice garantisi vardir telefon vatan bilgisayardan alinmistir kirigi cizigi vs yoktur cift ekran koruyucu ile kullanilmistir tum orjinal aksesuarlariyla gonderilecektir..

Fiyat: 600 TL ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Arkadaşlar sizde de gıcırdama sorunu var mı? Telefonun birden ısınıp soğuduğundan olsa gerek bileklik için olan çıkış ve ses tuşunun altı gıcırdıyor bende. Bundan önce kullandığım telefonu (5800) gıcırtı sorunu var diye yenisiyle değiştirmiştim mesela. Bu telefonda da öyle bir şansımız var mı? Telefon değişiminden ziyade ücretsiz kasa değişimi gibi? Pek sorun teşkil etmese de rahatsız oluyorum.

2 gün önce aldım telefonu, gıcırdayan hiçbir yeri yok, kapak tam kapanmamış olabilir belki, özenerek kapatılmazsa bir yeri hafif dışta kalıyor, belki gıcırdamaya sebep olabilir, isterseniz bir kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct777

quote:

Arkadaşlar sizde de gıcırdama sorunu var mı? Telefonun birden ısınıp soğuduğundan olsa gerek bileklik için olan çıkış ve ses tuşunun altı gıcırdıyor bende. Bundan önce kullandığım telefonu (5800) gıcırtı sorunu var diye yenisiyle değiştirmiştim mesela. Bu telefonda da öyle bir şansımız var mı? Telefon değişiminden ziyade ücretsiz kasa değişimi gibi? Pek sorun teşkil etmese de rahatsız oluyorum.

2 gün önce aldım telefonu, gıcırdayan hiçbir yeri yok, kapak tam kapanmamış olabilir belki, özenerek kapatılmazsa bir yeri hafif dışta kalıyor, belki gıcırdamaya sebep olabilir, isterseniz bir kontrol edin.

Kontrol ettim hocam. Ben bayağı takıp çıkardım arka kapağı yalama oldu herhalde. Dişler aşınmış gibi ses kısma tuşunun altındaki yerde.

• quote:

quote:

quote:

Kontrol ettim hocam. Ben bayağı takıp çıkardım arka kapağı yalama oldu herhalde. Dişler aşınmış gibi ses kısma tuşunun altındaki yerde.

Sizin için sinir bozucu hâle geldiyse ve düzelecek gibi durmuyorsa yeni bir kapak almakta fayda var diye düşünüyorum.

• hepsiburadada 592'ye düşmüş fiyat ama altın rengi. Altın rengini de pek sevmem açıkçası. Yalnız fiyat çok cazip ne yapsak. Kafa çok karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: savanam

hepsiburadada 592'ye düşmüş fiyat ama altın rengi. Altın rengini de pek sevmem açıkçası. Yalnız fiyat çok cazip ne yapsak. Kafa çok karışık

KDV Dahil
    : 699,00 Tl diyor, yanılmıyorsam.

Yine de bu cihaza bu fiyat çok uygun. Teknosada kampanyaları beklerseniz 699 a iniyor ve world e yüzde 10 puan veriyor. 630 a geliyor. Ben bu şekilde almıştım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savanam

hepsiburadada 592'ye düşmüş fiyat ama altın rengi. Altın rengini de pek sevmem açıkçası. Yalnız fiyat çok cazip ne yapsak. Kafa çok karışık

KDV Dahil
    : 699,00 Tl diyor, yanılmıyorsam.

Yine de bu cihaza bu fiyat çok uygun. Teknosada kampanyaları beklerseniz 699 a iniyor ve world e yüzde 10 puan veriyor. 630 a geliyor. Ben bu şekilde almıştım.

Haklısın dostum. Yanlış anlamışız. Hafta sonları ucuzluyormuş dediğin gibi. Hem daha ucuz olsa bile altın rengini almam ben. Beyazı nasıl görünüyor merak ediyorum. Ama siyahını alırım büyük ihtimal. Bu hafta sonunu bekliyorum bakalım. 700 tl olursa alırım.

• arkadaşlar selam, bu telefonu uzun incelemelerden sonra aldım. memnunum cebimde şık duran bir şey olsun istediğim için aldım. android falan çok anlayan birisi de değilim. zira ara sıra nokia e63 ü özlüyorum kullanım açısından :)

herneyse, bir kaç sorum var.

-sürümü pc'den 4.0.4 e yükselttim. galeri de belirli değişiklikler oldu daha hızlı detay yüklüyor. fakat galerideki facebook albümünü silemiyorum bunu nasıl yapabilirim?

-wifi widgeti var yada kısayolu hızlı açıp kapamak için. bunun mobil ağ için olanı var mıdır? sürekli ağda kalınca mail kutusu çabuk dolduğu için sürekli bağlı kalması şarj konusunda sıkıntı yapıyor çünkü.

-home tuşuna basılı tuttuğunuzda açık uygulamaları yeni sürümle kapatabiliyoruz sizinde bildiğiniz gibi. fakat bunları kapattığım zaman dahi nadiren telefon kasma yapıyor ve menü grafiklerini geç yüklediği oluyor. task killer kullanmak hala mantıklı mı?

-telefonun orjinal sürümüyle 2.0.3 sanırım, rehberde resimler arka planda büyüktü bu şimdi ise küçük. eski haline getirmenin küçük eklentisi var mı?

-ve son sorum :)) facebook kişileriyle eşitlediğimde iki kişinin ismi soyismi tutuyor ama profil resimlerini bütün kişilerde almıyor neden?

biraz uzun oldu kusura bakmayın. biraz ayrıntı sorular olsa da cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Arkadaslar mecburi cok acil ihtiyactan dolayi telefonumu satiyorum almak isteyenler pm atsin telefonun mart 2014 e kadar brigstart teleservice garantisi vardir telefon vatan bilgisayardan alinmistir kirigi cizigi vs yoktur cift ekran koruyucu ile kullanilmistir tum orjinal aksesuarlariyla gonderilecektir..

Fiyat: 600 TL ..

Günceldir Telefon Xperia Ray Gold Rengindedir..
  • Yawww arkadaşlar ben telefonu yeni aldım ama bluetootu acıyorum iki telefonunda eski telefondan verileri göndermeye calısıyorum abi bir türlü olmuyor. sony ray telefonum görüyor ama dosya alınsın mı diye bir soru sormuyor nasıl yada nerden kabul edecegim bir türlü anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: omuraksoy

-wifi widgeti var yada kısayolu hızlı açıp kapamak için. bunun mobil ağ için olanı var mıdır? sürekli ağda kalınca mail kutusu çabuk dolduğu için sürekli bağlı kalması şarj konusunda sıkıntı yapıyor çünkü.

var sanırım. ekranda boş bi alana basılı tutunca menü açılır, orda widget ekleme kısmına girin ve listenin en altına gidin. "veri trafiği" diye bi widget var. bu sanırım sizin istediğiniz özellik yani mobil veri trafiğini açma kapama butonunu ekliyor ekrana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

var sanırım. ekranda boş bi alana basılı tutunca menü açılır, orda widget ekleme kısmına girin ve listenin en altına gidin. "veri trafiği" diye bi widget var. bu sanırım sizin istediğiniz özellik yani mobil veri trafiğini açma kapama butonunu ekliyor ekrana.

tamam bunu çözdüm teşekkürler.

geriye kalanlar ise;

-sürümü pc'den 4.0.4 e yükselttim. galeri de belirli değişiklikler oldu daha hızlı detay yüklüyor. fakat galerideki facebook albümünü silemiyorum bunu nasıl yapabilirim?

-home tuşuna basılı tuttuğunuzda açık uygulamaları yeni sürümle kapatabiliyoruz sizinde bildiğiniz gibi. fakat bunları kapattığım zaman dahi nadiren telefon kasma yapıyor ve menü grafiklerini geç yüklediği oluyor. task killer kullanmak hala mantıklı mı?

-telefonun orjinal sürümüyle 2.0.3 sanırım, rehberde resimler arka planda büyüktü bu şimdi ise küçük. eski haline getirmenin küçük eklentisi var mı?

-ve son sorum :)) facebook kişileriyle eşitlediğimde iki kişinin ismi soyismi tutuyor ama profil resimlerini bütün kişilerde almıyor neden?

• 4 surumüne geçen birçok kişi kasma problemi yaşadı. ben güncelleme yapmak istemiyorum buyüzden, otomatik guncellemeleri kapattım ama yinede sürekli soruyor yeni versiyona yukseltilsinmi diye. hep hayır diyorum ama sormaya devam ediyor, biri yanlışlıkla evet deyiverse yükseltecek :(

ekleme: bu arada mx player yukledim ve video için çok başarılı bi program, ilk 720p film deneyimimi yaşadım, hakkaten çok iyi.

bide bu telefonun menü ve geri taşlarının arka plan aydınlatması yokmu ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Haziran 2012; 6:34:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4 surumüne geçen birçok kişi kasma problemi yaşadı. ben güncelleme yapmak istemiyorum buyüzden, otomatik guncellemeleri kapattım ama yinede sürekli soruyor yeni versiyona yukseltilsinmi diye. hep hayır diyorum ama sormaya devam ediyor, biri yanlışlıkla evet deyiverse yükseltecek :(

ekleme: bu arada mx player yukledim ve video için çok başarılı bi program, ilk 720p film deneyimimi yaşadım, hakkaten çok iyi.

bide bu telefonun menü ve geri taşlarının arka plan aydınlatması yokmu ya :(

Merhaba,telefonu pc ye bağlamadığımız halde internet üzerinden kendi güncelleme Yapıp sürüm yükseltir mi? Benim sürüm 2.3.4 güncelleme istemiyorum.
    Mx player gerçekten çok iyi acamadıgim videolarin hepsini açtı.
    Ayrıca class 4 kart ile hiç takilmadan 720 p film oynatıyor, 1080 p yi de deneyeceğim. Kendi çektiğim videolatı da takilmadan oynatıyor. Class 10 kart bu durumda ne için gerekli, almalı mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: babacola

Yawww arkadaşlar ben telefonu yeni aldım ama bluetootu acıyorum iki telefonunda eski telefondan verileri göndermeye calısıyorum abi bir türlü olmuyor. sony ray telefonum görüyor ama dosya alınsın mı diye bir soru sormuyor nasıl yada nerden kabul edecegim bir türlü anlamadım

Bende de olmamıştı, k750 den dosya atıyorum almıyordu, ray in bluetooth ayarlarında sorun,:-) ayarlara girip cihazı görünür yapın sonra eşleştirin, tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct777 -- 22 Haziran 2012; 10:03:16 >
  • quote:

Merhaba,telefonu pc ye bağlamadığımız halde internet üzerinden kendi güncelleme Yapıp sürüm yükseltir mi? Benim sürüm 2.3.4 güncelleme istemiyorum.
    Ayrıca class 4 kart ile hiç takilmadan 720 p film oynatıyor, 1080 p yi de deneyeceğim. Kendi çektiğim videolatı da takilmadan oynatıyor. Class 10 kart bu durumda ne için gerekli, almalı mıyım?

bilmiyorum, bende sorup duruyo hatta bildirim kısmında sabit kaldı gitmiyo bitürlü. bende güncelleme istemiyorum.

telefon ekranı zaten 480p, böyle bi ekranda videoların 480p halini izlemektense 720p halini izlemek daha fazla ayrıntı sağlar diye düşünüyorum. ama 1080p bu büyüklükteki bi ekran için biraz gereksiz olmazmı acaba? ben şahsen 720nin üzerine çıkmam şuan için, oynatsa dahi.

• quote:

quote:

quote:

tamam bunu çözdüm teşekkürler.

geriye kalanlar ise;

1.galerideki facebook albümünü silmek için hesap ve senkronizasyondan facebook a girip facebook albümleri tikini kaldırın.
    2.onun çözümü yok olması gereken zaten. task killer yüklemeyin.
    3.rehber olayı ics de böyle fakat ben HAXSYNC diye bi program kullanıyorum.hesaplardan facebook u kapatıp bunu etkinleştirdim ve resimler full ekran.
    4.bazen almayabiliyo. facebook a girdiğinizde arkadaşlar bölümüne girin belki düzelir.

• Arkadaslar telefondan gelen guncelleme ics guncellemesi degil. Yukleyebilirsiniz.

• quote:

quote:

bilmiyorum, bende sorup duruyo hatta bildirim kısmında sabit kaldı gitmiyo bitürlü. bende güncelleme istemiyorum.

telefon ekranı zaten 480p, böyle bi ekranda videoların 480p halini izlemektense 720p halini izlemek daha fazla ayrıntı sağlar diye düşünüyorum. ama 1080p bu büyüklükteki bi ekran için biraz gereksiz olmazmı acaba? ben şahsen 720nin üzerine çıkmam şuan için, oynatsa dahi.

Evet aslında 1080 p nin pek bir anlamı yok ama benim amacım class4 kart ile c10 u kıyaslamak. Düşük class kartlarda takılma oluyor demişlerdi. Ben şu ana kadar class 4 ün dezavantajlarını göremedim, bunu anlamaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.