Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (950. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 948949950951952
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix73

Bootloader açık olması gerekiyo tabi eklemeyi unutmuşum iyi forumlar :)

O kilidi açmadan yükleyebileceğim rom yok mu arkadaşlar? Jelly Bean
  • mert benzerli ve b.avcı teşekkür ederim arkadaşlar.cihaz baya baya yandı resimlerde görebilirsiniz ama ilginçtirki tam çalışıyor :))
    e baydan alayım dedim en az 10 gün beklerim diye vazgeçtim ggden alacaktım 65 tlye ama orjinalmi yan sanayimi anlamadım en sonunda ortasında bi şey buldum yan sanayi falan idare etçez artıkhttp://www.akilliphone.com/Sony-Ericsson-Xperia-neo-MT11i-MT15i-Orjinal-Kasa-Kapak-full-Beyaz_8065.html#0
    mecbur bunu aldım çünkü koskoca izmir-cankaya da bi yerde buldum oda ekranı kırık cihazdan söküp takacaktı 100 tl istedi . anlıcağınız arkadaşlar garanti olayından vazgeçtim aldım takacam baktım olmadı şu an olduğu gibi arkasına siyah sert kılıf taktım önden pek belli olmuyo kullanrım bu şekilde gene de neomdan vazgeçmem

siz siz olun yanmakta olan bir mumum yanına telefonunuzu koymayın dostlarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti2307 -- 23 Aralık 2012; 2:29:04 >

• Arkadaşlar Neo için çalışan bir nova 2 nerden bulabilirim ?
    Nerde aradıysam bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

Çok kötü görünüyor geçmiş olsun o halde bile hala çalışması enteresan mı diyeyim mucize mi diyeyim şans mı diyeyim yoksa muhteşem bir şey mi diyeyim karar veremedim. Ben de telefonu tribündeyken düşürmüştüm bayağı bir takla attı ama hiç bir şey olmamıştı bir de sizin olayı görünce iyi ki Sony almışım dedim. Sağlam telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 23 Aralık 2012; 10:15:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

Çok kötü görünüyor geçmiş olsun o halde bile hala çalışması enteresan mı diyeyim mucize mi diyeyim şans mı diyeyim yoksa muhteşem bir şey mi diyeyim karar veremedim. Ben de telefonu tribündeyken düşürmüştüm bayağı bir takla attı ama hiç bir şey olmamıştı bir de sizin olayı görünce iyi ki Sony almışım dedim. Sağlam telefon

Bende dün düğünde düşürdüm telefonu. Telefon birde ekranın üzerine düştü. Dedim bu kırıldı şimdi bi de ekran parası verecez. Yerden aldım bir çizik bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar telefonum 1 senesini doldurdu cm9 kurulu biçimde kullanıyorum.Oyunlarda ciddi takılmalar ve wireless de sürekli kopmalar (bazen bağlanmıyor bile3-) oluyor. Ne yapabilirim acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • sürekli güncellemeri yükle yada kendi modunu kendin yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

sürekli güncellemeri yükle yada kendi modunu kendin yap.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=66753609&mpage=9 Bu konudaki son mesajıma bakar mısın gerçekten önemli bir konu bu işlerden anlıyorsunuz çözersiniz belki.
  • Telefonda 5-10 tane uygulama var hepside düşük boyutlu ama nedense güncellerken yetersiz depolama alana diye uyarı veriyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Arkadaşlar dolphin kullanıyorum videolari mx player ile acmasini istiyorum ne yapmam gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Ve son çıkan scriptleri denedim.

1- Hafıza kartını partition yöntemi ile(CWM - partition SD) 512 MB lık yer ayırdım.
    2- Swap aranı sorduğunda yine denemelik 128 MB dedim.
    3- 2 tane script var biri herşeyi sd ye atıyor öteki de ilkinin gsm çekmeme hatasını düzeltiyor.

Ve sonuç : 457 mb. Telefon Belleği - 360 MB Ram....

rom SE- Tweaked V3.6 üzerine + Miui Launcher - Cybershot falanlar fıstıklar yalnız o romu beğenmedim aynı kombinasyonları King's Rom da deneyeceğim.

Not: Okuması yazması kısaca mektepli bir SD card , daha iyi performans için yararınıza olacaktır.

Hocam class 10 sd cardım var. Bootloader kilidim açık. Acaba ram nasıl 360mb yapabilirim ?

http://www.directmirror.com/files/MPMRVZ9N

yukarıdaki linke girip dosyayı indirin içinde iki tane zip olacak

data olan sd kartı dahili hafızaymış gibi göstertiyor, ram de artmış gibi gözüküyor tabii bunlar windows taki hani usb yi takarsın boost muhabbeti var ya aynısı.

öteki network olanı ise yukarıdaki scripti yüklediğinde telefonun gsm kayboluyor, ama bu script sayesinde tekrar eski haline dönüyor.

CWm kurulu olması lazım lakin bu işlemi yaptığında SD karta otomatik format atılır bilgilerin gider haberin olsun.

CWM den

-advanced e girip partiiton sd yapacaksın hangi değerleri seçmek istiyorsan özgürsün.

- sonra yukarıdaki data olan scripti kuracaksın

- Kurulduktan sonra factory reset

- telefonu aç GSM olmayacak ama uygulamalardan dahili hafızaya bak ve çalışanlara :)

- GSM i geri getirmek iin ise network olanı CWM den kuracaksın tamamdır.

Bu scriptler için init.d destekli olması lazım romun (artık stok kernellerde de uyumlu) yani system / etc / init.d klasörünün olması lazım.

ramde kesinlikle bir değişme olmuyor .Ben harici kısmı 3.5 gb kapasiteye yükseltmeme rağmen ramde her hangi bir değişme olmadı.Ram için başka bir yöntem varmı acaba??

• quote:

mert benzerli ve b.avcı teşekkür ederim arkadaşlar.cihaz baya baya yandı resimlerde görebilirsiniz ama ilginçtirki tam çalışıyor :))
    e baydan alayım dedim en az 10 gün beklerim diye vazgeçtim ggden alacaktım 65 tlye ama orjinalmi yan sanayimi anlamadım en sonunda ortasında bi şey buldum yan sanayi falan idare etçez artıkhttp://www.akilliphone.com/Sony-Ericsson-Xperia-neo-MT11i-MT15i-Orjinal-Kasa-Kapak-full-Beyaz_8065.html#0
    mecbur bunu aldım çünkü koskoca izmir-cankaya da bi yerde buldum oda ekranı kırık cihazdan söküp takacaktı 100 tl istedi . anlıcağınız arkadaşlar garanti olayından vazgeçtim aldım takacam baktım olmadı şu an olduğu gibi arkasına siyah sert kılıf taktım önden pek belli olmuyo kullanrım bu şekilde gene de neomdan vazgeçmem

Ben hayatımda böyle bir şey görmedim vallahi görünmez kaza. Telefon da sanki gaz yağı dökmüşsün gibi nasıl tutuştu anlamadım. Üzüldüm gerçekten, çok kötü görünüyor ama neyse ki hasar kasada. Maksimum 65 lira masrafı var yani

Bana sorarsan e-bay'den kapak alıp takman çok mantıklı. 20 dolara gelir kargo dahil, adam tornavidasına kadar gönderiyor sana. 20 dolar da 36 lira para yapar ki Türkiyede minimum 65 liraya halledebiliyorsun. Bilmiyorum maddi durumun 30 liranın peşine düşmeni gerektiriyor mu ama ben düşerdim yani

Ekleme: Şimdi linki gördüm epeyi uygun fiyata bulmuşsun kapak. Muhtemelen ebay'le aynıdır. Bunu al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Avcı -- 25 Aralık 2012; 3:14:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

Arkadaşlar dolphin kullanıyorum videolari mx player ile acmasini istiyorum ne yapmam gerek

Yardimci olacak yokmu ?

• quote:

quote:

Arkadaşlar dolphin kullanıyorum videolari mx player ile acmasini istiyorum ne yapmam gerek

Yardimci olacak yokmu ?

Mx player yüklü ise, mx player'i aç.. izlemek istediğin videoyu tıkla ve izle....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfşhn

quote:

quote:

Yardimci olacak yokmu ?

Mx player yüklü ise, mx player'i aç.. izlemek istediğin videoyu tıkla ve izle....

Dolphin tarayicida youtubeden videoyu mx player ile izleyemiyorum

• Arkadaşlar telefonumda yarım saatlik kullanım sonucu ısınma oluyor (42 dereceye kadar). Isınma bataryada değil, bataryanın üst kısmında.
    Telefona yüklediğim "pil göstergesi" programında gösteriyor kaç derece olduğu. Telefona hiç bakmadığımda sıcaklık 26 derecede duruyor.
    Fakat 20 dakika konuştuğumda resmen kulağım yanıyor, veya internete girip 20 dakika gezindiğimde yine aynı sıcaklık yükselmesi meydana geliyor. Sizde de aynı sorun var mı ?
    Bir de cihazdaki soyulmalar kullanıcı hatasına mı giriyor? Telefonu çoğunlukla kılıfta kullandım ve tuşlarında+ cihazda soyulmalar mevcut.
    Garantiye yolladım hem soyulma hem de ısınma için, soyulmaya kullanıcı hatası denilip gb yüklenip geri yollanmış.
    Yorumlarınızı bekliyorum, ona göre tekrar garantiye göndereceğim ya da telefonumu satacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecengaver

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Ve son çıkan scriptleri denedim.

1- Hafıza kartını partition yöntemi ile(CWM - partition SD) 512 MB lık yer ayırdım.
    2- Swap aranı sorduğunda yine denemelik 128 MB dedim.
    3- 2 tane script var biri herşeyi sd ye atıyor öteki de ilkinin gsm çekmeme hatasını düzeltiyor.

Ve sonuç : 457 mb. Telefon Belleği - 360 MB Ram....

rom SE- Tweaked V3.6 üzerine + Miui Launcher - Cybershot falanlar fıstıklar yalnız o romu beğenmedim aynı kombinasyonları King's Rom da deneyeceğim.

Not: Okuması yazması kısaca mektepli bir SD card , daha iyi performans için yararınıza olacaktır.

Hocam class 10 sd cardım var. Bootloader kilidim açık. Acaba ram nasıl 360mb yapabilirim ?

http://www.directmirror.com/files/MPMRVZ9N

yukarıdaki linke girip dosyayı indirin içinde iki tane zip olacak

data olan sd kartı dahili hafızaymış gibi göstertiyor, ram de artmış gibi gözüküyor tabii bunlar windows taki hani usb yi takarsın boost muhabbeti var ya aynısı.

öteki network olanı ise yukarıdaki scripti yüklediğinde telefonun gsm kayboluyor, ama bu script sayesinde tekrar eski haline dönüyor.

CWm kurulu olması lazım lakin bu işlemi yaptığında SD karta otomatik format atılır bilgilerin gider haberin olsun.

CWM den

-advanced e girip partiiton sd yapacaksın hangi değerleri seçmek istiyorsan özgürsün.

- sonra yukarıdaki data olan scripti kuracaksın

- Kurulduktan sonra factory reset

- telefonu aç GSM olmayacak ama uygulamalardan dahili hafızaya bak ve çalışanlara :)

- GSM i geri getirmek iin ise network olanı CWM den kuracaksın tamamdır.

Bu scriptler için init.d destekli olması lazım romun (artık stok kernellerde de uyumlu) yani system / etc / init.d klasörünün olması lazım.

ramde kesinlikle bir değişme olmuyor .Ben harici kısmı 3.5 gb kapasiteye yükseltmeme rağmen ramde her hangi bir değişme olmadı.Ram için başka bir yöntem varmı acaba??

bunun haricinde başka çözüm yok ve bunları yaptıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönün cwm den

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

mert benzerli ve b.avcı teşekkür ederim arkadaşlar.cihaz baya baya yandı resimlerde görebilirsiniz ama ilginçtirki tam çalışıyor :))

Ben hayatımda böyle bir şey görmedim vallahi görünmez kaza. Telefon da sanki gaz yağı dökmüşsün gibi nasıl tutuştu anlamadım. Üzüldüm gerçekten, çok kötü görünüyor ama neyse ki hasar kasada. Maksimum 65 lira masrafı var yani

Bana sorarsan e-bay'den kapak alıp takman çok mantıklı. 20 dolara gelir kargo dahil, adam tornavidasına kadar gönderiyor sana. 20 dolar da 36 lira para yapar ki Türkiyede minimum 65 liraya halledebiliyorsun. Bilmiyorum maddi durumun 30 liranın peşine düşmeni gerektiriyor mu ama ben düşerdim yani

Ekleme: Şimdi linki gördüm epeyi uygun fiyata bulmuşsun kapak. Muhtemelen ebay'le aynıdır. Bunu al derim.

Kardeşim sağolasın bende arada kaldım inan ki geri dönüşümlü malzeme tutuştu ve eridi yav dedim yandı işte malzeme kalitesi bu kadar dedim ama cihaz eksiksiz çalışıyor oda apayrı bir övülesi durum kanımca , verdiğim linkteki kapağı aldım sağolsun aldığım yer cumartesi gündüz 3te aldım aynı gün kargoya verdi ptesi elimdeydi ne olur ne olmaz dedim telefoncu arkdaşa taktırdım ve inan cihaz bebek gibi oldu bu arada beyaz daha bi klas duruyo sanki telefonu bir kere daha sevdim iyiki yakmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Arkadaşlar telefonumda yarım saatlik kullanım sonucu ısınma oluyor (42 dereceye kadar). Isınma bataryada değil, bataryanın üst kısmında.
    Telefona yüklediğim "pil göstergesi" programında gösteriyor kaç derece olduğu. Telefona hiç bakmadığımda sıcaklık 26 derecede duruyor.
    Fakat 20 dakika konuştuğumda resmen kulağım yanıyor, veya internete girip 20 dakika gezindiğimde yine aynı sıcaklık yükselmesi meydana geliyor. Sizde de aynı sorun var mı ?
    Bir de cihazdaki soyulmalar kullanıcı hatasına mı giriyor? Telefonu çoğunlukla kılıfta kullandım ve tuşlarında+ cihazda soyulmalar mevcut.
    Garantiye yolladım hem soyulma hem de ısınma için, soyulmaya kullanıcı hatası denilip gb yüklenip geri yollanmış.
    Yorumlarınızı bekliyorum, ona göre tekrar garantiye göndereceğim ya da telefonumu satacağım.
    Arkadaşlar telefonumda yarım saatlik kullanım sonucu ısınma oluyor (42 dereceye kadar). Isınma bataryada değil, bataryanın üst kısmında.

• 
Sayfa: önceki 948949950951952
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.