Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720P videoları cihaz resmen çekemiyor!! GB ye nasıl dönerim konu linki verebilirseniz sevinirim.Cihazımı servise yollamak istemiyorum..

Birde bu bar hizasındaki pixel boğulması herkeste var galiba?
  • Beyler bende halen resmi güncelleme görünmüyor ( görünmesi şart değil global romu yüklemek kolay ve yükleyip kullanmıştım daha önce)
    Telefonumda 2.3.4 yüklü ve rootlu global romu flashtool ile yüklemiştim pcc ve sus 2 pcde denememe rağmen bulmuyor :) sadece merak ettiğim neden bulmuyor Si numarası 1249 ile başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Beyler bende halen resmi güncelleme görünmüyor ( görünmesi şart değil global romu yüklemek kolay ve yükleyip kullanmıştım daha önce)
    Telefonumda 2.3.4 yüklü ve rootlu global romu flashtool ile yüklemiştim pcc ve sus 2 pcde denememe rağmen bulmuyor :) sadece merak ettiğim neden bulmuyor Si numarası 1249 ile başlıyor

Bendede yok ben ics in henüz bizim kalitemize uymadığı kanısında sony diye yoruyorum.Bu aradavideo çekimi denildiği gibi kötüyse hiç bulaşmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 12 Haziran 2012; 0:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Beyler bende halen resmi güncelleme görünmüyor ( görünmesi şart değil global romu yüklemek kolay ve yükleyip kullanmıştım daha önce)

Bendede yok ben ics in henüz bizim kalitemize uymadığı kanısında sony diye yoruyorum.Bu aradavideo çekimi denildiği gibi kötüyse hiç bulaşmayalım.

:))

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

720P videoları cihaz resmen çekemiyor!! GB ye nasıl dönerim konu linki verebilirseniz sevinirim.Cihazımı servise yollamak istemiyorum..

Hocam görüntü sabitleyici'yi kapat çok daha akıçı çekiyor..
  • arkadaşlar ics ye yeni bir sdcard alıp onunla geçsem daha sonra eski sdcardımı taksam ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

arkadaşlar ics ye yeni bir sdcard alıp onunla geçsem daha sonra eski sdcardımı taksam ne olur

Bişey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: f_conq

Arka plan verilerini devre dışı bırakınca bildirim çubuğunda beliren içinde ünlem olan kırmızı işareti kaldırmanın bir yolu var mı? Arka plan verilerini açmak dışında...

bildirim barını aşağıya çekip uyarının yanındaki TEMİZLE butonuna basarsan kaybolur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_conq

Arka plan verilerini devre dışı bırakınca bildirim çubuğunda beliren içinde ünlem olan kırmızı işareti kaldırmanın bir yolu var mı? Arka plan verilerini açmak dışında...

bildirim barını aşağıya çekip uyarının yanındaki TEMİZLE butonuna basarsan kaybolur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

720P videoları cihaz resmen çekemiyor!! GB ye nasıl dönerim konu linki verebilirseniz sevinirim.Cihazımı servise yollamak istemiyorum..

kaydedilmiş dosyayı oynattığınızda takılma (az ya da çok farketmeZ) gene de var mı yok mu bana bundan haber verin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solventh

quote:

quote:

kaydedilmiş dosyayı oynattığınızda takılma (az ya da çok farketmeZ) gene de var mı yok mu bana bundan haber verin?

yav yok takılma falan mis gibi oynatıyor kardeşim gerek telefonda gerek pc de akıcı bi şekilde izleyebiliyorum tek sorun video çekerken arada kısa donmalar oluyor çok önemli değil bben ce ki yakın zamanda düzelir bence

• ics ye geçtik ama ben fark edilir bir gelişim göremedim

bir tek galeri menüsünde resimler kesintisiz anında görülebiliyor....normal galeri uygulamasında belli zaman sonra resimler netleşiyordu bu da yaklaşık 3 sn falan alıyodu. şimdi canavar gibi tık tık resimleri geçerek görebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

Orijinalden alıntı: HKN42

an itibariyle ics e geçtim :) sorusu olan varsa sorabilir

Sistemde yavaşlama mevcut mu ? ( menüde geçiş yaparken vs. )
    Fotoğraf kalitesinde değişim olmuş mu?
    Ve son olarak şarj süresine etkisi var mı ics 4 ün ? (oyun oynamadan- internette gezinmeden ya da bu eylemleri yaparak ne kadar gidiyor şarjı? )

sus ile güncelledim. fabrika ayarına dön seçeneğini seçtim ve sd kartı formatladım. böyle geçince kasma olmaz dediler cidden hiç kasma yok. fotoğraf kalitesi artmış ama video da takılmalar var malesef :S izlerken değil çekerken oluyor diyolardı buna güveniyodum ama benimki izlerken de takılıyor :( daha dün geçtim ve ilk gün olduğu için çok kullandım telefonu şarj konusunda bi kaç gün sonra bilgi verebilirim ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: mklvz

quote:

Orijinalden alıntı: HKN42

an itibariyle ics e geçtim :) sorusu olan varsa sorabilir

Dostum şuan bana da geldi güncelleme. Ama çok kararsızım. Çok farklı ve zıt görüşler var forumda. Telefonun performansı nasıl, ilk izlenimlerini paylaşırmısın

performansı oldukça iyi. yukarıdaki meajımda belirttim nasıl güncellediğimi. öyle yaparsan kasma falan olmaz sanırım. benim cihaz rootluydu dns ayarı, reklamlar ve telefondan sd karta taşınamayan programlar sıkıntı olsa da ics e geçtiğime memnunum. tek sıkıntısı video kaydında takılmalar olması gerisi pek önemli değil. önemli diyorsan da alttaki linkle root yapabilirsin

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-xperia-neo-v-ics-4-0-4-root

• quote:

quote:

bende de takılmalar vardı şimdi görüntü sabitleyiciyi kapatınca bayağı azaldı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKN42 -- 12 Haziran 2012; 14:37:26 >
  • Arkadaşlar Sony PC Companion da telefonunuz için yazılım güncellemesi var diyor.

Yüklüyorum maddeleri kabul ediyorum vs.

Şöyle bir uyarı geliyor.

Telefon yazılım güncelleme bileşenleri yüklenemiyor veya başlatılamıyor.

Bu sorunu benden başka alan var mı ?
  • quote:

quote:

• Telefonun hafıza doldu , karta atılmayan uygulamaları napıcaz ? root etmeden karta atmam lazım ics kullanıyorum . telefona yeni uygulama yükleyemiyorum bile :S
  • quote:

quote:

quote:

Telefona mkv film attım eskiden mx player ile çok akıcı izlerdim şimdi bariz şekilde takılmalar var...en yakın zamanda güncelleme şart..görünüm 10 numara oldu ama performans kaybı olmuş biraz

• quote:

quote:

quote:

görüntü sabitleyiciyi kapatınca azalıyor ama yine de oluyor ufak tefek

• 
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.