Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
810.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pretty34

galiba bende Neo mu satacağım.Xperia P ye aşık oldum:)

tekliflere açığım arkadaşlar.düşünenler pm atabilir.
  • quote:

quote:

galiba bende Neo mu satacağım.Xperia P ye aşık oldum:)

tekliflere açığım arkadaşlar.düşünenler pm atabilir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ICS ye geçtiğimde beni arayanın resimi küçüldü. nasıl eski haline getirebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Arkadaşlar ICS ye geçtiğimde beni arayanın resimi küçüldü. nasıl eski haline getirebilirim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu uygulamayı herkese tavsiye ediyorum .şu samsunglardaki gibi bildirim cubuğundan ayar yapmaya yarayan uygulama çok pratik . bir arkadaşın ücretli olarak satın aldığı ve paylaştığı uygulamadır.

http://www.box.com/s/71d32a41ebf97532d5e7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 10 Haziran 2012; 9:46:14 >

• Ics yi sony update centerdan kurdum.telin menusu sony xperialarin menusuyle ayni su an.gayet hizli.yukleme.yaparken fabrika ayarlarina dondurun temizlensin cihaz ustune kurmayin yoksa agirlasiyor makine.kamera modunda ekrandaki pil saat kismi silik birsekilde beliriyor bende sizdede oluyomu?16 gb msdhc4class kartta taktim tel ucusa hazir artik;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr82

Ics yi sony update centerdan kurdum.telin menusu sony xperialarin menusuyle ayni su an.gayet hizli.yukleme.yaparken fabrika ayarlarina dondurun temizlensin cihaz ustune kurmayin yoksa agirlasiyor makine.kamera modunda ekrandaki pil saat kismi silik birsekilde beliriyor bende sizdede oluyomu?16 gb msdhc4class kartta taktim tel ucusa hazir artik;)
    günüydın dostum .üzülerek söylüyorum ki ekranın da piksel kayması mevcut. aynı sorun ben ve birkaç arkadaşta vardı .ben servise yolladım daha beter edip geri göndermişler . yakında tekrar gönderecem biraz baskı yapıcam yoksa değiştirmiyorlar ekranı . sadece kamera modunda değil açık gri veya yeşil renglerde de dene yada markette screen test adlı programı kur . bildirim cubuğu kısmında siyah belirti görebilirsin . umarım sen de çok fazla yoktur .son gönderdiğimden sonra çok fazla olmuş göze çarpıp beni sinir ediyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

günüydın dostum .üzülerek söylüyorum ki ekranın da piksel kayması mevcut. aynı sorun ben ve birkaç arkadaşta vardı .ben servise yolladım daha beter edip geri göndermişler . yakında tekrar gönderecem biraz baskı yapıcam yoksa değiştirmiyorlar ekranı . sadece kamera modunda değil açık gri veya yeşil renglerde de dene yada markette screen test adlı programı kur . bildirim cubuğu kısmında siyah belirti görebilirsin . umarım sen de çok fazla yoktur .son gönderdiğimden sonra çok fazla olmuş göze çarpıp beni sinir ediyor .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ICS donan varsa ilk önce SD kart formatlayın (önemli verilerinizi kaydedin pc'nize) Rehberin yedeğini alın,SEUS'tan güncellerseniz güncellerken fabrika ayarlarına geri dönmenizi söylüyor fabrika ayarlarına dönün gram dahi kasmıyor telefon yağ gibi akıyor resme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkH3R0 -- 10 Haziran 2012; 11:35:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkH3R0

Arkadaşlar ICS donan varsa ilk önce SD kart formatlayın (önemli verilerinizi kaydedin pc'nize) Rehberin yedeğini alın,SEUS'tan güncellerseniz güncellerken fabrika ayarlarına geri dönmenizi söylüyor fabrika ayarlarına dönün gram dahi kasmıyor telefon yağ gibi akıyor resme

Alıntıları Göster
    root gerektirmeden titanium backup programı görevini gören başka programlar var mıdır? amacım sadece işe yaramayan programları dondurmak. başka program olsa da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

root gerektirmeden titanium backup programı görevini gören başka programlar var mıdır? amacım sadece işe yaramayan programları dondurmak. başka program olsa da olur.

Alıntıları Göster
    gece root atim dedim anam ağladı telefonu 2 kere kökten formatladım herşeyim gitti lanet olsn dedim bıraktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

gece root atim dedim anam ağladı telefonu 2 kere kökten formatladım herşeyim gitti lanet olsn dedim bıraktım :D

Alıntıları Göster
    root neden atıyosun ki?
    ne avantaj sağlıyo
  • quote:

2 seçenek var root için:
    1) 4.0.4 yükleyip bootloader kilidi açıkken boot ile rootlamak. Bu seçenekte tam root sağlanmış olmuyor, çünkü 4.0.4 kernelinden dolayı uygulamalar kaldırılamıyor.

2) 4.0.4 yükleyip üzerine 4.0.3 Neo V kerneli flashlayıp rootlamak, sonra da tekrar 4.0.4 Neo kerneli flashlamak.

2. metodu henüz deneyemedim.
  • quote:

root neden atıyosun ki?
    ne avantaj sağlıyo

Root yönetici yetkisidir. Uygulama yedeklemek, kaldırılamayan uygulamaları kaldırmak vs için gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

root neden atıyosun ki?
    ne avantaj sağlıyo

Root yönetici yetkisidir. Uygulama yedeklemek, kaldırılamayan uygulamaları kaldırmak vs için gerekli.

Alıntıları Göster
    tabi garanti dışı oluyo cihaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

2 seçenek var root için:
    1) 4.0.4 yükleyip bootloader kilidi açıkken boot ile rootlamak. Bu seçenekte tam root sağlanmış olmuyor, çünkü 4.0.4 kernelinden dolayı uygulamalar kaldırılamıyor.

2) 4.0.4 yükleyip üzerine 4.0.3 Neo V kerneli flashlayıp rootlamak, sonra da tekrar 4.0.4 Neo kerneli flashlamak.

2. metodu henüz deneyemedim.

ya benm cihaz 4.0.4 ne root ne bootloader kilidini kaldrma işlemi yaptım tertemiz duruyor tel hiç yapmadım biyerde güzel anlatım vardı uygulayim dedim telefonu yığın depolamaya aldğım halde işlem sırasında media bağlantısına geçiyor haliyle olmuyor işlem yarım kalıyor

• yav arkadaslar telefonun ust tarafindaki siyah piksek kaymasini ne yapacaz.servise yollasam daha beter olacak die yollamak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoB

yav arkadaslar telefonun ust tarafindaki siyah piksek kaymasini ne yapacaz.servise yollasam daha beter olacak die yollamak istemiyorum
    bu telefonu uygun bir ücretle satan bir yer biliyormusunuz acaba teknosada 1050tl ye satılıyor ve bana göre biraz pahalı
  • quote:

yav arkadaslar telefonun ust tarafindaki siyah piksek kaymasini ne yapacaz.servise yollasam daha beter olacak die yollamak istemiyorum
    dostum bendede var malesef yolladım tuşları değiştdiler ama ekranı daha da beter edip geri yollamışlar.sadece üst taraftayken şimdi bildirim cubuğundan 1 cm aşağıya sıçramış göze çarpıo sinir edio beni yollucam tekrar paşalar gibi değiştiricekler .:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

dostum bendede var malesef yolladım tuşları değiştdiler ama ekranı daha da beter edip geri yollamışlar.sadece üst taraftayken şimdi bildirim cubuğundan 1 cm aşağıya sıçramış göze çarpıo sinir edio beni yollucam tekrar paşalar gibi değiştiricekler .:)

değiştirmek zorundalar tabi hocam ne bu böle.ekranı yapamıosa ozaman telefonu değiştircek yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

değiştirmek zorundalar tabi hocam ne bu böle.ekranı yapamıosa ozaman telefonu değiştircek yani

Alıntıları Göster
    An itibarı ile ics ye geçmis bulunuyorum s.u.s ile ne takılma ne kasma mevcut su gibi akıyor cihaz tüm uygulamalarımı kurdum çalışıyor sadece swype kuramadım dosya ayrıştırma hatası alıyorum. Swype kurabilen varmı ? varsa nasıl kurdunuz yardımcı olursanız sevinirim tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: f_conq

An itibarı ile ics ye geçmis bulunuyorum s.u.s ile ne takılma ne kasma mevcut su gibi akıyor cihaz tüm uygulamalarımı kurdum çalışıyor sadece swype kuramadım dosya ayrıştırma hatası alıyorum. Swype kurabilen varmı ? varsa nasıl kurdunuz yardımcı olursanız sevinirim tşk.

Alıntıları Göster
    ics de çalışan street fighter 4 HD var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xByFm

ics de çalışan street fighter 4 HD var mı?

Alıntıları Göster
    Rehberde oldukça geç yüklenme var, onun dışında gayet akıcı olmuş.. Teşekkürler Sony..
  • 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.