Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
812.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pretty34

Herkes kilit ekranındaki kamera kısayoluna takmış durumda.bence ise iyi düşünülmüş.yakalamak istediğin bir kareyi hızlıca,menüye gir ara yapmadan kamerayı açabiliyor olmak iyi.sessize almak içinde marketten flip4silence yi kullanıyorum.telefon çaldığında telefonu ters çevirince susuyor kerata.

Sana katılıyorum zaten güç tuşuna basılı tutunca sessiz - titreşimde - sesli istediğimiz gibi tek tıkla ayarlayabiliyoruz.
  • bugün bende yükledim daha pek kurcalayamadım

pc companion ile yüklemeye çalıştım öncelik ve bende ''telefon bileşenleri bulunamıyor yüklenemiyor,, falan gibi bi hata ile karşılaştım

sonra buradaki arkadaşların yorumlarını okuyarak 'sony update service' denen zamazingoyu indirip kurdum,, telefonu kapatıp ordaki talimatlara göre bilgisayara bağladım ve 214 mblık güncelleme dosyası inmeye başladı sonrasında kurulum ve finito

eyvallah herkese
  • sony update service denen yazılımla güncelleme yaptığımızda, güncelleme türkçe mi oluyor yoksa ingilizce mi? bi sıkıntı yaşamayalım.

bir de telefonum .42 sürümünde rootlu. ilk önce unroot mu etmem gerekiyor?
  • benim telefonda update center detelefonum güncel diyor,Sony PC Companion_2.10.065_Web programı ile güncellenebiliyor sanırım,
    ama sormak istediğim şey,şimdi bu yeni günceli beğenmessem ki yorumları takip etmekteyim biraz tereddütüm var,geri sürüme döndürebilme şansım var mı,var ise nasıl olacak,yine bu program ile mi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Önceki mesajlarımda performansın düştüğünü söylemiştim ama yanılmışım. Bugün iyice kullandıktan sonra anladım ki çok başarılı.

Ayrıca Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>Arka Plan İşlem Sınırı'nı "arka planda işlem yok" şeklinde ayarlarsınız yaklaşık 50 mb RAM boşa çıkıyor.

bunu yapınca her ana ekrana döndüğümde simgeler teker teker yükleniyor. kökten kapatıyor sanırım sistem çalışanlarını. en az 1-2-3-4 programa kadar izin ver seçeneklerini denedim teker teker .hepsinde aynı oluyor . bileşenler yüklenirken 3-5 saniye sürdüğü oluyor performans düşüklüğü oluyor
  • güncelleme yapmadan evvel hafıza kartını biçimlendirmek istiyorum. hafıza kartında telefona ait bir şey var mıdır?
  • bana daha hala çıkmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood and thunder

güncelleme yapmadan evvel hafıza kartını biçimlendirmek istiyorum. hafıza kartında telefona ait bir şey var mıdır?

Olsada sorun olmaz çünkü yeniden yüklenecek ki zaten dosyada yok (uygulama ve oyun dosyaları hariç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Önceki mesajlarımda performansın düştüğünü söylemiştim ama yanılmışım. Bugün iyice kullandıktan sonra anladım ki çok başarılı.

Ayrıca Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>Arka Plan İşlem Sınırı'nı "arka planda işlem yok" şeklinde ayarlarsınız yaklaşık 50 mb RAM boşa çıkıyor.

bunu yapınca her ana ekrana döndüğümde simgeler teker teker yükleniyor. kökten kapatıyor sanırım sistem çalışanlarını. en az 1-2-3-4 programa kadar izin ver seçeneklerini denedim teker teker .hepsinde aynı oluyor . bileşenler yüklenirken 3-5 saniye sürdüğü oluyor performans düşüklüğü oluyor

Kardeş burda sen ana ekranıda devre dışı bıraktığın için oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Kardeş burda sen ana ekranıda devre dışı bıraktığın için oluyor

ana ekranı dahil etme yada hariç etme gibi bi seçenek göremedim tıklayınca alayı gidiyor kardeş

• o zaman işin zor :))

• Sony Uptade linki buldum , bunla güncellicem ingilizce olmaz dimi telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacKneD

Sony Uptade linki buldum , bunla güncellicem ingilizce olmaz dimi telefon?

yok yok olmaz
    Ben 1 hafta kullandım ICS sonra gbye geri döndüm suna rootlu gb v62 olanını kullanıyorum sony uptade service ve diğer program güncelleme bulmuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Sony Uptade linki buldum , bunla güncellicem ingilizce olmaz dimi telefon?

yok yok olmaz
    Ben 1 hafta kullandım ICS sonra gbye geri döndüm suna rootlu gb v62 olanını kullanıyorum sony uptade service ve diğer program güncelleme bulmuyor :)

pek anlamıyorum onlardan ben , İCS güzel gibi göründüğü için güncellicem artık , kasarsada kasar ne diyim çekicez :)
  • Telefonu kapatın 30 saniye bekleyin , mikro usb kabloyu takın , usb kablo telefona bağlanırken geri tuşuna basılı tutun , geri tuşuna basılı tutmaya devam edin.. Diyor Yapıyorum umarım sorun çıkmaz inş , yardımın için bu arada teşekkürler Serhat.
  • fabrika ayarlarına geri dön demedim. Önerilen i seçtim , inş sorun çıkmaz. Baya baya tırstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: skd13

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Güncelleme yapıcam ama benim için en önemli şey igo'daki favorilerim.silinirse benim için kötü olur.naapsamda favori yerlerimi bi yere kaydetsem bilmiyorum.

Ben güncelledim ve igo favorileri silinmedi Ama sen yine de kaydet belki güncellemede bi sorun oluverir

işte onu soruyorum.neyi nereye kaydedicez.

valla bilemedim hocam.. ama gözünü karartıp güncellersen de sen bilirsin, bende bi sorun olmadı aynen duruyor favoriler.

• Nete bağlanırken ısınma sorunu oluyor.
    Bir toparlama günceli verilmeli yoksa olmaz böyle.
  • beyler telefon hızlandı gibi cidden şimdilik super gorunuyor ,insallah sorun cıkmaz
  • quote:

fabrika ayarlarına geri dön demedim. Önerilen i seçtim , inş sorun çıkmaz. Baya baya tırstım

Öyle abartı soğutacak sorunlar yok dostum sen ufak detaylara bakma insanımız herşeyi abartmayı sever zamanla stabilizasyonu artar zaten bu haliyle bile gayet güzel sayılır.Bazı şeyleri mantıksız dizayn etmişler sadece şu ekran resmi yakalama işi gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.