Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

igo navigasyon programında favorilerimizi nereye kaydediyor.
    Başka bir telefona favorilerimi atmak istesem nasıl atıcam.

güzel bir soru ancak, yanıtsız bir soru ! İGO yedekleme olayını kimse çözememiş durumda, defalarca bir çok yerde sordum ama, sorumun üzerine soru geldi yanıt yok İGO'yu yenilediğinde favorileri tekrar belirleyeceksin malesef...
  • Aramızda hiç mi yok henüz güncelleme alabilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

beyler pil süresine etki ediyor mu ics ? birde 3g ile internete bağlanınca resmen sömürüyor pili o yüzden pil aldım 2.

hocam pili nerden ne kadar aldınız acaba bende düşünüyorum bazen oyunlara kaptırıyorum kendimi

2500 luk aldim bir arkadastan 20 tl ye gittigidiyorda da var,birde cepeksen.com a bak biraz pahali ama güvenilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

beyler pil süresine etki ediyor mu ics ? birde 3g ile internete bağlanınca resmen sömürüyor pili o yüzden pil aldım 2.

hocam pili nerden ne kadar aldınız acaba bende düşünüyorum bazen oyunlara kaptırıyorum kendimi

2500 luk aldim bir arkadastan 20 tl ye gittigidiyorda da var,birde cepeksen.com a bak biraz pahali ama güvenilir.

yan sanayi sorun çıkarır mı ki hocam sizin aldığınız ?

• 1249la beklemeye devam
  • Arkadaşlar biraz konuda gezindim ama daha çok 4.0 güncellemesi gündemde,

benim sorunum telefonumdaki yavaşlık ve sürekli olarak UEFA.com, Wizepilot ve Mcafee'yi silmeme rağmen bu üçlünün 1-2 gün sonra tekrar kendini yüklemeyi başarması

yorumlarını bekliyorum.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

Arkadaşlar Veri Etkin'i Aktif Edip Nette Gezince Telefon Feci Isınmaya Başladı Üst Tarafı.... Pil Göstergesinden Baktım 43 dereceydi Sıcaklığı... Fakat Veri Etkin'i Kapatıp Wifi Açınca Sıcaklık ve Isınma Düştü...
    Sizce bu durum neyden kaynaklanıyor ve ne yapmam lazım ? Teşekkürler...

3g bağlantı sağlayıcnız uzak ve veri alışverişi çok zor olduğu için sistem sürekli veri alışverişi sağlamak için ekstra çalışmasından dolayı ısınmaya neden oluyor. Tavsiyem 3g olarak değilde 2g üzerinden veri alışverişini kullanmanız. Wifi da veri lışverişi sorunsuz olduğu için cihaz zorlanmıyor ve normal sıcaklıkta seyrediyor.

@seyfullah daha neo lara ics gelmedi ki kardeşim test edip sonucu bilmeden ne desek saçma olur.

Hmm Çok Teşekkür Ederim Ilginiz Için :)

Rica ederim, ısınma sınırı 57 dereceydi sanırım bu sınıra ulaşınca cihaz kendi kendini kapatıyor diğer ısınmalar sistemin zorlanmasına bağlı doğal ısınmalar telaş edilecek bir durum yok tek problem olan şey şu slikon tarzı arka kapakların olması bu ısıyı 2 kat arttırıyor.

• Evet Ondan Kullanıyorum Ama Sanırım Siz Söylemiştiniz Bana Önceden, Yazın Takmayın Diye.. Bende 1 Aydır Kılıfsiz Kullanıyorum

• Evet bende delikli kılıf kullanıyordum şu an onuda kullanmaktan vazgeçtim cihazın zaten kendi kapağı oldukça sağlam estetiği ve tuşlara teması da böyle daha güzel ve rahat oluyor.
  • quote:

Evet bende delikli kılıf kullanıyordum şu an onuda kullanmaktan vazgeçtim cihazın zaten kendi kapağı oldukça sağlam estetiği ve tuşlara teması da böyle daha güzel ve rahat oluyor.

Ben de bugün finalde kopya çekerken hoca yaklaştıkça telefon altıma koydum. Üzerine oturdum neredeyse yani Çizik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Evet bende delikli kılıf kullanıyordum şu an onuda kullanmaktan vazgeçtim cihazın zaten kendi kapağı oldukça sağlam estetiği ve tuşlara teması da böyle daha güzel ve rahat oluyor.

Ben de bugün finalde kopya çekerken hoca yaklaştıkça telefon altıma koydum. Üzerine oturdum neredeyse yani Çizik yok

Tebrikler nur topu gibi bir neo nuz oldu

• Evet beyler burada ikinci kalite neo kasa getirtecek bir yer buldum. 30 . 40 lira arası diyor. Kasayı taktırmasına da 20 lira isterler diyor. Şu konu da kasa ebay dan kasa getirtecek adam bulamadım sanki ölecek,ler. Neyse sizce fiyat nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

Arkadaşlar biraz konuda gezindim ama daha çok 4.0 güncellemesi gündemde,

benim sorunum telefonumdaki yavaşlık ve sürekli olarak UEFA.com, Wizepilot ve Mcafee'yi silmeme rağmen bu üçlünün 1-2 gün sonra tekrar kendini yüklemeyi başarması

yorumlarını bekliyorum.

saygılar

telefonun komple sıfırla yani fabrika ayarlarını sıfırla ayrıca hafıza kartınıda biçimle düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

Arkadaşlar biraz konuda gezindim ama daha çok 4.0 güncellemesi gündemde,

yorumlarını bekliyorum.

saygılar

telefonun komple sıfırla yani fabrika ayarlarını sıfırla ayrıca hafıza kartınıda biçimle düzelir.
  • Beyler bir tane htc'de görmüştüm , bildiğin hava durumu ve saat widgetiydi ama hava durumuna göre canlı animasyon yapıyordu yani kar varsa ekrana kar yağmur varsa yağmur yağıyordu çok güzeldi adını da bilmiyorum böyle bir uygulamayı bileniniz var mi ya fancy widget kullanıyorum o kadar indirdim olmadi hiçbiri hadi var deyin :(

• "Weather & Toggle Widgets" üzerine kurulan "Weather Widgets Forecast" kullanıyorum, bahsettiğiniz tarzda efektleri var.
  • ics ile gelen romların içinde yine bir sürü ıvır zıvır uygulama var mı acaba ?
    2.3.4 rootlayıp siliyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

"Weather & Toggle Widgets" üzerine kurulan "Weather Widgets Forecast" kullanıyorum, bahsettiğiniz tarzda efektleri var.

Eh iste buna benzer biseydi ama o htc ye özgü birşey sanırım teşekkür ederim ama bu da güzelmiş sagol

• Arkadaşlar Neo V Ics ye Geçtiğimden Bu Yana Bazı Sorunlar Çıkmaya Başladı. Şarj Göstergesi- widgetinin Ara ara kaybolmasi, mesaj yazarken klavyenin ağırlaşmasi, müzik dinlerken facebook açtığımda bazen kendi kendine programın kapanması ( player pro ) , telefonun içindeki facebook a girdiğimde kendiliğinden kapanması gibi..... Sizce sorun neyden kaynaklanıyor. Ics ile ilgisi var midir, ne yapmam gerekiyor aydınlatırsaniz sevinirim...

• quote:

Arkadaşlar Neo V Ics ye Geçtiğimden Bu Yana Bazı Sorunlar Çıkmaya Başladı. Şarj Göstergesi- widgetinin Ara ara kaybolmasi, mesaj yazarken klavyenin ağırlaşmasi, müzik dinlerken facebook açtığımda bazen kendi kendine programın kapanması ( player pro ) , telefonun içindeki facebook a girdiğimde kendiliğinden kapanması gibi..... Sizce sorun neyden kaynaklanıyor. Ics ile ilgisi var midir, ne yapmam gerekiyor aydınlatırsaniz sevinirim...

Dostum bize henüz ics güncellemesi gelmedi 4.3 hiç kurmadık dolayısıyla xperia neo forumunda soruna cevap bulabileceğini zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.