Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

Arkadaşlar biraz saçma olucak ama Root yapmadan Facebook,Google Play,Whatsapp gibi uygulamaların her interneti açtığımda otomatik veri bağlantısı kurmasını engelleyebilir miyim ? ya da facebook google haritaları falan kaldırabilir miyim ? Çünkü günde en az on kere facebook u play store u falan elle kapatmak zorunda kalıyorum alışkanlık oldu dk başı çalışan hizmetleri kontrol ediyom gına geldi artık

Yok dostum malesef google kendi saçmalıklarını bir şekilde arka planda aktif ediyor şarja bile takarken aktif olan programlar var.Root la kaldırmadıkça bu pil düşmanı uygulamalardan kurtulamıyoruz anca elle kapanmaya zorla diyorsun.

Aynen kardesim içime baygınlık geldi hayır hastalık oldu şeytan diyor birak ne hali varsa görsün çalışsın herşey root yapmak da sanki orijinalliğini götürürmüş gibi geliyor yani ne bileyim google bunu da düşünmüştür elbet neyse artık sagol cevap için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Xperia neo telefonuma root atip değişik romlar yüklemek istiyorum.Rootu nasil yapacagimla ilgili ve romlari nerden bulacagimla ilgili yardım istiyorum.

Root yapmadan once orjinalini nasil yedekleriz geri donmek icin?

Teşekkürler simdiden
  • şu yeni room yükleme ve root atma olayını adam akıllı anlatan bir yer yok mu arkadaşlar???
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar biraz saçma olucak ama Root yapmadan Facebook,Google Play,Whatsapp gibi uygulamaların her interneti açtığımda otomatik veri bağlantısı kurmasını engelleyebilir miyim ? ya da facebook google haritaları falan kaldırabilir miyim ? Çünkü günde en az on kere facebook u play store u falan elle kapatmak zorunda kalıyorum alışkanlık oldu dk başı çalışan hizmetleri kontrol ediyom gına geldi artık

Yok dostum malesef google kendi saçmalıklarını bir şekilde arka planda aktif ediyor şarja bile takarken aktif olan programlar var.Root la kaldırmadıkça bu pil düşmanı uygulamalardan kurtulamıyoruz anca elle kapanmaya zorla diyorsun.

Aynen kardesim içime baygınlık geldi hayır hastalık oldu şeytan diyor birak ne hali varsa görsün çalışsın herşey root yapmak da sanki orijinalliğini götürürmüş gibi geliyor yani ne bileyim google bunu da düşünmüştür elbet neyse artık sagol cevap için

Aslında google ın acizliğini gösteriyor bu arka planda saçma sapan çalışan ve her açılışta kapatmak zorunda kaldığımız uygulamalar hele ki o facebook oyun uyglama ve eğlence saçmalaıkları insanı çileden çıkarıyor..Rica ederim dostum aynı sıkıntı bendede var bütün cihazlarda böyle..Dediğin gibi orjinallik bıoozulmasın diye bende ellemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında google ın acizliğini gösteriyor bu arka planda saçma sapan çalışan ve her açılışta kapatmak zorunda kaldığımız uygulamalar hele ki o facebook oyun uyglama ve eğlence saçmalaıkları insanı çileden çıkarıyor..Rica ederim dostum aynı sıkıntı bendede var bütün cihazlarda böyle..Dediğin gibi orjinallik bıoozulmasın diye bende ellemiyorum.

Ben onları root ile kaldırdım internet paketim de sınırsız olduğu için whatsapp açık bir tek.. Rootsuz kalkmıyor malesef Google kendi saçmalıklarıyla dolduruyor her telefonu ve rami az olan telefonlar için resmen işkenceye dönüşüyor bu hal..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben onları root ile kaldırdım internet paketim de sınırsız olduğu için whatsapp açık bir tek.. Rootsuz kalkmıyor malesef Google kendi saçmalıklarıyla dolduruyor her telefonu ve rami az olan telefonlar için resmen işkenceye dönüşüyor bu hal..

Nasıl yaptınız root atmayı biz de yapalım anlatırsanız iyi olur.Root attıktan sonra rom da yuklediniz mi farklı.

• Telefonun tuş kilit dügmesi hafif içeri göçmüş. Daha yeni fark ettim. Tırnak ucuyla tuş kilidine alabiliyorum. Baska kimse yaşadı mı bu durumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

Telefonun tuş kilit dügmesi hafif içeri göçmüş. Daha yeni fark ettim. Tırnak ucuyla tuş kilidine alabiliyorum. Baska kimse yaşadı mı bu durumu?

Tuşlara yeni boyut geldi. Şimdiye kadar okuduklarımda denk gelmedi bu tür sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: mceren026

quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yaptınız root atmayı biz de yapalım anlatırsanız iyi olur.Root attıktan sonra rom da yuklediniz mi farklı.

ics ve 42 sürümleri için tek tuşla root var. Bilgisayara geçince link atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

Telefonun tuş kilit dügmesi hafif içeri göçmüş. Daha yeni fark ettim. Tırnak ucuyla tuş kilidine alabiliyorum. Baska kimse yaşadı mı bu durumu?

Tuşlara yeni boyut geldi. Şimdiye kadar okuduklarımda denk gelmedi bu tür sorun

screen off and lock diye bir program var markette o programı kur tuş kilidi için her defasında kilit tuşuna basmana gerek yok

• Arkadaşlar Öncelikle K.bakmayın Alıntı Paylaşacağım Biraz Yer Kaplayacak Ama Bu Sorunu Bir Çok Kişi Yaşıyor Bende Dahil.. Ondan Paylaşmak İstiyorum.. Bu Duruma Çözüm Bulan Var mıdır , Veya Fikri Olan ? Şimdiden Teşekkürler....

quote:

Orijinalden alıntı: lordvaldis

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: p12345678

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hungrywolf

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

millet konu açamadım lütfen biri bana yardımcı olsun çok önemli, telefonm xperia neo v, benm tel çok kota yiyor, bir türlü önüne gecemedim, bütün arka plan verisi filan hersyi guncellemeleri kapattm, video izlemiyorum, faceye giriyorum resim bakmadan iki satir yazi okuyorum 1 dk süre snra veri görüntüleyiciden bakiyorum 6 mb kota gidiyor...ac kapat yap yine 1.5 mb kota gidiyor...telefon bosta iken takip ettim 4dk ya 100 kb sayiyor...1 gb net var, böyle olunca yetmiyor, arkadasm arc s kullaniyor, hatta biride neo v kullaniyor ancak onlar 1 ayda 250 maximum 350 mb en fazla gidiyormuş...lutfen bilen biri yardim etsin, garantiye gönderip 1 ay telefonsuz kalmak istemiyorum...cvp veren kisiye simdiden teşekkürlerimi sunarım...

Garantilik bişey yoktur ya browserla alakalıdır. Bazı kullanıcılar Opera mobile yerine opera miniyi kullanıp kota tüketimini en aza indirdiklerini söylüyorlar onu bir deneyin isterseniz ya da bu konuda bilgisi olan birisi cevaplar daha detaylı belki.

opera mini kullanıyorum ewt bunda sıkıntı yok,
    kota az yiyor...browser sıkıntısı değil benimki,
    facebook uygulaması kotayı sömürmesin simdilik
    bana yeter, diger sistem bosta iken giden kota
    önemli degil, neti açık bırakmam... fakat
    anlamadığım baska neo v de bu sıkıntı yoksa
    neden bende var, çok skıyor bu konu bni...

Bazıları browserdan şikayetçide öyle bişey zannettim kusura bakma

önemli degil, saolun yardımınız için, bn bu formu takip ediyorum, tek ilgilenen sizsiniz eğer bilir bir kisiden sorup bana yardımcı olabilirseniz sevinirim..bana yardım edecek bir telefoncuda yok bulunduğum şehirde...tek çarem bu forum sitesi...

Rica ederim ne demek. Şu anda sizin probleminiz şu anda facebook uygulaması mı? O uygulamayı kullanınca mı kota tüketimi artıyor.

ewt sony ericsson icinde gelen facebook uygulaması cok aşırı kota harcıyor...resim bakmamam ve video izlemememe rağmen...bide neti açık bırakınca kendi kendine kota gidiyor 4 dk ya 100 kb gidiyor...fakat facebook sorunu benm icin daha önemli, şimdilik facebook u çözmem yeterli olur...

o uygulamayı kullanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum:
    şu güne kadar gördüğüm en yavaş ve berbat sosyal ağ uygulaması
    ben bi kere bile kullanmadım
    kesinlikle internetten facebook kullanmalısınız
    ve ben İCS de onu devredışı bıraktım arka planda çalışamıyor

ewt dogru cok yavaş çalışıyor ancak uygulama olduğu için basit oluyor, tikla ve gir...aslında çok yavaş değildi, bu son güncellemelerden sonra sıkıcı bir hal aldı denebilir...peki net üzeri değilde başka bir facebook uygulama indirilebilir mi???

Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum ve Bende Çözüm Bulamadım =/ Acaba Şu Hava Durumu VVidgeti Kendini Güncelleyip Ona mi Kota Gidiyor Arka Planda...

yok widget yemiyor denecek kadar çok az kotq harcıyor...ben program yükledim hangi uygulama ne kadar kota yiyor kontrol ediyorum...facebook giriş cikis yap islem yapma, 1 mb net yiyor, gezinti yapmayi düşünemiyorum, net yetmiyor...bi ara düzeldi bnde ama snradan güncelleme yaptktan snra yeniden kota yemeye basladi, güncellemeyi sildm tekrar yükledim olmadı...halen skntı devam, birçok neo v kullanan var, bu sıkıntının sebebini bir kişi söylesin lütfen, illa biri biliyodur, lütfen yardım!!!!

• telefonun kendi isim listesinde arama biraz sıkıntılı olduğu için ex dialeri kurdum gayet iyi aslında kaydırma yaparak direk arama ve mesaj atılabiliyor ama bir sorunum var . cevapsız çağrı olduğunda bildirimden cevapsız çağrıya baktığım halde kaybolmuyor. ancak telefonun kendi uygulamasını açınca gidiyor varmıdır bunun bir çözümü teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Ahize sorunu kimi zaman ben de yaşadım.
    Özellikle neosu olan başka bir arkadaşla konuşurken.:D

Nedir ki bu sıkıntının sebebi..Şimdilik suçu operatörlere atıyorum
  • easy mp3 downloader kullanan var mi...
    sürekli network hatası veriyor..
    nasıl çözülür bu sorun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

easy mp3 downloader kullanan var mi...
    nasıl çözülür bu sorun?

Sanırım marketten indirilen bir program? Eğer öyleyse yorumları okuyun aynı sorundan şikayetçi olan varsa programla ilgili bir hatadır. Mesela applanet uygulamasının bir kaç haftadır serverları kapalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

easy mp3 downloader kullanan var mi...
    nasıl çözülür bu sorun?

Ben bir kaç kez kullandım sorun yoktu, bu sıralar bende de aynı hatayı vermeye başladı. Sanırım genel bir sorun.
  • programı yasakladılar mi acaba diyorum

• Super natural..
    Ben de any do kullaniyorum.cevapsizi gosteriyor.ignore fln desem de o bahsettigin normal cevapsiz ikonu duruyor.ben de ikona tiklayinca gidiyor.yoksa aynen duruyor o.o zaman demekki hangi program olursa olsun tlf o ikonu gösterecek...?

• easy mp3 downloader programı yasaklanmış sanırım bilemiyorum öyle gözüküyor. ben de de network error hatası veriyordu.

daha sonra bir iş için dns değiştirmem gerekti, marketten "set dns" isimli programı indirdim. dns'yi otomatik olarak değiştirdi.

daha önce 2shared falan filan gibi sitelere de girmiyordu, şimdi sorun yok

yani ismini verdiğim dns değiştirme programını indirin, kurun sorun ortadan kalkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 20 Mayıs 2012; 10:53:17 >
  • bu arada telefon delirdi benim. neden bilmiyorum ama durduk yere bir hafta içinde 3. kez kendi kendini bir anda yeniden başlattırdı. 2000 küsür resim var, 500 mp3, 1 ay öncesinin mesajları duruyor 1000in üstünde. bunlarla bi alakası var mıdır? telefonda boş yer var.
  • 
Sayfa: önceki 791792793794795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.