Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sercan307

quote:

Orijinalden alıntı: solventh

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yemin ediyorum sinir olacam arkadaşlar. 2 mp lik 5130 ile aynı kalitede foto çekiyor. Fotoları da attım buraya. Çok kötü bir durum bu. O kadar para verdik aldık kamerası olmasaydı daha iyiydi hiç olmazsa beklentimiz olmazdı.

yav eleman git sat hazır malın yeniyken bari, hala dönüş çaren var.

Dostum satarsam 200 tl boşa zarar olacak. Gerek yok.

200 tl nası olacak anlamadım. neo aldıysan 800-900 aralığına almışsındır. yani demek istediğim; sıfır fiyatının 50 tl altına 15 gün kullanılmış diyip alıcı bulunur. zaten popüler telefon..

960 a aldım. Şimdi telefonun tasarımına hastayım bu telefonun. Kamerası fazla iyi değil ama şimdi başka telefon alamam bunu satsam bile. Borçla aldım zaten.

işte o tasarımı cartı curtu yüzünden biz de kamera vasatlığı gibi eksikliklerine katlanıyoruz :] gene de 850 ye bile alıcı bulabileceğini düşünüyorum çok elinde bekletmezsen.

yok dostum satmayacam. telefonun kaldıramadığı oyun yok. asphalt 6 hd, final strike 3, blood and glory, road warrior ve böyle 10-15 tane daha oyun var, 50 ye yakın uygulama yükledim bir kere takıldığını görmedim. ama senin bu sözlerinde kafamı karıştırmadı değil yani. satsam mı diye düşünmeye başladım.

vatanda hafta sonları %25 ındırım oluyo bu telefonun fıyatı 743 tl sen bu telefonu 850 yı gectım 750 ye bıle satamassın sıfırı 743 olan malın 2. eli 600 den yukarı olmaz bence sen en ıyısı satma kullan gec bende meraklıyım ama bununla galaxy wonder arasında kaldım hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshow -- 15 Şubat 2012; 16:23:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

quote:

quote:

Yemin ediyorum sinir olacam arkadaşlar. 2 mp lik 5130 ile aynı kalitede foto çekiyor. Fotoları da attım buraya. Çok kötü bir durum bu. O kadar para verdik aldık kamerası olmasaydı daha iyiydi hiç olmazsa beklentimiz olmazdı.

o zaman hergün gelip kamera kötü deme....yeter kötüyse kötü birşey bikere söylenir.

@sharpie, bir şey kötüyse ve bu kötü olan şeyi üretici düzeltmiyorsa milyon kere milyar kere burada yazarım üşenmeden. önemli olan destek olup bu olayı sorun çözülene kadar sony e mail atmak.

he, paramı verdim uzaktan her şeyi izlerim dersen o senin bileceğin iş. ama verilen paralara yazık.

beklentimiz büyük olduğu için bu şekilde kamerayı kötülüyoruz. sonuçta bir dslr değil.

bizim derdimiz sıkıştırma olayı.

eğer gün gelir de bu sıkıştırma işi kullanıcıya bırakılırsa, işte o zaman sıkıştırılmış ve sıkıştırılmamış 2 resmi sana buradan gösteririm. aradaki farkı o zaman anlarsın.

Sharpie, hergün buraya gelip kamerası rezalet diyorum, kötü diyorum evet doğru. Nedeni ne biliyor musun ? Söyliyim, 2 aydır telefon araştırıp sırf kamerası için 5 telefon arasından gidip neo yu alıp kamerasının berbat olduğunu görüp, sonra buraya gelip hergün bunu yazıp, toplanıp sony yi mail yağmuruna tutarak belki bu olayı çözdürebiliriz diyerek yazma gereksinimi duyuyorum. Fakat sanırım birkaç kişi hariç herkes kamerasından memnun. Unutma ki Sharpie, experia x10 kullanıcıları sony ericcson u mail yağmuruna tutmuş android 2.3 gingerbread sürümünü zorla almışlardır. Eğer sony ericcson insaflı bir firma olmasaydı xperia x10 a android 2.3 gingerbread sürümünü vermezdi. Ve yine yazıyorum kamerasının foto çekim kalitesi yerlerde, berbat, iğrenç. Oldu mu ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• @sercan307
    iyi olmadığını bende söylüyorum ama sen her mesajı okumayanlardansın.kelimeleri cımbızla çekip çıkaranlardansın
    işine gelen mesaja cevap veriyorsun.bu agresiflik ne. Ben söyliyeyim,
    quote:

nokia n8 12 mp foto boyutu 11 mb ???????

nooldu 12mp 11mb olamaz muhaha diyordun cevabı alınca yorum yazamadın,agresifleştin..

sen istediğin kadar mail yağmuruna tut lens kötü.belki birazdaha iyileştirme yapılabilir ama oda sana yetmez.fazla yapılacak birşey yok.
  • sharpie nin bi suçu yokki güzelce açıklama yapmış.
    sağolsun bizi bilgilendirmis teşekkür ediyorum kendisine

telefonun fotoğraf çekimi 8mp nin hakkını vermiyor.

kardesimdeki wawe ile denedik onun 5 mp resimleri daha net.

fotoğraf çekmek için telefon almadigimdan çokta önemsemedim açıkçası

ama gören göz kılavuz istemiyor(yada bende cahilim ;-) )

mail göndereceksek çıksın birisi mail yazsın biride ingilizceye çevirsin gönderelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 15 Şubat 2012; 16:51:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

200 tl nası olacak anlamadım. neo aldıysan 800-900 aralığına almışsındır. yani demek istediğim; sıfır fiyatının 50 tl altına 15 gün kullanılmış diyip alıcı bulunur. zaten popüler telefon..

960 a aldım. Şimdi telefonun tasarımına hastayım bu telefonun. Kamerası fazla iyi değil ama şimdi başka telefon alamam bunu satsam bile. Borçla aldım zaten.

işte o tasarımı cartı curtu yüzünden biz de kamera vasatlığı gibi eksikliklerine katlanıyoruz :] gene de 850 ye bile alıcı bulabileceğini düşünüyorum çok elinde bekletmezsen.

yok dostum satmayacam. telefonun kaldıramadığı oyun yok. asphalt 6 hd, final strike 3, blood and glory, road warrior ve böyle 10-15 tane daha oyun var, 50 ye yakın uygulama yükledim bir kere takıldığını görmedim. ama senin bu sözlerinde kafamı karıştırmadı değil yani. satsam mı diye düşünmeye başladım.

vatanda hafta sonları %25 ındırım oluyo bu telefonun fıyatı 743 tl sen bu telefonu 850 yı gectım 750 ye bıle satamassın sıfırı 743 olan malın 2. eli 600 den yukarı olmaz bence sen en ıyısı satma kullan gec bende meraklıyım ama bununla galaxy wonder arasında kaldım hayırlısı bakalım

indirim fiyatlarını sadece biz takip ediyoruz millet oyle her yere bakmıyo herkesin kafasında standart fiyat olan 999 tl bu ttelefon

• quote:

@sercan307
    iyi olmadığını bende söylüyorum ama sen her mesajı okumayanlardansın.kelimeleri cımbızla çekip çıkaranlardansın
    işine gelen mesaja cevap veriyorsun.bu agresiflik ne. Ben söyliyeyim,
    quote:

nokia n8 12 mp foto boyutu 11 mb ???????

nooldu 12mp 11mb olamaz muhaha diyordun cevabı alınca yorum yazamadın,agresifleştin...

sen istediğin kadar mail yağmuruna tut lens kötü.belki birazdaha iyileştirme yapılabilir ama oda sana yetmez.fazla yapılacak birşey yok.

İşte burada one minute diyorum dostum. Orada alıntı yaptığın cümlemden önce bir arkadaş hiçbir zaman 8 mp lik kamera nın fotosu 6 mb olmaz yazmıştı. Bende ona o cümleyi yazmıştım. Sanırım beni en baştan beri yanlış anlamışsın ben o cümlede 12 mp lik kameranın 11 mb fotosu oluyor ama diye ifade etmeye çalıştım. Yani durduk yere benimle alaycı konuşuyorsun.

• buraya hergün birkaç mesaj yazmanız birşey değiştirmez.gidin bir başlık açın aynı benim yaptığım gibi.
    dediğim gibi istediğiniz kadar mail yağmuruna tutun lens kötü.belki birazdaha iyileştirme yapılabilir ama o kadar.

verdiğim linkte ilk mesajı okuyun yeter.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47260644/tm.htm
  • tamam beyler sakin...

eğer neo v, arc gibi diğer xperia modellerinde de böyle sorunlar varsa (ki kesinlikle var olduğunu düşünüyorum) sharpie'nin dediği gibi bölüme ortak konu açıp, bu sorundan dolayı mağdur olanlar orada konuşup, ortak bir dil ile sony e mail atmalıyız.

ingilizcem yeterli olsa hazırlıklara başlardım.
  • sony ericsson Türkiye facebook sayfasına 2 aydır ben hemen hergün bu konuda giydiriyorum.
    ingilizcem olsa sony ericsson global sayfasınada dalardım ama maalesef ingilizcem hiç yok.
    zaten bir düzeltme yapılabilseydi yaparlardı.bi yazılım çıkarsalarda çok bişey farkedeceğini sanmıyorum.belki biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 15 Şubat 2012; 17:47:48 >
  • O kadar kötü mu yav kamerası vivaza ya da w995e oranla nasil hangisi daha iyi fotoğrafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

O kadar kötü mu yav kamerası vivaza ya da w995e oranla nasil hangisi daha iyi fotoğrafta

o kadar kötü değil kamerası. güneş ışığını iyi ayarladığın zaman güzel çekebiliyor, fakat bu telefon için yeterli değil bana göre ya da beklenti büyük :)
  • telefon bilgisayara bağlıyken, wifi kullanmadan, bilgisayardaki internet bağlantısını nasıl kullanabilirim? bunun için program var mı?
  • quote:

quote:

O kadar kötü mu yav kamerası vivaza ya da w995e oranla nasil hangisi daha iyi fotoğrafta

o kadar kötü değil kamerası. güneş ışığını iyi ayarladığın zaman güzel çekebiliyor, fakat bu telefon için yeterli değil bana göre ya da beklenti büyük :)

Sana katılıyorum bencede beklentiler büyük eski cybershot kullanıcısı olarak :-)
  • 600 e satamaz demiş ahüe..
  • quote:

quote:

Bencede beklenti büyük o kadar para verdik fotograf makinası gibi çeksin istiyolar. Neo nun tasarımına hayranım bir tanede ben alcam ama ne zaman bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ersintopal

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

Xperia Neo ile güneş batarken çektiğim bir resim.. Kamera ayarlarını ortama ve ışığa göre doğru ayarlarsanız çok güzel resimler çekebilirsiniz. Kamera işimi görüyor..

---
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman hergün gelip kamera kötü deme....yeter kötüyse kötü birşey bikere söylenir.

@sharpie, bir şey kötüyse ve bu kötü olan şeyi üretici düzeltmiyorsa milyon kere milyar kere burada yazarım üşenmeden. önemli olan destek olup bu olayı sorun çözülene kadar sony e mail atmak.

he, paramı verdim uzaktan her şeyi izlerim dersen o senin bileceğin iş. ama verilen paralara yazık.

beklentimiz büyük olduğu için bu şekilde kamerayı kötülüyoruz. sonuçta bir dslr değil.

bizim derdimiz sıkıştırma olayı.

eğer gün gelir de bu sıkıştırma işi kullanıcıya bırakılırsa, işte o zaman sıkıştırılmış ve sıkıştırılmamış 2 resmi sana buradan gösteririm. aradaki farkı o zaman anlarsın.

Sharpie, hergün buraya gelip kamerası rezalet diyorum, kötü diyorum evet doğru. Nedeni ne biliyor musun ? Söyliyim, 2 aydır telefon araştırıp sırf kamerası için 5 telefon arasından gidip neo yu alıp kamerasının berbat olduğunu görüp, sonra buraya gelip hergün bunu yazıp, toplanıp sony yi mail yağmuruna tutarak belki bu olayı çözdürebiliriz diyerek yazma gereksinimi duyuyorum. Fakat sanırım birkaç kişi hariç herkes kamerasından memnun. Unutma ki Sharpie, experia x10 kullanıcıları sony ericcson u mail yağmuruna tutmuş android 2.3 gingerbread sürümünü zorla almışlardır. Eğer sony ericcson insaflı bir firma olmasaydı xperia x10 a android 2.3 gingerbread sürümünü vermezdi. Ve yine yazıyorum kamerasının foto çekim kalitesi yerlerde, berbat, iğrenç. Oldu mu ?

2 aydır araştırmış da almış.. kardeş ben neo yu 4 ay önce alırken buradaki en değersiz mesajı bile okumuştum ki kamera hakkında en ufak kötüleme yoktu ben alırken. biz aldık ondan soora resmi ingilizce forum derken bi baktım herkes tek tek bahsetmeye başladı. sen aradan o kadar vakit geçmiş bu konuda onlarca yorum yapılmış ve kötülüğü belirtilirken almışsın bu yorumları GÖRMEDEN. ve hala kötülemeye devam edicem diyorsun.. kirlilikten ve canımızı sıkmaktan başka işe yaramıyor..

• Bu olay gercekten can sıkici umarim bir an once se harakete gecer.

Ayrica ne zaman Twitter uygulamasini acsam bir sure sonra wifi baglantisi kesiliyor cok gec geliyor surekli kapatip acmak durumunda kaliyorum, baska bu durumu yasayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

Xperia Neo ile güneş batarken çektiğim bir resim.. Kamera ayarlarını ortama ve ışığa göre doğru ayarlarsanız çok güzel resimler çekebilirsiniz. Kamera işimi görüyor..

---

gayet guzel kamerası yeterlı bence tabı herkes anlamıyor fotograf cekmekten

• alıntı : hatta tripod kullan(ki bende neo için tripodda var)

hep soracam unutuyorum..

k790i icin bile vardı tripod...

neo için olan nasıl acaba ve nerede ve ne kadar :)

tşkler.......
  • 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.