Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: sercan307

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: werduet

quote:

Arkadaşlar benim neo nun kamerası eski telefonum 5130 ile aynı kalitede foto çekiyor. Video kalitesi süperde foto kalitesi kötü. Bir de benim telefonu aldığım telefoncuda neo ile neo v nin rengi aynıydı griydi acaba yanlışlıkla adam bana neo v yi mi verdi diye düşünüyorum. Neo olduğunu nerden anlayabilirim ?

kutu üzerinde zaten kamera mp si yazıo ve Neo V yada Neo olduğuda yazıo bi kontrol et istersen

dostum bana kutusunu verdi fakat tezgaha koyuyorlar ya adamın son telefonlarıymış tezgahtakini verdi.

Kameraya girip soldaki piksel seçeneklerinden 8 ve 6 mp seçeneği olup olmadığına bakabilirsin. İlk aklıma gelen test yöntemi bu oldu. Belki daha kolayı vardır...

Dostum 8MP 4:3 6MP 16:9 2MP 4:3 ve 2MP 16:9 seçenekleri var. Şimdi neo mu benim telefonum ?

Aynen öyle. Gözün aydın.

peki neden bu kadar kötü çekiyor yav. Benim eski telefonum nokia 5130 ile aynı kalitede çekiyor. İyi foto elde etmek için hangi modlara almam gerekiyor?

• quote:

peki neden bu kadar kötü çekiyor yav. Benim eski telefonum nokia 5130 ile aynı kalitede çekiyor. İyi foto elde etmek için hangi modlara almam gerekiyor?

Orasını ben de bilmiyorum. Ben de telefonu yeni aldım sayılır ve resim çekme konusunu fazla kurcalamadım. Bilen arkadaşlar olası ayarlar ile ilgili bilgi verirlerse sevinirim. Konunun bir yerlerinde telefonu almadan önce görmüştüm, ama şimdi bulamıyorum o sayfayı.
  • quote:

quote:

Orasını ben de bilmiyorum. Ben de telefonu yeni aldım sayılır ve resim çekme konusunu fazla kurcalamadım. Bilen arkadaşlar olası ayarlar ile ilgili bilgi verirlerse sevinirim. Konunun bir yerlerinde telefonu almadan önce görmüştüm, ama şimdi bulamıyorum o sayfayı.

İsyaeeennnnnnnnn

• Arkadaşlar telefon doğru evet 8mp ama görüntü işlemcisi nekadar iyi olursa olsun mercek yetersiz kalıyor arkadaşta iphone 4s var resim kalitesi bundan farklı değil ama adamlar gerçekten harika yazılımlar atmışlar tele.Bilgisayara bile gerek kalmadan telefonda çektiğin resmin kalitesini yükseltiyorsun resmen.Amam söylediğiniz telden bence foto çekimleri kesinlikle daha iyi uygun ışık koşullarında sonuçlar bir telefon için oldukça taminkar.Fotoğraf ayarlarını telden fazla değiştiremezsiniz ama çeşitli foto programlarıyla resimde ciddi iyileştirmeler yapılıyor.Bu programlarda 5mp çekilen fotoda fazla oynama şansı olmamasına rağmen hammaddesi kaliteli yani 8mp çekilmiş foto harika düzeltmeler çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werduet

arkadaşlar hala bu telden almak isteyenlere müjde hızlıalda stoklara bordo rengi girmiş linki
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye_02.044.1357.0223.htm
    fiyatıda %12 indirimle = 878 TL

arkadaşlar merhaba ben de bu cihazı alıp almama konusunda kararsız kaldım. bu arada telefon ilk 809 tl den stoğa girdi ve laciverti de vardı :(

aklımdaki 2 cihazdan biri bu diğeri Motorola Atrix.

Neo avantajları : 8 mp camera / ICS / Sony Ericsson kalitesi ve yaygın servis ağı.
    NEO dezavantaj : aklıma gelmiyor belki RAM ama yorumlarınızdan anladığım performans problemi olmadığı.

Atrix avantajları : Çift Çekirdek işlemci / 1 gb Ram / daha büyük ekran / geniş kapasiteli pil / fingerprint .
    Atrix dezavantaj : 5 mp kamera / Motorola'nın Tr de servis ve satış anlamında çok aktif olmaması. / ICS gelmeyecek olması.

objektif yorum ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

teşekkürler.

• Bugün arkadaşımın se neo telefonunu denedim.Fotoğraf çektik.Fotoğraflar hep kötü çıkıyor. Birde karanlıkta çekim denedim. Yine karanlık çıktı. Bu exmor sensörün bir ayarı falan mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Arkadaşlar telefon doğru evet 8mp ama görüntü işlemcisi nekadar iyi olursa olsun mercek yetersiz kalıyor arkadaşta iphone 4s var resim kalitesi bundan farklı değil ama adamlar gerçekten harika yazılımlar atmışlar tele.Bilgisayara bile gerek kalmadan telefonda çektiğin resmin kalitesini yükseltiyorsun resmen.Amam söylediğiniz telden bence foto çekimleri kesinlikle daha iyi uygun ışık koşullarında sonuçlar bir telefon için oldukça taminkar.Fotoğraf ayarlarını telden fazla değiştiremezsiniz ama çeşitli foto programlarıyla resimde ciddi iyileştirmeler yapılıyor.Bu programlarda 5mp çekilen fotoda fazla oynama şansı olmamasına rağmen hammaddesi kaliteli yani 8mp çekilmiş foto harika düzeltmeler çıkıyor.

hangi program mesela
  • phtoshop cs tipi profesyonel programlar var bunlarla düzenleme yapılabiliyor ama biraz kullanım tecrübesi istiyor.Şu bir haftalık kullanımda benim tecrübem telefonun
    + ları:Oldukça hızlı takılma yok hemen her programın oyunun falan üstesinden geliyor1ghz tam hakkıyla çalışıyor htc de desirede 1ghz ama bana bu daha hızlı geldi.Foto çekimleri bana göre telefonda olabilecek en iyi sonuçları veriyor video çekimide gayet tatminkar.Gps i inanılmaz hızlı arabadaki harici navigationumdan hızlı nerdeyse.Çok şık ve dikkat çeken bir tasarımı var.
    - leri:Ekranı bence çok soluk ama güneşte dahi görünürlükte fazla sıkıntı yaşamadım yazın nolur bilemem.Bu parlaklık konusunda nokia ve samsungun gerisinde.Sar değeri emsal tellere göre bana göre yüksek ama ben çanta taşıdığım ve çoğu zaman bluetooth kullandığımdan sorun yapmaz inşallah.Bir diğeride hafızası az şimdilik sıkıntı yok ama ilerde olabilir.Se tele çok sık güncelleme veriyor bu iyi gibi ama root olayında sıkıntı yapıyor.

• Son Versiyonla birlikte Bluetooth veri aktarımı konusunda sorunlar yaşıyorum. Zaten başarısız bir sistemi vardı iyice saçmalamaya başladı.
  • quote:

Arkadaşlar vereceğim linkte iphone ile müzik yapıyorlar. Videonun bize göre en solundaki erkeğin çaldığı program androidde var mı ismini verebilir misiniz ? Diğerlerini buldum bi onu bulamadım.

Link:http://www.youtube.com/watch?v=5PnE_zJuxgY

Not: Kız çok güzel

O program markette var adı : Drum Kit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ritimci -- 9 Şubat 2012; 23:23:15 >

• Arkadaşlar ben neo ma kılıf alacam ama şurdaki nasıl bu kılıfı kullanan var mı ? yorumları bekliyorum.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/xperia-neo-delux-kilif-kapakli-x-ekran-film-52000040
  • quote:

Orijinalden alıntı: ritimci

quote:

Arkadaşlar vereceğim linkte iphone ile müzik yapıyorlar. Videonun bize göre en solundaki erkeğin çaldığı program androidde var mı ismini verebilir misiniz ? Diğerlerini buldum bi onu bulamadım.

Link:http://www.youtube.com/watch?v=5PnE_zJuxgY

Not: Kız çok güzel

O program markette var adı : Drum Kit

android uygulama olarak piano ve özellikle gitar uygulaması önerebilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar Vaulty uygulamasını kullanırken kasma oluyor mu? Ben de bellek kartı dolmaya başlayınca (filim yükledim) adet edindi sizce ne yapmalıyım?

Herhalde bir tek bende kastı kimse ses etmediğine göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JWS

Beyler bi sorum olacak. Şimdi mesaj gönderdikten sonra kalan bakiye yazısı çıkınca ses de çıkıyor bildirim sesi. Çıkmasın diye bildirim sesini kapattım. Ama bu sefer de Whatsapp'dan mesaj gelince onda da ses çıkmıyor. Nasıl yapacağız bunu. Her mesajdan sonra ses çıkmasını istemiyorum.

?
  • youtube videosu iyiymiş...wauvv:):)

aynı sekilde android apps ile yapılabilir mi bilmiyorum.....

aklıma gelmişken : mx video player kullanıyordum..taa ki 3 video yu acamayıncaya kadar...dice player den devam...

dr hulk... denklanşör iki kademeli...videoda da kullanılabilir.....

fotoğraf işine gelince ...bilhassa gündüz çekimleri gayet tatminkar...gece de ehh..:)

bitakım düzenlemeler için bazı programlar kullanıyorum...efekt vs....

.gif i de programla mı acıcaz yaw..:(:( yok artık..:(:(
  • Beyler ben bu telefonu geçen hafta 960 liraya aldım da aynı fiyata çift çekirdekli büyük ekranlı artrix vardı. Onu mu almalıydım diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler ben bu telefonu geçen hafta 960 liraya aldım da aynı fiyata çift çekirdekli büyük ekranlı artrix vardı. Onu mu almalıydım diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Yav Sercan Neo gibi bir cihaza sahipsin kıyasladığın cihaza bak, 2 değil 4 çekirdekte olsa senin çektiğin resimlerin kalitesine ulaşamaz çalıştıramadığın oyun program vs yok neden başka sürekli farklı yeni model isteyesin ki? Arz +talep = Neo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

Beyler ben bu telefonu geçen hafta 960 liraya aldım da aynı fiyata çift çekirdekli büyük ekranlı artrix vardı. Onu mu almalıydım diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Yav Sercan Neo gibi bir cihaza sahipsin kıyasladığın cihaza bak, 2 değil 4 çekirdekte olsa senin çektiğin resimlerin kalitesine ulaşamaz çalıştıramadığın oyun program vs yok neden başka sürekli farklı yeni model isteyesin ki? Arz +talep = Neo

ilk düşündüğüm şey 960 tl ile almakla kazıklandığın :) neden dersen ben iki tane aldım hepsiburada.com'da tanesi 765 tlye :)

• arkadaşlar sizden yardım isticem yine...
    birincisi veri trafiği kapalıyken telefonun şebeke üzerinden internete girme ihtimali var mı?
    ikincisi görüntülü konuşma yapmak için gerekli program vs. ne gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion64_120

arkadaşlar sizden yardım isticem yine...
    birincisi veri trafiği kapalıyken telefonun şebeke üzerinden internete girme ihtimali var mı?
    ikincisi görüntülü konuşma yapmak için gerekli program vs. ne gerekli?

1. sorunuza cevap vereyim. Aslında girmemesi gerekiyor, ama ben kapattığım halde günde birkaç kez bağlanıyor (GPRS üzerinden). Sanırım hava durumu vs. güncellemeler için. İnternet paketim olmadığı için geçen ay 5 TL GPRS ücreti ödedim. Bunu kökten kapatmanın bir yolunu bilen varsa hemen uygulamak isterim. Aksi halde internetli bir pakete geçmem gerekecek.
  • 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.