Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu foruma yeni üye oldum,ilk mesajımı buraya yazdım.Bir allahın kulu cevap yazmamış.Teşekkürler....
  • Merhaba arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum. Kullanılan malzeme kalitesi nasıl ? Plastikden mi üretilmiş yoksa metal, aliminyum alaşımlı mı ? Bana pek sağlam görünmedi telefon. SE Xperia Neo kullanıcılarından yardım bekliyorum. Sizce almalı mıyım ? Yoksa başka cihazlara mı yönelmeliyim ? Bu fiyata alınabilecek telefonlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

Selam kimse var mı bu saatte ? Hepsi burada indirimin son günü,almakla almamak arasındayım.Samimi yorumlarınızı bekliyorum.Benim için fotoğraf kalitesi ve video çok önemli.Fotoğraf kalitesi nasıl sizce,bir fotoğraf makinesi kadar güzel resim çekiyor mu ?

Videosu iyi,foto orta düzey.Makine düzeyinde değil.Ama telefon bütün olarak iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

Merhaba arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum. Kullanılan malzeme kalitesi nasıl ? Plastikden mi üretilmiş yoksa metal, aliminyum alaşımlı mı ? Bana pek sağlam görünmedi telefon. SE Xperia Neo kullanıcılarından yardım bekliyorum. Sizce almalı mıyım ? Yoksa başka cihazlara mı yönelmeliyim ? Bu fiyata alınabilecek telefonlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Malzemesi plastik anladığım kadarıyla.Ama olumsuzluğunu görmedim.Telefon 800-900 Tl bandında en iyisi.Daha iyileri 1500 Tl civarında.
  • Ekranın jelatini paket içerisinde geliyor mu ?
  • teşekkürler.Skype ile görüntülü konuşmayı denediniz mi hiç ? Mobil tv ile televizyon izleyebiliyormuyuz ? İnternetten hd film izlerken kalite düzeyi nasıl ? Çok soru sordum ama sonuçta ben öğrenciyim ve ekonomik olarak fiyatı benim için yüksek,o yüzden çok iyi araştırmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

Ekranın jelatini paket içerisinde geliyor mu ?

Neo v de var.Bunda yok.
  • quote:

teşekkürler.Skype ile görüntülü konuşmayı denediniz mi hiç ? Mobil tv ile televizyon izleyebiliyormuyuz ? İnternetten hd film izlerken kalite düzeyi nasıl ? Çok soru sordum ama sonuçta ben öğrenciyim ve ekonomik olarak fiyatı benim için yüksek,o yüzden çok iyi araştırmam lazım.

Skype ile konuşmadım ama konuşanlar var öncki sayfalarda yazıyor.Programla tv izleniyor.Netten hd film denemedim ama youtubedan HQ olarak açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Cihaz bugün elime ulaştı hepsiburada'dan alımı yaparken sigorta da ücretsizdi fakat kutudan bununla ilgili bir evrak çıkmadı aynı şekilde sigortalı alan arkadaşlarda durum nedir acaba?

kardeş faturada alt kısımda yazıyo bu telefon .... sigortalıdır die ayrı bir evrak gelmiyor yani ayrıca iyi günlerde kullan...
  • Bu soruyu 4. kez soruyorum Allah rızası için bi cevap ya..

Sonu 62 ile biten guncellemeyi yuklemiyor cihaz , her işlemi yapıyor açıldıktan sona yuklenemedi yazıyor..
    Telefonu medya aktarım modunda baglayamıyorum pcye , yazılım yuklenemedi diyor..
    Nasıl çözücem bu sorunu yardım lütfen.. :(
  • Ya Arkadaslar Internetten Video indirme Programı hiç mi yok aramadigim, indirmedigim program kalmadı . . Pc den Orbit gibi programların yerini tutacak hiç mi adam gibi program yok :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: adana8001

quote:

teşekkürler.Skype ile görüntülü konuşmayı denediniz mi hiç ? Mobil tv ile televizyon izleyebiliyormuyuz ? İnternetten hd film izlerken kalite düzeyi nasıl ? Çok soru sordum ama sonuçta ben öğrenciyim ve ekonomik olarak fiyatı benim için yüksek,o yüzden çok iyi araştırmam lazım.

Skype ile konuşmadım ama konuşanlar var öncki sayfalarda yazıyor.Programla tv izleniyor.Netten hd film denemedim ama youtubedan HQ olarak açılıyor.

ÇOK SAĞOL...

• Arkadaşlar neo ile neo v arasındaki fark nedir ? Bir de dün hepsi burada da neonun fiyatı 829du bugün 849 olmuş,niye böyle bişe yaptılar anlamadım.Cep telefonuyla çektiğimiz resimleri anında netten face ya da twittera yükleyebiliyormuyuz ? Telefonla resim çekenler sayfaya keşke koysa da resim kalitesine bakabilseydik.
  • quote:

Arkadaşlar neo ile neo v arasındaki fark nedir ? Bir de dün hepsi burada da neonun fiyatı 829du bugün 849 olmuş,niye böyle bişe yaptılar anlamadım.Cep telefonuyla çektiğimiz resimleri anında netten face ya da twittera yükleyebiliyormuyuz ? Telefonla resim çekenler sayfaya keşke koysa da resim kalitesine bakabilseydik.

Direk yazmayıp başlığı araştırsaydınız farkları ve çekilen resimleri görebilirdiniz.
    Evet yükleyebilirsiniz, Neo androidli bir akıllı telefon.
  • Ben araştırdım da,çok emin olamadığımdan sordum.Anladığım kadarıyla neo neo v den daha kaliteli.Bir de bişe merak ettim neoyu led tvye bağlayıp oyun oynama diye bir özellik duydum.Böyle birşey var mı gerçekten ?
  • quote:

Ben araştırdım da,çok emin olamadığımdan sordum.Anladığım kadarıyla neo neo v den daha kaliteli.Bir de bişe merak ettim neoyu led tvye bağlayıp oyun oynama diye bir özellik duydum.Böyle birşey var mı gerçekten ?

Tv'ye bağlanabildiginı biliyorum ama oyun hakkında bilgim yok.zaten kutudan hdmi kablo çıkıyor.
  • Arkadaslar telefonun kamerasina bayagi alistim guzel cekimler yapiyorum ama xenon flas takamaz miyiz telefona eski sonylere takiliyodu bu telefonlar icin boyle bsi duydunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben araştırdım da,çok emin olamadığımdan sordum.Anladığım kadarıyla neo neo v den daha kaliteli.Bir de bişe merak ettim neoyu led tvye bağlayıp oyun oynama diye bir özellik duydum.Böyle birşey var mı gerçekten ?

Hdmi cikisi olan tum tv lere baglayarak telefon uzerinden oyun oynamak film izlemek muzik dinlemek gibi aktiviteleri yapabilirsiniz
  • quote:

Neo: 8 mp kamera ve Exmor R sensör, 8 gb hafıza kartı, kulakiçi kulaklık
    Neo V: 5 mp kamera, 2 gb hafıza kartı, standart kulaklık, jelatin

Görüntü aktarımı için HDMI çıkışı ve HDMI kablosu mevcut. Ayrıca 3D tv'lerde 3D panoramik çektiği fotoğrafları da gösteriyormuş ama deneyen olmadı sanırım.
  • Bu soruyu 5. kez soruyorum Allah rızası için bi cevap ya..

Sonu 62 ile biten guncellemeyi yuklemiyor cihaz , her işlemi yapıyor açıldıktan sona yuklenemedi yazıyor..
    Telefonu medya aktarım modunda baglayamıyorum pcye , yazılım yuklenemedi diyor..
    Nasıl çözücem bu sorunu yardım lütfen.. :(
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.