Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka yerlerde insanlar ne güzel paylaşım yapıp bilgilerini güncellerken burada çoğu bilinçsiz yada bizi satış elemanı yerine koyup şunu mu alalım bunu mu? tarzı insanlar türüyor.Yok 1560 kere şarj ettim bataryam arttı yok 12 çekirdekli işlemci gelecek mi bıktım valla görüntü kirliliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

360 Launcher V1.3

Arkadaşlar ücretsiz bir arayuz

benim baya bi hoşuma gitti.

temaları , ekran kilitleri , duvar kağıtları vemenü efektleriyle tamamen ücretsiz

ilgilenenler aşağıdaki linklerden indirebilir

ve launcher in özelliklerine bakabilirsiniz...

Güzelmiş gerçekten paylaşım için saol
  • last_legant "360 Launcher V1.3 "ü telefonuna kurdun mu, kurduysan memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

last_legant "360 Launcher V1.3 "ü telefonuna kurdun mu, kurduysan memnun musun?

gençler ben download ettim ve yükledim.gayet stabil ve başarılı.go launcher tadında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

Gereken açıklama bu değil!

Şimdi mobildeyim araştıramıyorum ama işi bilen birisi gelip "gerekli" açıklamayı yapacaktır.

Tecrübeyle sabittir. Usb ile yapılan şarj ile şebeke prizinden yapılan şarj sonrası şarj süresi farklılık göstermektedir.

Ekstra olarak batıl inanç bambaşka bir şeydir. Saygılar..

Siz Elektriğin "E"sinden anlıyormusunuz acaba,
    Ben Elektrik teknikeriyim ve fazla detaya ve teknik terimlere girmeden gerekli açıklamayı yaptım isteyen istediği gibi yapabilir bu beni bağlamaz ancak bilinçsizce yapılan yorumlarla milleti yanlış yönlendirmeyiniz.

sanırım bu kadar bilgi yeter. gerisi size kalmış.
  • bizim telefonlarda fotograf boyutları 500kb yani aşırı sıkıştırıyor alet fotoları muhtemelen kalitesini de baya bir düşürüyor, sony forumlarında herkes dertli kameradan verim alamıyoruz diye..
    bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

bizim telefonlarda fotograf boyutları 500kb yani aşırı sıkıştırıyor alet fotoları muhtemelen kalitesini de baya bir düşürüyor, sony forumlarında herkes dertli kameradan verim alamıyoruz diye..

Hocam bana yeterli geliyor öyle çok foto çeken biri değilim belki de ondandir. Ama çok yakınan var yabancı forumlarda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen cuma günü neo'ma kavuştum. altı sene kullandığım emektar k 750i'yi hala taş gibi olmasına rağmen artık emekliye ayırdım ve androidli telefonda da SE'nu tercih ettim. İlk androidli telefonum olduğu için şuanda oldukça acemiyim. DH forum ve sizler sayesinde telefonu daha iyi tanıyacağız. Benim telefonla ilgili sormak istediğim bir iki sorum var. Telefonla çektiğim video ve fotoları dlna özelliği ile samsung lcd tvde bakmak istediğimde video bulunamadı foto bulunamadı diyor. (cihaz tvde göründüğü halde) ben hdmi bağlayarak izliyorum ama her seferinde kablolarla uğraşmak istemiyorum. Bir de telefonla gelen micro sd kartın hızı nedir? eşimin telefonundaki kart class 6 eğer içindeki kart daha yavaşsa onu kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

bizim telefonlarda fotograf boyutları 500kb yani aşırı sıkıştırıyor alet fotoları muhtemelen kalitesini de baya bir düşürüyor, sony forumlarında herkes dertli kameradan verim alamıyoruz diye..

Hocam bana yeterli geliyor öyle çok foto çeken biri değilim belki de ondandir. Ama çok yakınan var yabancı forumlarda...

bunu düzeltmenin bir yolu olmalı mutlaka..
    yazılımla alakalıdır bir update falan olsa keşke..
    veya marketten kamera app leriyle falan düzelebilir belki.
    1.5 2 mb olması lazım fotografların..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Resimlerin boyutu çekildiği ortama göre değişiyor.Bende bazıları 1.5 mb olurken bazısının 600 kb olduğu da oluyor.Ama bunu daha kaliteli çekmenin bir programı var mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: barthez

Ben de geçen cuma günü neo'ma kavuştum. altı sene kullandığım emektar k 750i'yi hala taş gibi olmasına rağmen artık emekliye ayırdım ve androidli telefonda da SE'nu tercih ettim. İlk androidli telefonum olduğu için şuanda oldukça acemiyim. DH forum ve sizler sayesinde telefonu daha iyi tanıyacağız. Benim telefonla ilgili sormak istediğim bir iki sorum var. Telefonla çektiğim video ve fotoları dlna özelliği ile samsung lcd tvde bakmak istediğimde video bulunamadı foto bulunamadı diyor. (cihaz tvde göründüğü halde) ben hdmi bağlayarak izliyorum ama her seferinde kablolarla uğraşmak istemiyorum. Bir de telefonla gelen micro sd kartın hızı nedir? eşimin telefonundaki kart class 6 eğer içindeki kart daha yavaşsa onu kullanacağım.

Hayırlı olsun. K750i benim de eski telefonlarımdan biri.
    DLNA hakkında bilgim yok.
    Hafıza kartı class 2. SD Tools programı ile yaklaşık 15 mb/s okuma, 5,2 mb/s yazma hızı gösteriyor.
    Diğer hafıza kartınızı marketten SD Tools programını indirip test ederseniz daha sağlıklı ölçüm yapmış olursunuz.

• quote:

Evet cihaz fotoğrafları sıkıştırıyor, bu da ister istemez kaliteyi düşürüyor. Çok yakınan oldu bu durumdan, ama genel olarak bi çözüm bulunamadı bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Günaydın Arkadaşlar Bir Sorum Olacaktı... Telefona Yakışacak Güzel Bir Kılıf Arıyorum.. Şu an Kullandığım Çekmeli Kılıf Ama Ondan da Pek Haz Etmiyorum Yanları Bir Süre Sonra Aşınır Diye... :S Şöyle Silikonlu Kaplamalar Fln Oluyor Bilgisi Olan Var mı Buna Yakışacak Bir Kılıf Var mıdır Dediğim Gibi :S

Ilgilenen Yok mu :((
  • quote:

Bir Soru Daha Soracağım :-) Iphone, Blackberry kullananlar faceden bisi paylastiklarinda durumunun altında " Blackberry ile... " gibi yazılar çıkıyor . Bizde de böyle şeyler çıkabilir mi... 2 gün önce bisiler kurcaladim sadece "facebook for android.." yapabildim fakat bidaha yapamadım :-) müzikçalar dan beğeniyim dedim normalde TrackID reklamı çıkardı şans eseri böyle gözüktü. " Beğendi, ŞARKI ADI . Sony Ericsson Xperia TM Ile... " durum bildirmelerde bu yazıyı nasıl çıkarabiliriz acaba :-S

Ilgilenen Yok muu :((

• quote:

quote:

Bir Soru Daha Soracağım :-) Iphone, Blackberry kullananlar faceden bisi paylastiklarinda durumunun altında " Blackberry ile... " gibi yazılar çıkıyor . Bizde de böyle şeyler çıkabilir mi... 2 gün önce bisiler kurcaladim sadece "facebook for android.." yapabildim fakat bidaha yapamadım :-) müzikçalar dan beğeniyim dedim normalde TrackID reklamı çıkardı şans eseri böyle gözüktü. " Beğendi, ŞARKI ADI . Sony Ericsson Xperia TM Ile... " durum bildirmelerde bu yazıyı nasıl çıkarabiliriz acaba :-S

valla araştırmaktayım ben de böyle link felan verenler olmuş da onun dışında facebook kaldırdı felan diyolar heryerde iphone için de yazmıyormuş da htc ve blackberry lerden die ben de görüyorum bakalım bulursam sana haber vericem sen de bulursan haber ver ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

last_legant "360 Launcher V1.3 "ü telefonuna kurdun mu, kurduysan memnun musun?

gençler ben download ettim ve yükledim.gayet stabil ve başarılı.go launcher tadında

FuXiN sağ olsun bizi haberdar etti. Gerçekten, görsellik açısından gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

quote:

quote:

valla araştırmaktayım ben de böyle link felan verenler olmuş da onun dışında facebook kaldırdı felan diyolar heryerde iphone için de yazmıyormuş da htc ve blackberry lerden die ben de görüyorum bakalım bulursam sana haber vericem sen de bulursan haber ver ;)

Tamam Kardeşim Çok Teşekkür Ederimmm bulursam Mutlaka Paylasacagim Zaten :))

• Track ID 'den Şarkı Dinlettikten Sonra Çıkan Gönderide Önceden Facebook İçin Beğen Butonu Çıkıyordu. Güncellemeden Sonra Beğen Diyorum Facebook İle Bağlantı Kuurlamadı, Yeniden Deneyin Diyor... Tüm Senkorizasyonları Yaptığım Halde Neden Böyle Hata Çıkıyor Fikri Olan Var mı :S
  • Tamam Tamam Hallettim Sorunu Facebook Oturumunu Kapatıp Açmak Gerekiyormuş... :)) Ayrıcaa... Sabah Yazdığım İleti Hakkında Fikri Olan Var mı??

'' Telefona Yakışacak Güzel Bir Kılıf Arıyorum.. Şu an Kullandığım Çekmeli Kılıf Ama Ondan da Pek Haz Etmiyorum Yanları Bir Süre Sonra Aşınır Diye... :S Şöyle Silikonlu Kaplamalar Fln Oluyor Bilgisi Olan Var mı Buna Yakışacak Bir Kılıf Var mıdır Dediğim Gibi :S
    ''
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

quote:

quote:

Tamam Kardeşim Çok Teşekkür Ederimmm bulursam Mutlaka Paylasacagim Zaten :))

Show Off diye bir program var bunun için, onu kullanabilirsiniz. Veya güncellemeyi Timescape ile yaparsanız, Xperia yazısı çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.