Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mutluerol

arkadaşlar yazdıklarınızdan öğrendimde vodafone aylık cepnet i 1.11.2011 den itibaren kaldırmış he? hiç iptal etmeyenler ise aynen devam ediyormuş.5800 varken bende bunu kullanıyordum. yeni paketler çok kazık olmuş ya. aylık 10 mb paketini alıyorsun 10 mb dan sonra her 100 kb da 2 krş muş yanılmıyorum değilmi? diğer paketlerde ; örneğin aylık 100 mb; 100 mb bittikten sonra her 10 mb 5 krş muş. bu pakette zaten 9 tl. ee o zaman ben internetten hiç çıkmıyordumki ya :) nasıl olcak şimdi? zaten çoğu web sayfası 1mb ortalama. 1 mb lık sayfayı 10 kez yenilesem 5 krş vercem he? 200 kezde 1 tl eder. ben günde ortalama 50 kez yenilesem 25 krş eder 25krşx30gün=7.5tl artı paket peşin parası 9 tl=17 tl. iyide abi ben devamlı yenilemem lazım borsayı takip ederim. ohooo o zaman telefonu almaktan vazgeçeyim ben bari. aylık cepnet ne güzel sınırsız 9 tl idi. insan keşke hiç kapatmasaymışım diyesi geliyor. :) adaletmi bu ya.. sevinmiştim dahada ucuzlar derken ilk zamanlara dönmüş. ee ne yapcam şimdi?

bazı arkadaşlarda bilgisayarın internetini kullanmayı sormuş. arkadaşlar 5800 da iken joikispotmuydu ne öyle bir program vardı. onla oluyordu o dediğiniz. tabi ben defalarca denememe rağmen hiç başarılı olamamıştım. :) neo içinde mutlaka vardır diye düşünüyorum.

not: hız 100 tl ye kadar 7,2mbps imiş aylıkcep nette 128 miydi? hız iyileşmiş değilmi?

Matematik zekâna hayran kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

arkadaşlar yazdıklarınızdan öğrendimde vodafone aylık cepnet i 1.11.2011 den itibaren kaldırmış he? hiç iptal etmeyenler ise aynen devam ediyormuş.5800 varken bende bunu kullanıyordum. yeni paketler çok kazık olmuş ya. aylık 10 mb paketini alıyorsun 10 mb dan sonra her 100 kb da 2 krş muş yanılmıyorum değilmi? diğer paketlerde ; örneğin aylık 100 mb; 100 mb bittikten sonra her 10 mb 5 krş muş. bu pakette zaten 9 tl. ee o zaman ben internetten hiç çıkmıyordumki ya :) nasıl olcak şimdi? zaten çoğu web sayfası 1mb ortalama. 1 mb lık sayfayı 10 kez yenilesem 5 krş vercem he? 200 kezde 1 tl eder. ben günde ortalama 50 kez yenilesem 25 krş eder 25krşx30gün=7.5tl artı paket peşin parası 9 tl=17 tl. iyide abi ben devamlı yenilemem lazım borsayı takip ederim. ohooo o zaman telefonu almaktan vazgeçeyim ben bari. aylık cepnet ne güzel sınırsız 9 tl idi. insan keşke hiç kapatmasaymışım diyesi geliyor. :) adaletmi bu ya.. sevinmiştim dahada ucuzlar derken ilk zamanlara dönmüş. ee ne yapcam şimdi?

bazı arkadaşlarda bilgisayarın internetini kullanmayı sormuş. arkadaşlar 5800 da iken joikispotmuydu ne öyle bir program vardı. onla oluyordu o dediğiniz. tabi ben defalarca denememe rağmen hiç başarılı olamamıştım. :) neo içinde mutlaka vardır diye düşünüyorum.

not: hız 100 tl ye kadar 7,2mbps imiş aylıkcep nette 128 miydi? hız iyileşmiş değilmi?

niye yanlışlıkımı var yoksa? :)

•  ^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

kaç hafta oldu satamadın güzelim teleonu
    satma sebebin ne peki güzelim telefon neyini beğenmedin..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neydiyon -- 30 Aralık 2011; 21:50:29 >
  • henüz almayanlar varsa görsünde özensin bu telefona diye koydum resmi.......şaka ya ekran jelatini için koydum resmi.
    telefonu ben daha ilk duyurulduğundan beri beğeniyorum,cihazı elimden eşim aldı ve telefonla çok konuşur....tek sebeb sar değeri.
    kendim kullansam umurumda olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 30 Aralık 2011; 22:00:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

niye yanlışlıkımı var yoksa? :)

Yok doğrudur hesaplaman ona bir şey demedim :)

• quote:

henüz almayanlar varsa görsünde özensin bu telefona diye koydum resmi.......şaka ya ekran jelatini için koydum resmi.
    telefonu ben daha ilk duyurulduğundan beri beğeniyorum,cihazı elimden eşim aldı ve telefonla çok konuşur....tek sebeb sar değeri.

Sar dan korkan bluetooth kulaklıkla gezer Modern ata sözü
  • arkadaşlar bi problemim trackid ile ilgili track id yi çalıştırdığımda şu hatayı veriyor ve kapanıyor;

[1] Hata. Lütfen daha sonra tekrar deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byWhirlpool -- 30 Aralık 2011; 22:02:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byWhirlpool

arkadaşlar bi problemim trackid ile ilgili track id yi çalıştırdığımda şu hatayı veriyor ve kapanıyor;

[1] Hata. Lütfen daha sonra tekrar deneyin

Telefonu kapa aç bi kendine gelsin
  • denedim olmadı offf ya
  • v modelinde kamera tuşu vardı değilmi? tek fark hafıza kartının 2gb olması ve kamera özellikleri idi değilmi?
  • quote:

v modelinde kamera tuşu vardı değilmi? tek fark hafıza kartının 2gb olması ve kamera özellikleri idi değilmi?

fiziksel olarak aynısı dediğin gibi kamera ve 2 gb kart farkları var gerisi herşeyiyle aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

henüz almayanlar varsa görsünde özensin bu telefona diye koydum resmi.......şaka ya ekran jelatini için koydum resmi.

Sar dan korkan bluetooth kulaklıkla gezer Modern ata sözü

bende ainodan kalma mh-100 var harikadır birde normal bluetooth kulaklık var ama işte zor geliyor kullanması.
    yılbaşından sonra kaldırıcam satıştan.zaten sattırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 30 Aralık 2011; 22:19:48 >

• quote:

denedim olmadı offf ya

naptın hafıza kartı falan mı değiştin?
  • satıştan kaldırdım.hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

denedim olmadı offf ya

naptın hafıza kartı falan mı değiştin?

yok hayır
  • quote:

satıştan kaldırdım.hayırlı olsun.

İyi yaptın hocam Sar hepsinde sar ha 3 ha 5 cep telefonu zaten her türlü zararlı... En sağlıklısı olmaması ama onsuz da olmuyo artık.
  • sharpie telefon kırmızı üstüde jelatin mi var resimde yoksa jelatinle mi bu hali aldı?renkli demişsin ya o yüzden merak ettim.
  • quote:

satıştan kaldırdım.hayırlı olsun.

niye kaldırdın ? ne kadardı 720 tl miydi? ben akılmın bir köşesine yazmıştım demin baktım kaldırmışsın üzüldüm :) gerçi ben daha hemen alamam. neyse daha satan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adana8001

sharpie telefon kırmızı üstüde jelatin mi var resimde yoksa jelatinle mi bu hali aldı?renkli demişsin ya o yüzden merak ettim.

telefonun orjinal rengi kırmızı.
    jelatin ekranda.
    yada ben sorunu anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.