Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
807.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozdess

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

Arkadaşlar merhaba çekim sorunundan sonra neo ile mms alıp gönderemediğimi farkettim, tüm ayarlar yapılı turkcell ile görüştüm hat ile ilgili bir sorun olmadığını
    ve ayarların doğru yapıldığını kontrol etti. Yazılım yüklemeniz gerekebilir dedi, ben güncelleme yapmak istemiyorum. Bu mms sorununu nasıl çözebiliriz? Fikri veya bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Neden güncellemek istemiyorsun dostum? Eski yazılım kullanmak daha mı iyi?

Şu güncellemem anlayışından vazgeçin arkadaşlar, yeni yazılım her zaman daha iyidir. Adamlar bir sebep var ki güncelleme yayınlıyorlar. Güncellemeyince daha iyi olmuyor telefonunuz. Siz Ice Cream Sandwich gelince de yüklemezsiniz.

Burada güncelleyip memnun kalmayanların yazılarını okuyunca güncelleme konusnda tereddüt ediyorum, birde güncelleyince mms in düzeleceğini sanmıyorum. Turkcelli aradım tekrar hersey normal görünüyor, ama mms alıp gönderemiyorum.

Güncelledim düzeldi gercekten, teşekkürler Wheatherman, güncellemeyenlere tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: stserkan

Arkadaslar, telefon çevirirken numaraları şekildeki gibi gruplasın istemiyorum. Gurplayacaksa 0 312 123 45 67 şeklinde gruplasın. Bunu nereden yapabilirim?

/>

arkadaşın dediği gibi türkçe yapabilirsin ya da ingilizce kullanmak istersen english(united kingdom) seçersen düzelcektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Arkadaşlar bu şarj aletinin kablosu çok kısa usb olduğu için bunu uzatıcı kablolarla uzatsak bir problem olur mu? (akım problemi vb.)

dostum ben usb uzatma aldım.bi sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

beyler ben cihazı 2.el aldım 780TL para verdim 2 aylık kutulu vs , neyse eleman bana kutu içinden hdmı kablo ve hafıza kartı çıkmıyor dedi ?? bu doğrumu ??

yalanın alasını sallamış arkadaş... 8 GB hafıza kartı ve hdmi kablo çıkıyor.. siz peşini bırakmayın o elemanın..

öyleymiş hocam , ilk fırsatta gidicem....

profilinizde ankara'da yaşadığınız yazıyor? balıkçıoğlu'ndan mı aldınız cihazı? veya şahıstan mı?

Necatibey'de telefon borsasindan hocam Akçay iletişim'den ilk fırsatta gidicem yanına telefon 20 ay grantili dedi nerden bakarım onuda bilmiyorum

Alırken bakmadınmı faturasına.belkide hiç garantisi olmayan yurtdışı cihaz.

hocam bi heves aldık , aslında telefoncudan (telefon borsası vs) telefon alınmaz bunuda biliyorum ama Allah var telefon süper hiç sorun yok..sabah %84 şarjı vardı 10 saat elimden düşmedi oyun-müzik-internet vs şimdi %23...nette gezmek , oyun oynamak , video izlemek vs çok zevkli bir cihaz..şöyle yapayım diyorum ben telefona 780tl verdim üste 150-180 neyse daha veriyim telefonun 0'ını alayım..zaten hafıza kartı,hdmı kablo vs alsam aynı paraya gelecek..bu arada ilgi için teşekkür ederim..

not: genel olarak 1-2 sorum olacak...telefon ekran parlaklığını otomatik ayarlıyor sanırım oyun oynarken elim sensörü kapatıyor erkan titriyor gibi oluyor bunu nerden kapatıcam bulamadım...google'dan son arama yaptığım kelimeleri nasıl silicem ?? iş yerinde bi arkadaş sağolsun sesli aramayı görünce saçma sapan şeyler arattı öyle kaldı ekranda..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba çekim sorunundan sonra neo ile mms alıp gönderemediğimi farkettim, tüm ayarlar yapılı turkcell ile görüştüm hat ile ilgili bir sorun olmadığını
    ve ayarların doğru yapıldığını kontrol etti. Yazılım yüklemeniz gerekebilir dedi, ben güncelleme yapmak istemiyorum. Bu mms sorununu nasıl çözebiliriz? Fikri veya bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Şu güncellemem anlayışından vazgeçin arkadaşlar, yeni yazılım her zaman daha iyidir. Adamlar bir sebep var ki güncelleme yayınlıyorlar. Güncellemeyince daha iyi olmuyor telefonunuz. Siz Ice Cream Sandwich gelince de yüklemezsiniz.

Burada güncelleyip memnun kalmayanların yazılarını okuyunca güncelleme konusnda tereddüt ediyorum, birde güncelleyince mms in düzeleceğini sanmıyorum. Turkcelli aradım tekrar hersey normal görünüyor, ama mms alıp gönderemiyorum.

Güncelledim düzeldi gercekten, teşekkürler Wheatherman, güncellemeyenlere tavsiye ederim.

Rica ederim dostum, yardımcı olduysam ne mutlu.
    Sen kulak asma güncelleme ile ilgili laf atanlara. Forumda çok pimpirikli elemanlar var, telefonun açılış süresini ölçüp "2 sn geç açılıyo hacı güncellemeyle, güncellemeyin" diyen adamlar gördüm. Sanki bana işadamı, saniyelerin önemi var.

Güncelleme her zaman iyidir, problemleri düzeltir, onarır. Boş yere, keyiften çıkarmıyor sonuçta elemanlar.

• quote:

quote:

yeni yazılım her zaman daha iyi değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

quote:

quote:

yeni yazılım her zaman daha iyi değildir.

Misal? Madem bir argüman attın ortaya, savun bari dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 15 Aralık 2011; 0:29:33 >

• Arkadaşlar döndüm dolaştım neo ya geri dödüm.
    S2 baya araştırdım malum fiyat.. Fakat sonra ekran boyutu ,ısınması ve şarzı çok az gitmesi..

Neo ya asıl dönme nedenim şarz süresinin demenize göre 3 güne kadar gitmesi. ve ekranı tam istediğim gibi 3.7 ideal.

Şimdiye kadar sıkıntısı olan var mı?

Neo da en altta fiziksel tuşlarda soyulma oldu mu? Fiziksel tuşlarda soyulma vaarsa değişme imkanı var mı sadece tuşları ..
  • quote:

misal=mesela bir yerde düzelme olurken başka bir yerde bozulma olabilir veya pil daha çabuk tükenebilir yada bi bakarsınız sabah alarmınız çalmayabilir.çeşit çeşit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 15 Aralık 2011; 0:34:04 >
  • quote:

misal=mesela bir yerde düzelme olurken başka bir yerde bozulma olabilir veya pil daha çabuk tükenebilir yada bi bakarsınız sabah alarmınız çalmayabilir.çeşit çeşit.

Peki, siz kalın 2.3.3.'te, 4.0 gelince de sakın güncellemeyin, bir tarafları bozulabilir falan mazallah.

(Sanki o bozulma sonradan düzeltilemez, kalıcı olur gibi konuşuyorsunuz ya, bitiyorum vallahi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 15 Aralık 2011; 0:33:12 >
  • ersintopal akşamüstü çektiğin Kız Kulesi manzarası çok güzel olmuş dediğin gibi ayarlama yapınca gerçekten sınıfında rakiplerini ezen geçen bir kamerası var Neo'nun.
  • quote:

quote:

Peki, siz kalın 2.3.3.'te, 4.0 gelince de sakın güncellemeyin, bir tarafları bozulabilir falan mazallah.

(Sanki o bozulma sonradan düzeltilemez, kalıcı olur gibi konuşuyorsunuz ya, bitiyorum vallahi)

cihazı aldığım gün eve gelir gelmez yükledim 2.3.4 hiçbir sorunumda yok.
    ben soruya cevap olsun diye bildiklerimi paylaştım.böyle şeyler olabiliyor diye.ayrıca hiç öyle düzeltilemez gibisinden birşey söylemedim nerden uydurdun.söylenmemiş birşeyle nasıl itham edebiliyorsun.birdaha sorularına bilgilendirme amaçlıda olsa cevap vermem olur biter.
    olmadık birşeye alaycı tavrın hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 15 Aralık 2011; 1:07:35 >

• quote:

quote:

vb.. şimdi tecrübelerimden demet bulmakla uğraşamayacağım yorgunum.

şöyle bir strateji yeni versiyonlarda en iyi sonucu verir:

yeni versiyon çıktığında hemen ilk atlayanlardan olmayıp aradan yeterince bir zaman geçtikten sonra o ilk atlayanlardan gelen tepkileri inceleyip ölçüp tartıp genel bir kanı geliştirip kendi sistemini güncellemek.

• Arkadaslar ana menude klasor olusturmak icin herhangi bir app var mi.?
  • quote:

quote:

aklıma windows vista yı getirdin.

ilk atlayanlar vista yı yükledi, zahmetine katlandı falan filan. ama nooldu? bilen bilir.. 17 yıllık bilgisayarcıyım bir kez olsun vista kurmadım.

hele bi de notebook alıp bilmeden vistalı sistem satın alanları düşün o fiyatlara 200$ civarı orjinal lisans alıp..

• Evet ya, eski kafalılık desinler. Hala daha XP kullanıyorum ve hala memnunum. Kardeşimde Vista var çok muhtaç kalmadıkça kapağını bile kaldırmam bence Microsoft işlevsellik anlamında onu geçen bir yazılım üretemedi. Ne yazık ki, sırf yeni olsun diye, şirinlik yapacağım derken bir sürü şebeklik yapmakla meşgul.
  • Arkadaşlar size bir site bağlantısı vereyim siz de benim gibi gözlerinize inanamayıp derinden bir çüşşşşş (1.495TL.)deyin. Ticaret denen şey bu galiba. Ben bu nedenle ticaretci olamadım eleman bir de kıyak yapmış posta ücreti almıyormuş baya mal bağışlamış Bunlar ya sayı saymayı bilmiyor yada, hayatında hiç dayak yememiş.

http://www.planetbilgisayar.com/asp/product/25781/SONYERICS-8-0MP-KAMERA-BLUETOOTH-WIFI-MP3-8GB-HAFIZA-KARTI-HEDIYE?ref=akakce&v=1.40.2

• Yuh artık. Arc da 2000 dir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orijinalden alıntı: ersintopal

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

Xperia Neo ile güneş batarken çektiğim bir resim.. Kamera ayarlarını ortama ve ışığa göre doğru ayarlarsanız çok güzel resimler çekebilirsiniz. Kameradan çok memnunum..

Sanki kaliteli bir fotoğraf makinesi gibi çekmiş telefon

arkadaşlar bence neo'nun kamerasına haksızlık edilio.Neo yu birçok 8mp telefonla karşılaştırdım.mesala c6 ya göre bariz fark atıo.Bikere diğer telefonlar çok yapay çekersen neo doğal görüntüyü yakalıyor.kameranın resim kalitesi örnekte görülüyor.

Fotoğrafa telefon ekranından baktığınız sürece bir sorun yok. Hdmi bağlantı veya bilgisayar bağlantısında kalite boyut farkından azalıyor. Bir de fotoğraf çekerken az bir hareketlilik varsa bulanık atıyor fotoğrafı. Yakalama hızı biraz düşük. Fakat sonuç olarak bir akıllı telefon olarak değerlendirildiğinde sınıfının cihazlarından üstün.

• quote:

quote:

quote:

cihazı aldığım gün eve gelir gelmez yükledim 2.3.4 hiçbir sorunumda yok.
    ben soruya cevap olsun diye bildiklerimi paylaştım.böyle şeyler olabiliyor diye.ayrıca hiç öyle düzeltilemez gibisinden birşey söylemedim nerden uydurdun.söylenmemiş birşeyle nasıl itham edebiliyorsun.birdaha sorularına bilgilendirme amaçlıda olsa cevap vermem olur biter.
    olmadık birşeye alaycı tavrın hoş değil.

Dostum benim mizacım bu, sert konuşuyorum bazen işte, ama dalga geçmek gibi bir niyetim yok, kızgınlıktan söylerim, çok çabuk sinirlenirim falan. Gene de öyle anladığın için özür diliyorum ben senden.

Güncelleme konusunda böyle düşünüyorum ben, her işletim sistemini (bilgisayarda) beta sürecinden itibaren takip eder, kullanırım. Yeni bir yapının sorunlarıyla boğuşmak hoşuma gidiyor. Vista'yı da 7'yi de ilk betalarından beri kullandım takip ettim. Şimdi Xp'yi evladı gibi savunanlar o zamanlar da Xp için "ben başlat çubuğu mavi olsun, ekranın sağı solu cafcaflı görünsün diye işletim sistemi değiştirmem" diyorlardı. Ben onu da ilk çıktığı zaman 96MB ram ile kullandım. Hoşuma gidiyor ne yapayim. Windows ME için de gereksiz denmişti, 98SE için de. Çok uzun zamandır bilgisayar ile içiçeyim, her yeni işletim sisteminde bunlar olur/oluyor.

Ama telefon işi biraz daha farklı, yazılımları daha komplike oluyor ve bariz hata payı daha az oluyor. Olsa bile anında düzeltiliyor. Bunu anlatmaya çalıştım, fakat sert bir dilde. Haklısınız. Kusura bakmasın o şekilde alay ettiğimi düşünen arkadaşlarım.

• 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.