Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Teşekkürler hocam. Ben wave'deki gibi programsız hallederim sanıyordum.

Market için, sanırım gmail hesabı gerekiyor. Şimdi hesap açayım bari.

Aynen dostum hesap gerekiyor

Alıntıları Göster
    fesbuk senkronizasyonu yaptığımda isim soyisim olan arkadaşların resim bilgi vs. görüntüleniyor ama isimlerini fesbuktaki profilleriyle uyuşmayan tarzda olanları yeniden düzenleyip senkronizasyonu kapat aç yaptığımda bir değişim olmuyor yenileri gelmiyor sizce neden olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

Protoculture o zaman 11-4=7 uygulama yeni sürümle hizmete sunulmuş. Ama 3G Görüntülü görüşme gene yok bakalım bu özelliği ne zaman edineceğiz.

Ice Cream Sandwich ile gelebilir o özellik, gelmezse unutun o özelliği bi daha da gelmez :)

Aynen dediğin gibi dondurmalı ekmek arası ile gelmezse hiç gelmez. Bu arada yeni sürümle en hoşuma giden hatta az daha telefondan soğumama neden olan araz yok oldu. Mesajlar adam akıllı görüşme kayıtları ile ayrıldı, SIM kartımda olan numaralara ulaşamıyordum güncelleme ile o sorunu da aştım sözün özü telefon fırtına oldu. Ah bir de şu pil söyle bir uzun gitse... Kullandıkça, çözdükçe Neo'ya olan hayranlığım çoğalarak artıyor. Atrix alacak arkadaşa sakın bulaşma derim millet Neo'nun ekranına sönük diyorsa bir de Atrix'in ekranına baksın ben onun canlısını gördüm öyle yutupdan falan değil dükkandan nasıl çıkacağımı şaşırdım ertesi gün Vatan'da aldım soluğu dediğim gibi Neo'nun görüntüsü yeter. Yeni alacaksan gümüş rengi alıp bir de saydam silikon kılıf aldınmı arka kapağı kristal avize gibi parlıyor keratanın bu fiyata (857TL.) bu özelliklere sahip olabileceğin en iyi telefon diyebilirim. Ray'i de gördüm ama bugün alsam gene Neo alırdım.

Alıntıları Göster
    titanium backup root gerektiriyormuş. bu program gibi çalışan başka program var mı?

şöyle bir sorunum var. mesela kullanmadığım bir çok uygulama kapattığım halde açılmış oluyor. bunları engellemek istiyorum. mesela google haritalar zımbırtısı. sürekli açık...

• quote:

Protoculture o zaman 11-4=7 uygulama yeni sürümle hizmete sunulmuş. Ama 3G Görüntülü görüşme gene yok bakalım bu özelliği ne zaman edineceğiz.

o olay gelecek olaydı telefon piyasaya girerken verilirdi. sanmıyorum geleceğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

titanium backup root gerektiriyormuş. bu program gibi çalışan başka program var mı?

şöyle bir sorunum var. mesela kullanmadığım bir çok uygulama kapattığım halde açılmış oluyor. bunları engellemek istiyorum. mesela google haritalar zımbırtısı. sürekli açık...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu telefon görüşmesi yaparken ses kaydını nasıl yapacağız? Ses kayıt uygulamalarını indirdim ama görüşme anında ekranda ses kaydına ait herhangi bir simge belirmiyor nasıl bir ayarlama yapmam gerek bir de, PowerAMP'in deneme süresi bitti tam sürümü nasıl edinebilirim yada güzel bir müzik çalar tavsiye edebilir misiniz? Son olarak WMA dosyalarını çalamıyorum uzmanlardan yardım lütfen...

• quote:

Arkadaşlar şu telefon görüşmesi yaparken ses kaydını nasıl yapacağız? Ses kayıt uygulamalarını indirdim ama görüşme anında ekranda ses kaydına ait herhangi bir simge belirmiyor nasıl bir ayarlama yapmam gerek bir de, PowerAMP'in deneme süresi bitti tam sürümü nasıl edinebilirim yada güzel bir müzik çalar tavsiye edebilir misiniz? Son olarak WMA dosyalarını çalamıyorum uzmanlardan yardım lütfen...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefonu bugün aldım ve şuan canımı sıkan 2 şey var 1. si video çekmek için nereye basmam gerekiyo çünkü çekemiyorum foto oluo ama video olmuo 2.si usb ile pc ye bağlandıığımda arayüz kasıo sağa sola geçmio

• quote:

Orijinalden alıntı: lascalyunus0009

arkadaşlar telefonu bugün aldım ve şuan canımı sıkan 2 şey var 1. si video çekmek için nereye basmam gerekiyo çünkü çekemiyorum foto oluo ama video olmuo 2.si usb ile pc ye bağlandıığımda arayüz kasıo sağa sola geçmio

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de dün vatandan aldım telefonu. telefonu kurcalarken farkettim ki birkaç tane müzik var içinde paranoyak oldum acaba mağazada açıp kurcalamışlar mı diye. kutunun üstündeki bant sağlamdı ben yırtıp açtım onu ama hafıza kartı telefonun içinde takılıydı. galiba ekran üzerinde koruyucu film de filan da yoktu. müziklerin bazıları şunlar:
    Globalization-brett5000
    journey- tranzpotter
    leavin-freekweenz
    default olarak mı geliyor bunlar yoksa paranoyaklık etmem normal mi?

• hepsinde var o müzikler korkma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

hepsinde var o müzikler korkma :)
    Boyutu azaltmak için 2MP ileçektim
    http://b1110.hizliresim.com/q/y/7d78.jpg
  • neo ile projeksiyona bağlayıp asphalt 6 oynarken başka bi kamera ile çektigim resimler;

http://b1110.hizliresim.com/q/y/7dk2.jpg

http://b1110.hizliresim.com/q/y/7dkm.jpg

http://b1110.hizliresim.com/q/y/7dky.jpg

olay budur ışte ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 30 Ekim 2011; 9:16:20 >

• quote:

neo ile projeksiyona bağlayıp asphalt 6 oynarken başka bi kamera ile çektigim resimler;

olay budur ışte ;)
    Projeksiyon olayı harbiden harika olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: kahve87

arkadaşlar ben de dün vatandan aldım telefonu. telefonu kurcalarken farkettim ki birkaç tane müzik var içinde paranoyak oldum acaba mağazada açıp kurcalamışlar mı diye. kutunun üstündeki bant sağlamdı ben yırtıp açtım onu ama hafıza kartı telefonun içinde takılıydı. galiba ekran üzerinde koruyucu film de filan da yoktu. müziklerin bazıları şunlar:
    Globalization-brett5000
    journey- tranzpotter
    leavin-freekweenz
    default olarak mı geliyor bunlar yoksa paranoyaklık etmem normal mi?

Onlar icinde bulunan default seyler 3 tanede video falan var kisa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Projeksiyon olayı harbiden harika olmuş

Alıntıları Göster
    beyler bugün neo alacağım da kutunun içinden koruma kılıfı camı çizmeyen jilatinlerden vs. kutu içeriğine dahil mi? yoksa ayriyeten almak mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00zT

beyler bugün neo alacağım da kutunun içinden koruma kılıfı camı çizmeyen jilatinlerden vs. kutu içeriğine dahil mi? yoksa ayriyeten almak mı gerekiyor?

Alıntıları Göster
    Kutunun içinde yok ayrıyetten almak gerekiyor.
  • quote:

neo ile projeksiyona bağlayıp asphalt 6 oynarken başka bi kamera ile çektigim resimler;

olay budur ışte ;)
    Advanced Task Killer da uygulamanın ayarlarından, kill frequency when screen off yaptıktan sonra uygulama lıstesınden programın kendısınıde seçiyormuyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Kutunun içinde yok ayrıyetten almak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Herkese günaydin, bende diğer arkaaşlar gibi dün Neo ailesine katıldım.

83. sayfaya kadar geldim ancak 2.3.4 güncellemesi ile tam olarak net bir fikir edinemedim.

Bu güncelleme TR için henüz gelmedi mi ? verilen linklerden yapılan güncelleme ABD için mi ?

Henüz Sim kartı takmadım, güncellesem mi ? tecrübeli kullanıcıların cevaplarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

83. sayfaya kadar geldim ancak 2.3.4 güncellemesi ile tam olarak net bir fikir edinemedim.

Bu güncelleme TR için henüz gelmedi mi ? verilen linklerden yapılan güncelleme ABD için mi ?

Henüz Sim kartı takmadım, güncellesem mi ? tecrübeli kullanıcıların cevaplarını bekliyorum.

Tlfnun usb kablosunu pc ye takarak guncellemen mumkun. Ben de cekimser kalmstm ama guncel her zaman iyidir
  • quote:

güncelleme Türkiye için çıktı telefonu kablo ile pc ye bağla Sony Ericsson PC Companion da göreceksin

yapman iyi olur çünkü bazı açıklar düzeltilmiş panaromik resim çekme gibi şeyler gelmiş
  • quote:

kasması oluyo bazen

video içine sağ alttaki tuşa sertçe bas :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

kasması oluyo bazen

video içine sağ alttaki tuşa sertçe bas :)

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

86. sayfa ile sorumun cevabını buldum bende iyi gelmişim 83'e kadar

Başka tavsiyeleriniz var mı başlangıç için ?

• quote:

Teşekkürler

86. sayfa ile sorumun cevabını buldum bende iyi gelmişim 83'e kadar

Başka tavsiyeleriniz var mı başlangıç için ?

telefonu sık şarj et ilk bir iki ay
    ekranı çok widgetle doldurma :D
    hemen bi kılıf al ön ekran kolay çizilmez ama arkası için bi kılıf al
    bir de kontor gitmesini istemiyorsan ayarlar/kablosuz özellikler/mobil ağlarıdaki mobil veri seçeneğini etkin yapma
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.