Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • office excel icin düzenleme yapılabiliyor mu?
  • arkadaşlar ben internetten güncelleme yaptım telefona güncel sürüm yüklendi herşey güzel iyide telefondan internete bağlanamıyorum internet ayarı gerekiyor bi türlü yapamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Sizi dinleyip gümüş renk sipariş verdim vatana millete hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

arkadaşlar ben internetten güncelleme yaptım telefona güncel sürüm yüklendi herşey güzel iyide telefondan internete bağlanamıyorum internet ayarı gerekiyor bi türlü yapamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

ayarlar/kablosuz özelliği ve ağlar oradan en altta mobil ağlar var oraya gir veri etkin ve veri dolaşımını aktif yap girersin
  • bendemi sparis versem ne yapsam
  • Arkadaşlar Skype ile görüntülü görüşebilen var mıdır aramızda ?
    Ben çok denedimde sadece sesli görüşme oluyor görüntülü olmuyor..s
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Sizi dinleyip gümüş renk sipariş verdim vatana millete hayırlı olsun

bende siparis vercm ama mavi mi gümüs ikisnde elime aldm baktm ama kararsızm
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

quote:

ben sparis versem kırmızı alacam gerçekten çok şık duruyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

quote:

ben sparis versem kırmızı alacam gerçekten çok şık duruyor :)

yok be abi mavi ve gümüs suprr o cock telfnu gbi

• yeni güncelleme ile 3D foto çekiyormuş galiba , nasıl güncelleme yapılır ? Daha açıklayacak varmı tırsıyorumda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: thurguth

Arkadaşlar Skype ile görüntülü görüşebilen var mıdır aramızda ?

ben yaptım görüntülü de normal de gayet güzeldi,yalnız 3gden denedim ara sıra az çektiği için takıldığı oldu ama wi-fi üzerinden kusursuz olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

quote:

Orijinalden alıntı: thurguth

Arkadaşlar Skype ile görüntülü görüşebilen var mıdır aramızda ?

ben yaptım görüntülü de normal de gayet güzeldi,yalnız 3gden denedim ara sıra az çektiği için takıldığı oldu ama wi-fi üzerinden kusursuz olur diye düşünüyorum

bende yaptım wifi üzerinde skype görüntü yaptım gayet iyidi

ama 3g sebeke üzerinde görüntü aramaktı 2.3.4 güncelleme geldi ama yok dedi arkadaşı söyledi belkide sony neo v modelinde onunda güncellestek olurmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Bir süre androida iyice alışana kadar rom olaylarına girmek istemiyorum, telefonu usb ile bilgisayara bağladığımda sony ericsson pc companion programında çıktı yeni güncelleme, o yüzden danıştım...

O senin dediğini herkes yapmıştır muhtemelen. 2.3.3 4.0.A.2.368 derleme numarasına sahip güncellemeden bahsediyorsun. Bence yap onu, yeni güncelleme gelene kadar idare et, kısa süre sonra 2.3.4 gelecek.
  • ben vatandan xperia neo aldım ama hala sipariş hazırlanıyor diyor.sebebide teyit mesajı gelmiş bana.kredi kartı ile nuıfüs cüzdanının fotokopisini çektirip fakslamam lazımmış.sizede öyle bişey oldumu arkadaşlar.yoksa sipariş iptal olacakmış.
  • Forumda dikkat ettim mavi kullanan çok var bende çılgınlık yapıp gri aldım Eski telefonumda siyahtı koyu renkten bıktım artık

Şimdi cihazı vatandan sipariş verdim yanında 8 lik kart gelicek dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

ben vatandan xperia neo aldım ama hala sipariş hazırlanıyor diyor.sebebide teyit mesajı gelmiş bana.kredi kartı ile nuıfüs cüzdanının fotokopisini çektirip fakslamam lazımmış.sizede öyle bişey oldumu arkadaşlar.yoksa sipariş iptal olacakmış.

Ben 3D secure ile onayladım bu zamana kadar hiç sorun çıkmadı bundada çıkacağını sanmıyorum. Ama bu dediğinizi çoğu firma yapıyor.Yurt dışında mymemory sitesinden sipariş verdiğim zaman banada yapmışlardı.Dediklerini yaptım sorun olmadı

Telefon gelsin hemen bundan sipariş vereceğim daha sonrada momax yedek batarya

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130551734594

• mavi neo yolda
  • quote:

Forumda dikkat ettim mavi kullanan çok var bende çılgınlık yapıp gri aldım Eski telefonumda siyahtı koyu renkten bıktım artık

Şimdi cihazı vatandan sipariş verdim yanında 8 lik kart gelicek dimi?

içinde hazır takılı geliyo kutudan çıkmaz :D sim batarya tak çalıştır:D
  • Arkadaşlar,
    NEO'da navigasyon çipi varmı. Yani internete bağlanmadan direk uydu üzerinden kullanılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

arkadaşlar ben internetten güncelleme yaptım telefona güncel sürüm yüklendi herşey güzel iyide telefondan internete bağlanamıyorum internet ayarı gerekiyor bi türlü yapamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

ayarlar/kablosuz özelliği ve ağlar oradan en altta mobil ağlar var oraya gir veri etkin ve veri dolaşımını aktif yap girersin

yaptım olmadı apn ayarları felan var onlar ayarlanmamış sanırım o ayarlar gerekli
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.