Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl oldu artık değiştirmeliyim. Nokia Numia 920 alacağım elimdeki bu cihzı kaça satabilirim çizik falan yok ?
  • İcs ye güncellerken sony update manager ile güncelleyin, verilerin hepsini silsin güncellerken.
    Kasma değil aksine acayip hızlı ics, sadece güncellemeyi dediğim şekil yapın..
  • xperia mini hd kullanan varmı bir tane alacam güzele benziyor onunda tuş klavyesi varmı
  • Şimdi bu telefonu kullanıp veya hâlâ kullanan ve öneren varmı
    Almayı düşünüyorum (mini hd'yi) ama kronik sorunları olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan yok galiba :D
  • kronik sorunu geri tuşunun cihaz ısındığında kendi kendine basmasıydı
    güncellemelerle falan giderildi bu problem.
    ben alalı bir yıl kadar olacak, başka sorun olmadı.
    tuş klavye pro modelinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 27 Aralık 2012; 17:21:49 >
  • ben mini hd kullanıyorum, sorunsuz. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labraganza

xperia mini hd kullanan varmı bir tane alacam güzele benziyor onunda tuş klavyesi varmı

Ben xperia mini hd 1 gün kullandım :) Aldığım gün kamerasında problem gördüm ve geri gönderdim paramı aldım geri . Telefon gayet güzel . Xperia mini pro'da klavye var ama tavsiye etmem klavyelilerde hep sorun çıkıyor kızağında falan dostum . Ben yakın zamanda samsung s3 mini alacağım inş ...

quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah Ekrem

Şimdi bu telefonu kullanıp veya hâlâ kullanan ve öneren varmı
    Almayı düşünüyorum (mini hd'yi) ama kronik sorunları olurmu

Sorunlar güncellemelerle kalkmıştır deniliyor ...

• Teşekkürler cevaplarınız için

• bu telefonu mdymrkt de teşhirde incelerken geri tuşu basılı kalıyordu inceleyemedim uyuz oldum teşhirde bile bozuk :D acaba şu geri basma sorunu hararet ve ekran titremeleri giderildimi xperia uda h kartı yok bundan alacam galiba bide xperia u gibi ekran kalitesi güzelmi
  • Fiziksel klavyesi hiçbir sorun çıkarmıyor, şuan siyahını kullanıyorum 1sene önce beyazını almıştım loş ışıkta klavye ve ışık rengi yüzünden harfler seçilemiyor beyaz olanında o yüzden beyaz almanızı önermiyorum, ekranıda iphone ekranı kadar canlı.. Telefonda tek bi kusur var oda telefon hafızasının çok aa hafıza kartınz olması, en azından 1 gb. olsaydı uygulamaları hafıza kartına atmak zorunda kalıyoruz buda yavaşlamaya sebep oluyo, class 10 hafıza kartıda olsa içinde telefon yavaşlıyo..
  • Arkadaşlar mini prodaki sorunlarınız 4.0 dan sonra hâlâ devam ediyor mu ?

almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
  • Loş ışıklı ortamlarda titreme oluyor bazen. Onun dışında sorun yok.
  • 4.0 dan 2.40 mıydı neydi. ilk geldiği versiyona döndürdüm telefonuç ama bir sonraki 2.60 a getirmeye korkuyorum kilitlenir diye. 2.40'ta da problem yaşamadım mutluyum. ics falan olmuyor bu telefona.
  • x10 mini
    Cihaz yazılım güncellemeside yaptım. Ama sürekli hiç aralıksız reset atıyor kendine.
    Şarja takınca reset atma duruyor.
    Sorun ne olabilir arkadaşlar?
  • st15i orjinal pilini nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

st15i orjinal pilini nereden bulabilirim?

Ebay'den temin edebilirsiniz..
  • Xperia mini'ni zaman zaman takılıyor arama geldiğinde, ekrana klavye açılıyor kapayamıyorum klavyeyi telefonu cevaplamak için falan.

Acaba ICS sürümünde bu sorunlar giderildi mi ?

Bir de ICS yüklendiğinde bir yavaşlama oluyor mu ?

Son olarak da, Jelly Bean sürümü gelecek mi acaba mini ye ?
  • Bu telefonu nerden alabilirim? ikinci el veya sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FB285E41 -- 17 Ocak 2013; 13:38:20 >
  • 1 yıllık xperia mini pro kullanıcısıyım. bazı konularda bilgi vereyim.

ekran titremesi problemi 4.0.4 güncellemesi ile yok denilecek düzeye indi.
    4.0.4 güncellemesinden sonra bildirim ledi sms, fabebook, gmail vb. hareket olduğu durumlarda uyarı vermiyor. sadece arama geldiğinde ve şarj olurken yanıyor. sırf bu yüzden 2.3.4 e dönmek istiyorum.
    2.3.4 versiyonunda cihaz çok daha akıcı çalışıyor, dokunmatiği çok hassastı fakat bu hassaslık bazen sorun oluyordu. 4.0.4 da dokunmatik hassaslığı düşürüldü bence iyi oldu.
    4.0.4 de cıhaza root yapmadan telefonun içine gömülü istemediğimiz uygulamaları silemesekte tamamen devre dışı bırakabiliyoruz.
    şarj süresi 4.0.4 dan sonra çok az da olsa kısaldı.
    bazı kişilerde geri tuşuna basıldığında algılamama problemi olduğunu okumuştum. benim başıma ilk kez geçen aylarda geldi fakat şuanda sorun yok.
    telefonu çok sert bir biçimde yere düşürmesemde ufak tefek darbelerde hasar oluşmuyor. kullanıma bağlı olarakta kasada soyulma çizilme renk atması olmuyor. kızakta da hala gevşeme göremedim. her yönden hala ilk günkü gibi.
    4.0.4 kullananlarda cihaz arada bir yada sık sık kilitlenip kalıyorsa, cihazı güvenli modda bir kez açıp sonra kapayın ve normal açın. sonrasında kilitlenme problemi hiç yaşamadım. güvenli modda açmak için cihaz açılırken XPERIA yazısı geldiğinde cihaz uzunca titreyene kadar sağ alttaki menü tuşuna basılı tutun.

özet olarak telefondan son derece memnunum. fakat 4.0.4 den 2.3.4 e geri dönmeyi düşünüyorum tek neden ise bildirim ledinin çalışmaması.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.