Şimdi Ara

Se W810i Update programında gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony Ericsson W810 telefonum var. Forumdaki yöntemlerle flash temaları aktif ettim. sonra SEUS ( Update programıhttp://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1197898902/Update_Service_Setup-2.7.12.4.exe ) ile firm ware güncelleştirmesi yapayım dedim. çünkü şu anda üzerinde çalışan firmware R4CE012 versiyonu ve arada salaklıklar yapıyor.
    SEUS programında adımları takip ederken telefon modelini seçmek için gelen listede w810i resmi gözükmüyor. Daha doğrusu o kategoride hiç bir şey gözükmüyor. Problemle karşılaşanlar varsa lütfen bana cevap yazsınlar.

Teşekkürler
    iyi çalışmalar.

Düzeltme: Kelime Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinkaya -- 8 Ocak 2008; 14:42:50 >

• bilgisayarının bölge ve dil seçeneklerine gir bölgeni dilini biçimini herbişeyini ingilizce ve abd yap bilgisayarını yeniden başlat. Telefonun listede görünecektir
  • KArdeş çok teşekkürler, yeniden başlatmaya bile gerek kalmadı, dil ingilizce yaptım işlem tamam.
    Güncellemeyi yaptım. Çok teşekkürler.

Paylaşıma devam.
  • türkçe sini neden yapmıolar yaw
  • Bende çok sıkılmıştım bu işten bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.
  • Bendede telefon listde gözükmüyor ama ben o listeden w300 ü seçtim. zaten kendisi telefonu doğruluyor ve kendisi w810 u seçiyor.
  • mrb arkadaşlar kolay gelsin. aynı sorun bende de war malesef, bütün ayarları abd ingilizce yaptım fakat yine görünmüyor. eskiden böyle bi problem yoktu neden böyle oldu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.