Şimdi Ara

SE W800 CIKTI SOYLENTILERI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar c1kt1m1 yaw bende en once bekliyenlerdenim bende isterem turuncu turuncu telefonlardan bende isterem armut gibi kameralardan

• Hayır daha çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reactive -- 27 Haziran 2005, 22:56:10 >
  • daha çıktığını samıyorum, en azından türkiyeye gelmediği kesin.
  • eylülde çıkacak zaten ne zaman dünyada çıkan bir telefonu aynı anda türkiyede gördünüzki daha yurt dışında yeni çıkmış
  • ya daha garantili k750i çıkmadı trde
    w800i de avrupada daha çıkmadı,ama gittigidiyorda olabilir forumda biri ben getiririm diyor,öyle işte
  • 12 agustosta dunya lansmanı ile beraber Türkiyede de piyasada olacak.
  • bende 12ağustos olarak biliyorum.Almanya'da çıkmadı daha,ilk orda çıkıyo zaten...gittigidiyor'da bende gördüm getirtirim diyen birini ama sanmıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAHTE SONY NASIL ANLASILIR???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak kendin söylüyorsun işte: SÖYLENTİ diye.
    Merak etme çıkınca ortalık sallanır,sende duyarsın
  • ya bu aralar bu söylentiler de iyice azıttı ha.

daha geçen gün bir arkadaş diyordu "N91 aldım tuttum, sorusu olan sorsun yanıtlarım" diye.

tövbe tövbe!!!
  • tr de ne zaman çıkar bilmiyorum ama bir forum sitesinde (yazınca yıldız oluyor) birisi getiririm diyor ben ondan alacam işallah iyi çıkar yani alırkende aldıktan sonra da sorun çıkmaz.
  •  SE W800 CIKTI SOYLENTILERI ?

bu telefonu bugun bi kafede birinin masasinda gordum ama yandan ve uzaktan gordugum icin gercekten w800 mü yoksa t-mobile'in telefonumu anlayamadım
  • dünyaın çivisi çıkmış w800 çıkmış çokmu

illaki birileri bi şekilde eline geçirmiştir
  • BuZZLuCK dostum gerçekten gördün mü sen W800i'yi masanın üstünde yaw o zaman bu cihaz piyasaya çıktı mı????
  • sızce w800'un yurt dısı fıyatı ilk gırıste ne cıvarda olur??
    ve de k750'nın yrut dısı fıyatı ne cıvardadır?

unıcorn ,w800 henuz cıkmadı,bence model karıstırılmıs olabılır,bazıları bırbırıne baya benzıo(bu arada nıck 'ı gone ın sıxty seconds dan mı esınlendın,favorı fılmımdır)
  • Ewet sonuna 28 eklemeyecektim ama unicorn'u başkası kapmış wede kulanmıyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: i_dyne

sızce w800'un yurt dısı fıyatı ilk gırıste ne cıvarda olur??
    ve de k750'nın yrut dısı fıyatı ne cıvardadır?

unıcorn ,w800 henuz cıkmadı,bence model karıstırılmıs olabılır,bazıları bırbırıne baya benzıo(bu arada nıck 'ı gone ın sıxty seconds dan mı esınlendın,favorı fılmımdır)

• k750 ile aynı fiyatta olursa piyasa sonynin olur sony de umarım dogru olanı yapar
  • tam dolu pille kaç saat durmandan mp3 çalabiliyo bu cihaz. 30 falan diyolar doğrumu?
  • fly mode da 30 saat kesintisiz mp3 çalabiliyo bu yavru
    quote:

Orjinalden alıntı: desiya

tam dolu pille kaç saat durmandan mp3 çalabiliyo bu cihaz. 30 falan diyolar doğrumu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.