Bildirim
SE lerde dönüştürücü olayı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
neden bahsediyosun ayıptur sorması... -
yaw şu
-
link veririmisin nerde satılıyor, kaç paraya? hangi cihaz için kullanacaksın?
ben bu aparatı w810 ile arada sırada cx300 kulaklık ile kullanıyorum( pederde w810 var). bence oldukça iyi -
valla çoguna oluyor k750 den kullancaktm
:D komedi yaw milletee sorak dedik ne iştir diye onlarda bana soruyo nerde satılıyo diye :D
ürün gittigidiyorda 15 ytl -
quote:
Orjinalden alıntı: DoMI
valla çoguna oluyor k750 den kullancaktm
:D komedi yaw milletee sorak dedik ne iştir diye onlarda bana soruyo nerde satılıyo diye :D
ürün gittigidiyorda 15 ytl
İstanbul'Da oturuyorsan Doğubank tarafında bulabilirsin....Elden alman daha mantıklı bu parçayı... -
ya işte ana sorun şu ses kalitesini etkiliyormu acaba?? -
Bu alet ne işe yarıyor acaba? -
uuu çıldırtmayın lan beni
Sormuyom soru moru yeter bea
onu takıyosun abi telefona sonra o sana normal kulaklık girişi saglıyor resimdeki gibin -
Benim anlamadığım nokta şu. Bu parçayı kullanırsak sesi daha kötü etkiler mi?. Yada HPM-70 in başındaki dönüştürücü ile ses açısından bir kalite farkı olurmu. -
olacagını sanmıyorum ama sony de konnektörler kaplamalı belki fark edebilir. tek eksigi mikrofon olmayacak üzerinde :) -
BENCE OLUR HPM 70 SONUCTA MUKEMMEL SES KALITESI ICIN TASARLANMIS BIR URUN PARCALARI DA ONA GORE SECILMISTIR ILETIM MATERYALLERI ONA GORE HAZIRLANMIS BIR URUN...MESELA KULAKLIK GIRISININ UCUNA DIKKATLI BAKANLAR NE DEDIGMI GORECEKLERDIR...YANI BU URUN DE SONUCTA BELLI BIR MARKANIN LISANSLI URUNU OLMADIGINDAN SES KALITESI GIBI SEYLERIN ONCELIK OLARAK DUSUNULUP URUNU TASARLADIKLARINI SANMAM AMA BOLE OLMAYABILIR DE...DENEYIP GORMEK LAZIM... -
olur kardeşim olur ses kalitesinde de hiç bir değişiklik olmuyor denedim %100 çalışıyor
istanbul'daysan kadıköy yazıcıoğlu ş hanında bulabilirsin
saygılarrrrr..... -
Peki kaç liraya aldın kardeş??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X