Şimdi Ara

SE Android OTG kablo ile usb aygıt(klavye,fare bellek vs vs) kulanmak (rotsuz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
17.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende denedim 2.3.6 sürümünde hata veriyor çalışmıyor???
  • xperia neo v kullanıcısıyım. otg kabloyu aldım. mouse hiç birşey yüklemeden direk çalışıyor sorun yok. klavyeyi denemedim ama oda çalışır heralde. ilk mesajdaki wired usb otg programının linki silinmiş. bende usb storage manageri kurdum flash bellek okuması için olmadı. bunun gibi bir kaç programı daha denedim olmadı. root atmadan bu işi yapmanın bir yolu yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylar_neo

xperia neo v kullanıcısıyım. otg kabloyu aldım. mouse hiç birşey yüklemeden direk çalışıyor sorun yok. klavyeyi denemedim ama oda çalışır heralde. ilk mesajdaki wired usb otg programının linki silinmiş. bende usb storage manageri kurdum flash bellek okuması için olmadı. bunun gibi bir kaç programı daha denedim olmadı. root atmadan bu işi yapmanın bir yolu yok mudur?

Malesef arkadaşım root olmadan usb bellek kullanılmıyor illa root yapmak gerekiyor ;)
  • işin garip kısmı kardeşimde nokia c6-01 var. ona ne program kuruyorum ne bişey yapıyorum klavye mouse flash bellek çalışıyor. iş bize gelince olmuyor. ne bahtım karaymış ya :))
  • http://depositfiles.com/files/4h908w45f
    veya
    http://depositfiles.com/files/dawa1m6ab
    veya
    http://depositfiles.com/files/4q11b55g1
    veya
    http://netload.in/dateiPK5Ij1FcWT.htm
    wired.usbotg.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 26 Nisan 2012; 1:49:14 >

• Arkadaşlar Bende Xperia u var flash bellek gayet temiz çalıştı fakat mouse ışığı yandı kendisi çalışmadı mouse'da mıdır problem şu an başka mouse da yok deneyemiyorum.
  • Arkadslar ben kablosuz klavye ve mause kullanmak istiyorum. Hangi marka ve modeli önerirsiniz?
    Windows ortamında çalışan sıradan kablosuz fare ve klavyeler sorunsuz calisirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, dediğinizi aynen yaptım ama bende olmadı benim otg kısa yani arada kablo yok flash bellekten daha küçük. acaba onda olmuyor mu illa kablolu olandan mı almak gerekiyor. yardımcı olabilir misiniz. telefon xperia ray
  • Ya bunu ace 2 için çalıştıramıyorum. Bu arada telefonum rootsuz..
  • denemek lazım...
  • Merhaba bende usb klavye bağladım. Normal usb alıcılı bt değil bununla oyun oynayabilir miyim? Nova3 Nfs falan denedim ama olmadı.
  • Bende Xperia p var otg kablo aldım flash bellek leri görüyor fakat fare ile klavye yı görmüyor acaba bi programı falan mi var yada root falan mi olması lazım farenin ışıkları yanıyor ama imlec yok

•  SE Android OTG kablo ile usb aygıt(klavye,fare bellek vs vs) kulanmak (rotsuz)
  • kaan xgamerda otg icin ne yapmak lazim?

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

kaan xgamerda otg icin ne yapmak lazim?

bir sey yapmana gerek yok otomatik calisiyor klavye, fare.. oyun vs oynaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Kaan Xperia P fare imleci çıkmıyor program falan mi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

supermis ozaman x gamer romdan baskasi yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

quote:

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

bu kablonun alınacak yerini söyleyebilir misiniz

çeşitli alışveriş sitelerinde var sahibinden vb. şekilde USB OTG KABLOSU olarak aratırsan bulabilirsin samsung için felan yazar takma ;) (eğer Ankaradaysan elden alman için adres verebilirim;)

Ankara'da nerde var acaba? Adres verebilir misin rica etsem.

PM atıldı;)

banada ankarada adresi atarmısın xperia ray'e flashdisk baglamak istiyorum ise yarar dimi ??

• Beyler bende de fare imleci çıkmıyor. XPeria Neo ne yapmam gerek. Fare Logitech M185.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.