Şimdi Ara

SD paketi HD ye çevirme??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 ay önce SD sinedizi paketi alarak 24 ay taahhüt verdim. ! hafta önce full hd tv aldım. Acaba sd receiverımı nasıl HD olarak değiştirebilirim? Mümkün mü öyle birşey? Net paketi yok sadece 24 ay tv taahhütüm var.

• taahhüdünüz bitmeden değiştiremezsiniz
  • 10 dakika önce mh temsilcisi ile konuştum net paketiniz olmadığı için sd taahhütünü sonlandırıp hd taahhüt başlatabiliyoruz dedi. receiverımı alıcaklar hd kutu koyacaklarmış. onay verdim bakalım. Kurulum ücreti falanda yok galiba. öle dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcakkofte

10 dakika önce mh temsilcisi ile konuştum net paketiniz olmadığı için sd taahhütünü sonlandırıp hd taahhüt başlatabiliyoruz dedi. receiverımı alıcaklar hd kutu koyacaklarmış. onay verdim bakalım. Kurulum ücreti falanda yok galiba. öle dediler.

iptal ücreti falan almayacaklarsa iyi

kurulum ücreti değilde aktivasyon ücreti olabilir,sonuçta evinize yeni bir uydu alıcısı takacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 12 Ekim 2013; 13:45:15 >
  • net bir şekilde sordum. sadece damga vergisi var dediler. bilmiyorum öyle bir şey olursa tüketici hakları güzel işliyor bi uğrarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv'ye video formatı ekleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.