Şimdi Ara

Sd mi Daha İyi Flash Bellek Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar aracımda pioneer 8350-bt teybim var,teypte cd girişi yok micro sd ve flash bellek girişi var.tesisatçım diyorki cd çalarlı bir teyp alalım sana.cdnin ses kalitesi daha iyidir,daha iyi ses alırsın.bu doğrumu?
    ayrıca micro sd mi daha iyidir yoksa flash bellek mi?cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim

• saçmalamış.ipod kullanabilirsin.
  • [Deleted by Admins]
  • aynı ikiside hemen hemen bi farkı yok yani ama sen icine cd at daha güzel bence dısardan görünüş acısındanda iyidir
  • En kalitelisi orjinal track cd oluyor
    SD ve USB farketmez, dosyanın kalitesi neyse odur
    Teybinizin Apple iPhone ve iPod desteği de var, cihazdaki videoları da destekliyor, yani cihazdaki videoları teypten oynatabilirsiniz
    Arkadaşın teybi cd mekaniği olmayan mvh serisi Pioneer teyplerden, yani cd dinleyemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 13 Kasım 2011; 3:15:20 >
  • ARKADAS TEYB İN BÜYÜK Bİ İHTİMAL CAKMA ..
    İSTERSEN İŞTEN BAYA ANLAYAN SES SİSTEMİ SATAN YERLERE SOR .
    AMA HER ZMN CD DAHA İİ DİR
    BİDE BEN SUNU ANLADIM HEREKES DUYSUN PIONEER DAN SONRA JVC GELİR HATTA JVC DHA DA İİ SES VERİR .
  • Hocam teyp çakma felan değil.cevabınız icin tesekkurler arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çakma olduğunu nerden uyduruyorsunuz?
    Linkten inceleyin, anlarsınız ne olduğunu
    Bence tam bilginiz yoksa sallamayın

http://www.pioneer-latin.com/en/products/mvh8350bt-321.html

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/pioneer-mvh-8350bt-kart-ve-usb-oto-mp3-calar-47307076

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 16 Kasım 2011; 16:34:04 >

• @MustangGT39 hocam sizin tavsiyeniz üzerine almıştım bu teybi.ya flash bellek ya sd kart yada iphone kullanarak müzik dinleme şansım var.3ününde ses kalitesi tarafından farkı yok öylemi hocam?
  • cd çalar iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

saçmalamış.ipod kullanabilirsin.

aux girişi varsa aynen bende onu dicektim tak kullan : ) bide çakmağı usb şarj çeviriciler var bak şu modelde tam olrk ne dmk istdğmi anlıyacksn : ))

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/4-gb-mini-mp3-player-kablo-kulaklik-prizden-sarj-47586382#aciklama
  • AUX ile ne alakası var, teybin her türlü özelliği var
    SD ve USB girişleri var
    USB den iPod ve iPhone uyumu da var, video desteği de mevcut
    Yani bu teypte AUX en son tercih olur
  • hocam iphone 4 ü bağladım teybe.iyi oldu hem şarj ediyor hemde arama olduğunda sesi kapatıyor.yalnız bir sorun var.klipleri izleyemiyorum.indirdiğim klipleri iphone converter programıyla mp4 e çevirip iphone a atıyorum.teybe bağladığımda ses oluyor ama görüntü olmuyor.simsiyah oluyor ekran.bunu nasıl çözebiliriz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.