Şimdi Ara

SD Kart Formatlanmıyor,dosya yazılmıyor?(16GB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Gb Sd kartım var karta fotoğraf makinamdan format atamıyorum, pc de SD FORMATTER programını deneyince kartın write-protected olduğunu söylüyor bunun için regeditten çözüm önerilmiş fakat benim win7de oyle bir reg. yok ve ben bu karta ne klasör açabiliyorum ne de bişey yapabiliyorum yandaki lock tuşunu biliyorum ona bant yapıştır falan demişler yabancı forumlarda onunla ilgli olduğunu sanmıyorum şu yazma engellemesin kaldırabilsem sorunun çözüleceğine inanıyorum lütfen yardımcı olun, teşekkürler.

• aynı problem bnm 2 gblık micro sd kartımda vardı..çok araştırdım heryerde dalga geçr gibi lock tırnağını kontrol edin diyordu:) ben kart okuyumucumu değiştirdim forumdan pcnin floopy kısmına takılan 56in1 kart okuyucu aldım problemim çözüldü..başka bir kart okuyucuyla denemeni öneriyorum..
  • laptobun kart okuyucu ile denedim olmadı, usb ile denedim olmadı diğer laptopumda denedim olmadı ama yine denicem çünkü dosya sildim bi tanesiyle fakat daha ileriye gidemedim ayrıca pcyi donduruyor...
  • eger bilgisayar görüyor ama içine girmiyor yada dosya ya silemiyorsan disk biçimlendirme den halletmeni tavsiye ederim
  • 1. olarak hafıza tarının lock tuşuna bak lockta olmasın eğer locktaysa dosya filan yazamassın
    2. olarak eğer micro SD hafıza kartıysa onu bilgisayar takma için bi büyülcütü aparata ihtiyacın vardır o aparatın lock tuşşu bozulmuş olabilir o aparatı değiştir tekrar dene.
    3. oalrak eğer açmaya filan kalkınca pc donuyorsa byük ihtimalle hafıza kartına şifre konmuştur.Eğer şifre konduysa bilgisayarın donması normaldir.
    bi bu sitedek programı indirip formatlamayı dene ingilizcen yoksa yardımcı olurum.
    www.sdcard.org/consumers/formatter/
  • Lock tuşunu binlerce kez denedim o değil, micro sd değil normal sd kart 16gb ve DSLR kameramda kullanıyorum, hiçbir zaman şifre koymadım şifresi yok, takınca içine girebiliyorum fakat içine dosya atamıyorum, normal biçimlendir dediğimde pc donuyor.Programı denedim zaten o program diskin write-protected olduğunu söylüyor win7 oyle bir uyarıda bulunmuyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musyun -- 28 Kasım 2009; 16:01:11 >
  • Çözüm önerisi olan yok mu arkadaşlar galiba kart bozuldu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sd kart silinmeyen dosyalar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar aynı sorundan bende muzdaribim ama bende içindeki dosyalarıda görmüyor format atmaya çalıştım tamamlanamadı diyor sd formatter programı bile kilit olduğunu bunu kaldırmam gerektiğini söylüyor ama kilit falan yok ayrıca micro sd kart ve yeni aldığım 2 haftalık telefonumun içinden çıkan 0 kart ve çözümsüz kaldım yardım lütfen !!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.