Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fugeetive

@1337 üstad hspl felan yapılmadı benim makinaya .. bildiğin son sürüm winmo yüklü 3.14.468.2 yani. bu ram haricinde hangi rom u kurduysam yeşil htc yazısına müteakip öyle karşılıklı bakışıyoruz :) hatırlarsan hafta sonu baya bi başını ağrıttım bu yüzden. en son ram sürümü kurunca çalıştı .
    @ ömer tuğrul dostum valla banada öyle yapılacak gibi geliyor ama .. batarya durumunaysa yapacak bişey yok wildfire aldım bu vodafone hatla onun da 15 saatte bitiyordu pili . vodafone kullanan biri olarak batarya sorununu kabullendim artık :). allahtan bu cihaza geçme şansını yakaladım da batarya felan hiç problem etmiyorum . Ayrı bir dünya resmen Htc hd 2

fugeetive jdms yi yükledim hız olarak süper romla aynı sayılır. batarya sorununu hallettim gibi. kapalıyken 5ma i gördüm. yalnız üstüne birde hatarin 8.6 yı attım. kopyala yapıştır zaten bu olay :D
    süper romda iken bende mi hata bilmiyorum 100 ün altını göremedim.eğer ki batarya kullanımında sorun yaşamasaydım süper rom harbiden süper bence:)

• bu arada tek sorunum kaldı bu jdms yi türkçe yapamadım :(
    türkçe yapıp birdaha uğramıyormuşum konuya:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

bu arada tek sorunum kaldı bu jdms yi türkçe yapamadım :(

bahsettiğiniz romun xda linkini verebilirmisiniz? o kadar çok rom varki artık hangisi hangisi insan karıştırıyor..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

bahsettiğiniz romun xda linkini verebilirmisiniz? o kadar çok rom varki artık hangisi hangisi insan karıştırıyor..!!

Arkadasim bahsedilen rom bu sayfadahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301
    bu link ise direk indirebilecegin linkhttp://www.multi-----upload.com/4X6DHBG9GF

• quote:

quote:

Bu android sürümlerinin rom olanlarını atarken illaki root yetkisi kazanılmış bi telefon lazım değilmi ? çünkü ben stock winmo üzerine sadece super froyo ram v 1.5 kurabildim ?

hslp yapman gerekiyor hocam... root yetkisi ne demek tam bilmiyorum bu arada:)
    jdms 1.6 yıda deneyebilirsin. ben onu yükleyeceğim. süper romlarda sanki batarya problemi var...ama dene kesinlikie süper hızlı çünkü winmodan sonra çok beğeneceksin ...

Yanlış bilgi vermeyelim;
    android yüklemek için hspl yapmaya gerek yoktur. android için başka bir wm kurulacaksa o zaman hspl ye gerek var.

• @ömer tuğrul : bende süperram de 7ma da stabil çalışmazken pil sarfiyatı.ama çalıştırınca 490 ma gördüm normalmi bilemiyorum :).
    peki ben bu süper ram harici olanlarda neden yeşil htc yazısıyla kalıyorum .. img dosyası kullanmadan sadece android klasörünü atıp öyle denesem çalışırmı dicem öylede denedim olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

quote:

quote:

Bu android sürümlerinin rom olanlarını atarken illaki root yetkisi kazanılmış bi telefon lazım değilmi ? çünkü ben stock winmo üzerine sadece super froyo ram v 1.5 kurabildim ?

hslp yapman gerekiyor hocam... root yetkisi ne demek tam bilmiyorum bu arada:)
    jdms 1.6 yıda deneyebilirsin. ben onu yükleyeceğim. süper romlarda sanki batarya problemi var...ama dene kesinlikie süper hızlı çünkü winmodan sonra çok beğeneceksin ...

Yanlış bilgi vermeyelim;
    android yüklemek için hspl yapmaya gerek yoktur. android için başka bir wm kurulacaksa o zaman hspl ye gerek var.

birkaç sitede özellikle slp modunda çalışabilen android diye yazmışlar.... normalde hslp de çalışıyor anlamına geliyor buda... ben öyle düşündüm...

• quote:

@ömer tuğrul : bende süperram de 7ma da stabil çalışmazken pil sarfiyatı.ama çalıştırınca 490 ma gördüm normalmi bilemiyorum :).
    peki ben bu süper ram harici olanlarda neden yeşil htc yazısıyla kalıyorum .. img dosyası kullanmadan sadece android klasörünü atıp öyle denesem çalışırmı dicem öylede denedim olmadı :)

ben süper ramda hiç 7 görmedim şu anda kullandığım romda da 400 leri gördüğüm oluyor. ben yeşil htc de kaldığımda img dosyasını değiştirmiştim hallolmuştu...
  • quote:

quote:

@ömer tuğrul : bende süperram de 7ma da stabil çalışmazken pil sarfiyatı.ama çalıştırınca 490 ma gördüm normalmi bilemiyorum :).

ben süper ramda hiç 7 görmedim şu anda kullandığım romda da 400 leri gördüğüm oluyor. ben yeşil htc de kaldığımda img dosyasını değiştirmiştim hallolmuştu...

bende sizin post u okuduktan sonra yukarda img dosyası değiştirdim yine olmadı. acaba img dosyası hiç mi koymasam :)

• quote:

quote:

quote:

bende sizin post u okuduktan sonra yukarda img dosyası değiştirdim yine olmadı. acaba img dosyası hiç mi koymasam :)

deneyebilirsin hocam kendi oluşturabiliyor yanılmıyorsam...
    ayrıca denediğiniz imh ler 1 gb lik olsun....

• aynen öyle yapıyorum. bu süper ram baya iyide bunda cpu hızı oc olmuyor ondan jdms 1.6 için çabalıyorum :)
  • quote:

aynen öyle yapıyorum. bu süper ram baya iyide bunda cpu hızı oc olmuyor ondan jdms 1.6 için çabalıyorum :)

birde ana başlık altındaki anlattıklarımızı uygula istersen.
  • @1337 : sadece root yetkisi kazanılabiliyorsa başka bi rom yüklemeden onuda deniyecem .. sadece hslp yapıp oldurabilecem mi bakalım :)
  • Simdi sunu soylemek istedim
    cabaliyorum dedin, bende adimlari uygulayarak denemeni soyledim. Rootmoot kafa karistirmayalim. Ben bu 3.14 orjinal rom hic kurmadigim icin fazla bisi soyleyemiyorum. Cihazi aldigim gun HSPL uyguladim. Bu bahsettigin sorun ile anlattigim adimlari uyguladiktan sonra hic karsilasmadim
    Oncelikle SPL i eski versiyonlara dondurmelisin. Kutucuk icinde anlattik. Dikkatlice oku sonra uygula
    Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Arkadasim bahsedilen rom bu sayfadahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301
    bu link ise direk indirebilecegin linkhttp://www.multi-----upload.com/4X6DHBG9GF

teşekkürler saol

• silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 23 Aralık 2010; 17:44:23 >
  • Çok hızlısın Batuist yazdığın gibi silmişsin
  • arkadaşlar orjinal rom üzerine android yükleyip de yeşil htc yazısı görenler için şöyle bir çözüm oluştu data image hiç atmayın yada tuğrul arkadaşımızın dediği gibi farklı data imageler deneyin . ve ilk yüklemede birazda sabırlı olun :). çok hızlı gelişen bir süreç değil.sonunda jdms ultimate i yüklemeye muvaffak oldum :) bu arada yardımlarını ve desteğini hiç eksik etmeyen 1337 , sana da ne kadar teşekkür etsem azdır
  • fugeetive tebrikler çok naziksin herşeyi sen yaptın önce kendine teşekkür et
  • wildfire ı satıp da bu cihazı aldığım günden beri kendime methiyeler dizdim zaten :)
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.