Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hastarin 8.6 ve süper rom ile 2200 küsür skor aldım... standart hız için süper bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

arkadaşlar çok güzel bir uygulama kurdum. Bilmeyenler için yazayem tubemate marketten indirebilirsiniz. Youtube dosyalarını cihazınıza ister görüntü ister ses olarak kayıt yapabiliyor. Kullanımı da çok basit.
    Bir de vplayer, bir flash ve avi oynatıcısı var ve calendar pad(takvim programı widget olarak koyabilirsiniz). Markette mevcut.
    hala jdms 1.6.2 devam ediyorum...şu an için gingerin çalışmaları devam ediyor çok yakında stabil romu çıkar. Ben artık nand rom beklemiyorum çünkü ihtiyaç yok gibi. sdkardan yüklemek çok daha pratik. arkadaşım desire aldı ama hd2'ye hayatta değişmem çünkü hd2 ondan daha hızlı özellikle yukarıda belirtilen romla ve heriki cihaz pili 2 gün gidiyor.

Bilgi paylaşıldıkça güçlenir

hocam nasıl 2 gün gidiyor anlamadım... benim pil 1 gün bile gitmiyor oc de yapmıyorum.
    vbn winmo rom kurdum hard reset attım uçak modunda win mo oc yapmıyorum arkadaki uygulamaları kapıyorum ama yine de bir gün bile zor....

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar ginger kullanan var mı? 2.2 ile arasında fark çok mu? ayrıca o kadar çok rom oldu ki hangisini seçeceğim kafam karıştır artık. superram, desire hd, ginger...

bir de ben winmo olarak energy rom kullanıyorum. onun için uyumlu radio olan 2.07.50.02.2 kullanıyorum. yalnız bundan sonra çıkan bir sürü radio çıktı. en son olanı yüklemeye gerek var mı? bu radioların etkisi nedir?

Benim önerdiğim romu dene jdms 1.6.2 link yukarıda var, wm kullanmıyorsan vbnromu kullan, radio olarak da 2.15.50.14 kullan.
    Bu arada m-deejay uyarladığı 0.7 ginger ver. indirecektim ki 0.8 çıkmış. Adam saat başı rom güncelliyor. Yetişmek nemümkün

0.7 çalışanlar
    Working:
    - 3G / Data
    - Audio
    - Bluetooth
    - Wi-Fi
    - 720p PLAYBACK
    - Phone
    - Camera (5Mp)

Not Working (In progress): çalışmayanlar
    - Camcorder
    - GPS
    - USB Disk

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

quote:

arkadaşlar çok güzel bir uygulama kurdum. Bilmeyenler için yazayem tubemate marketten indirebilirsiniz. Youtube dosyalarını cihazınıza ister görüntü ister ses olarak kayıt yapabiliyor. Kullanımı da çok basit.
    Bir de vplayer, bir flash ve avi oynatıcısı var ve calendar pad(takvim programı widget olarak koyabilirsiniz). Markette mevcut.
    hala jdms 1.6.2 devam ediyorum...şu an için gingerin çalışmaları devam ediyor çok yakında stabil romu çıkar. Ben artık nand rom beklemiyorum çünkü ihtiyaç yok gibi. sdkardan yüklemek çok daha pratik. arkadaşım desire aldı ama hd2'ye hayatta değişmem çünkü hd2 ondan daha hızlı özellikle yukarıda belirtilen romla ve heriki cihaz pili 2 gün gidiyor.

hocam nasıl 2 gün gidiyor anlamadım... benim pil 1 gün bile gitmiyor oc de yapmıyorum.
    vbn winmo rom kurdum hard reset attım uçak modunda win mo oc yapmıyorum arkadaki uygulamaları kapıyorum ama yine de bir gün bile zor....

yukarıda yazdığım romu kur. cps'i kullanmadığında kapat. 2g bağlantısını kapat. o.c. yapın min ve max biraz altında hız yapın ve bunu ultimate setingsten yapabilirsin. scaling governor mutlaka smartass olsun.
    Bu şekilde tel max güç istediğinde otomatik o.c. yapar. uyku modunda min. olarak çalışır. böylece pil tasarufu sağlamış olursun.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

• bu jdms romu kurarken yeşil htc yazısı izleye izleye içim bayıldı :). stock windows romla galiba sadece superram froyo 1.5 kurabildim . sorum şu ki bunada hastarin atabiliyormuyuz ? oc yapmamıza hastarin mi olanak sağlıyor ?
  • quote:

quote:

quote:

yukarıda yazdığım romu kur. cps'i kullanmadığında kapat. 2g bağlantısını kapat. o.c. yapın min ve max biraz altında hız yapın ve bunu ultimate setingsten yapabilirsin. scaling governor mutlaka smartass olsun.
    Bu şekilde tel max güç istediğinde otomatik o.c. yapar. uyku modunda min. olarak çalışır. böylece pil tasarufu sağlamış olursun.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

teşekkürler hocam yalnız yukarda dediğin rom jdms 1.6 mı oluyor?
    dediklerini harfiyen yapıcam inşallah hallolur. başka aklına gelenler var mı batarya için???

• @ftd
    winmo da kullanıyorum. win mo olarak sadece energy romu denedim şimdiye kadar. winmo başka tavsiye ettiin var mı? bir de radioyu en sona yükseltsek rom ile ne gibi uyumsuzluk olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

@ftd
    winmo da kullanıyorum. win mo olarak sadece energy romu denedim şimdiye kadar. winmo başka tavsiye ettiin var mı? bir de radioyu en sona yükseltsek rom ile ne gibi uyumsuzluk olur?

vbn rom var bende dün onu yükledim ve tavsiye edilende o.
    ilk sayfada var. t mobile mi bu arada?

radio da tavsiye edilen en sonuncusu. radio ile rom uyumsuzluk yaratmaz bildiğim kadarı ile farklı şeyler ...
  • jdms 1.6.2 rom u kullanıyorum. Hız ve güç tüketimi bakımından oldukça taminkar.Özellik olarak da baya bir özellik koymuş içine vatandaş.Ama malesef tam olarak Türkçe desteği yok.Ayrıca ;telefon rehberinden birini bulmak istediğimizde diğer romlarda mesela ahmet i arayacaksak 2 4 6 3 8 rakamlarına bastığımızda içerisinde bu harfler olan bir çok seçenek çıkıyor ve anında istediğimiz kişiye ulaşabiliyorduk.Bunda yok.Direk telefon dialerinde bastığımız numaralar çıkıyor.Ya da varsa ben İNG. özürlü olduğumdan bulamadım.

Bu arada birde ben program tavsiyesinde bulunayım.Bütün banka hesaplarınızı,şifrelerinizi kimlik bilgilerinizi ve aklınıza daha ne geliyorsa her türlü özel bilgilerinizi grebileceğiniz bir program. Market de var.
    "password safe pro"
  • Arkadaşlar, paylaştığım videoda bir şey dikkatinizi çekmedi mi?
  • HTC HD2 için ses problemini nihayetinde çözdüm. Arama yaparken inanılmaz derecede ses karşıya gürültülü gidiyordu. Hemen hemen bütün romları denedim. Sesin kusursuz olduğu tek ROM JDMS rom. onda da youtube programında arama yapınca 400 hatası alıyorum ve facebook videolarını direk açamıyor. Real player da yükledim ama sorun düzelmedi. Bu problemi nasıl çözerim ???
  • arkadaşlar şu andasizce en stabil desire hd romu hangisidir bi yorum yapabilirmisiniz? ben mccm nin 3.0.2. sini kullaniyırum da uygulama yüklerken kasılmalar oluyor bazen nette dolaşırken birde taskbarı aşağı indireceğim zaman parmağımı biraz üzerinde bekletmem gerekiyor böyle sıkıntıları var biraz titanium backupla yedek aldığım zaman bazı programlarımı geri yükleyemiyorum en önemlisi angry birds i yükleyemiyorum oynaddığım bölümler gidiyo o yuzden eski datamı kullanmak zorunda kalıyorum bundan da kaynaklanıyo olabilirmi? birde 720 p kayıt yapamıyomuyuz yoksa patch tarzı bişiyi varmı bu konudada bilgilenmek istiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: topsakalc

arkadaşlar şu andasizce en stabil desire hd romu hangisidir bi yorum yapabilirmisiniz? ben mccm nin 3.0.2. sini kullaniyırum da uygulama yüklerken kasılmalar oluyor bazen nette dolaşırken birde taskbarı aşağı indireceğim zaman parmağımı biraz üzerinde bekletmem gerekiyor böyle sıkıntıları var biraz titanium backupla yedek aldığım zaman bazı programlarımı geri yükleyemiyorum en önemlisi angry birds i yükleyemiyorum oynaddığım bölümler gidiyo o yuzden eski datamı kullanmak zorunda kalıyorum bundan da kaynaklanıyo olabilirmi? birde 720 p kayıt yapamıyomuyuz yoksa patch tarzı bişiyi varmı bu konudada bilgilenmek istiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden:)

en son çıkan mdj 4.6 olması gerekiyor.tavsiye edilen bu seri romlarda genelde en güncelini yüklemek. çünkü çıkan hatalar vs yeni versiyonlarla yavaş yavaş giderilmeye çalışılıyor.

• arkadaşlar android sistem tüketimini nasıl görebiliyoruz?
    5mw 60mw falan diyorsunuz ya... programı vs mi var??
  • quote:

arkadaşlar android sistem tüketimini nasıl görebiliyoruz?

Arkadasim markette current widget diye program var. Onu indir ve kullan telefon, ne kadar enerji harciyor gorebilir ve sd karta kayidini bile alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

jdms 1.6.2 rom u kullanıyorum. Hız ve güç tüketimi bakımından oldukça taminkar.Özellik olarak da baya bir özellik koymuş içine vatandaş.Ama malesef tam olarak Türkçe desteği yok.Ayrıca ;telefon rehberinden birini bulmak istediğimizde diğer romlarda mesela ahmet i arayacaksak 2 4 6 3 8 rakamlarına bastığımızda içerisinde bu harfler olan bir çok seçenek çıkıyor ve anında istediğimiz kişiye ulaşabiliyorduk.Bunda yok.Direk telefon dialerinde bastığımız numaralar çıkıyor.Ya da varsa ben İNG. özürlü olduğumdan bulamadım.

Bu arada birde ben program tavsiyesinde bulunayım.Bütün banka hesaplarınızı,şifrelerinizi kimlik bilgilerinizi ve aklınıza daha ne geliyorsa her türlü özel bilgilerinizi grebileceğiniz bir program. Market de var.
    "password safe pro"

Yukarıda paylaşmıştım dialer one programı marketten indir. arama yaparken de dialer one default yap böylece aramalarını eskisi gibi yapabileceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerVu

HTC HD2 için ses problemini nihayetinde çözdüm. Arama yaparken inanılmaz derecede ses karşıya gürültülü gidiyordu. Hemen hemen bütün romları denedim. Sesin kusursuz olduğu tek ROM JDMS rom. onda da youtube programında arama yapınca 400 hatası alıyorum ve facebook videolarını direk açamıyor. Real player da yükledim ama sorun düzelmedi. Bu problemi nasıl çözerim ???

Marketten flashplayer 10.1 indir. Bütün videolar mükemmel çalışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

quote:

arkadaşlar android sistem tüketimini nasıl görebiliyoruz?

Arkadasim markette current widget diye program var. Onu indir ve kullan telefon, ne kadar enerji harciyor gorebilir ve sd karta kayidini bile alabilirsin.

teşekkürler:)
    bu program belli zamanlar arasındaki harcamayı gösteriyor.
    burada sözü geçen harcamalar 5 ma faslan 1 dkk lık mı?
    ekran açık wireless fln açık 165ma gösterdi bir dkk da normal mi acaba nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

quote:

Orijinalden alıntı: m_m_t

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m_m_t

Kafayı yemek üzereyim... ilk sayfada verilen rom u kurdum gayet güzel çalıştı fakat alternatif romlar denemek içimn kartı formatladım farklı bir rom indirip aynı şekilde android klasörü içine atıp CLRCAD.exe ye basıyorum fakat açılmıyor hata veriyor, aynı şekilde HARET.exe de hata veriyor...... eski romu tekrar yükledim o da hata veriyor... nasıl iş anlamadım...

fat32 format mı attın? fat32 olmalı
    android klasörü içine at ve çalıştır.

fat32 yaptım bilgsayarda formatlarken yine hata veriyor. işin garip tarafı karttaki hiçbir exe dosyası çalışmıyor.. gizli dosyalarla ilgili olabilir mi? ama yeni romların android klasörüne attığımda çalışması lazım onların ne gizli dosyası olacak ki???... çıkamadım bu işin içinden

wm yi yeniden kurun düzelecektir.

Aynı problemi yaşayanlar için WM hard reset yaptım olay çözüldü, (tüm bilgiler siliniyor -normal olarak- backup şart).

JDMS rom kullanmaya başladım önceki romlara göre gerçekten çok hızlı hala karıştırıyorum bir sürü özellik var, aslında aradım ama bulamadım şu ultimate settings leri detaylı anlatan bir yer var mı acaba?

Türkçeleştirme olayınıda yapamıyoruz galiba morelocale2 de Türkçe yok kendim ekledim ama o da tam türkçe olmadı...

Diğer bir sorum bilgisayarla bağlantıyı nasıl yapıyoruz bu ROM da..? yani wm deki mobile aygıt yöneticisi gibi bir program var mı acaba??

• Omer Tugrul, arkadasim programi ekrana widget olarak eklersen devamli ne kadar harcadigini gorebiliyorsun.Herkesin degerleri degisebiliyor. Suan da Superram 1.5 kullaniyorum taskkiller ile herseyi kapatip. ( wifi, gps v.s.) olcum yaptigimda 50 - 60 Ma arasi degisiyor. Bazen nadiren 8 - 9 Ma bile oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.