Şimdi Ara

Script kullanımı ne durumda azaldımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 aydır girmiyorum oyuna script ne durumda çok fazla rastlıyormusunuz.

• Son hız kullanımı devam ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç rastlamadım,belki farketmemişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullanıyorum
  • Bu script kullanımını nie bukadar kafaya takıyornuzki:D Script kullanan adamlar 10 defa ölüyorlar resmen.Tamamen belki dodge filan atıyorlar ama
    scripte güvenip nerede ne zaman geri cekileceğini bilmiyorlar godoslama giriyorlar herkese.Eliyle oynasa belki daha iyi skorlar alıcak farkında deil.
    Belki eu westte scriptin hakkını verip 30/0 20/1/ 40/0 gibi skorlar alan vardır ama Trde scripti becereni halen görmedim.Aksine dahada kötü oynuyorlar.
  • baya azalmış durumda
  • Aylardır görmüyorum direk banlanıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu GB Olayı ne işe yarar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denk gelmiyorum.
  • Geçen 1-2 ayda ban wave oldu o yüzden %15 ilk kısım bıraktı scripti. Script forumlarına gir ban yememek için yapılması gerekenler diye bir sürü konu var. Artık daha az belli ediyorlar.

• banlattırıyoruz rito acımıyor. flame & script
  • 1-30 arası botla hesap kasıyorum şuan scriptli XD
  • JJimi kullanıcısına yanıt
    Nice Volibot EB mi L# mi

• oyunda hiç script yok senin o scriptçi dediklerini hepsi euw çelıncırları ama nicklerini vermeleri yasak (challenger serieste oynadıkları için)
  • EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    Ezbot daha kullanisli (elobuddy)

• Tr de cok kullanan varmış ya adamlar atak mı yapsam yoksa kacsam mı yı düşünürken baya bildiğin dans ediyorlar :D
  • NECO ARMY ONAYLI SCRİPT KULANIORM TAVSIE EDERM ISTYENLER PM ATSN AMA KAIDA NECO ARMY <3 YAZSN YKSA VRMEM OXİCİ OLABLRSNZ DİE NECO ARMY GERSI YALN
  • 1.5 yıldır oynuyorum 1 kez denk geldim scripte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

1.5 yıldır oynuyorum 1 kez denk geldim scripte.

3-4 Ay önce bıraktım oyunu scriptle adc oynayan adcler yüzünden süper ötesi oyuncular dodgeler yüzünden her oyun gelen scriptcileri sen birbucuk senede nasıl oluyorda 1 kez denk geliyorsun, lig bronz herhalde ,gold plat dia elosu bunlarla dolu
  • script kullanmayan insan karşısındakinin script olduğunu anlayamaz, kullananlar ise direk anlarlar. o yüzden denk gelmedim diyenlere güvenmemek lazım. ben bir süre kullandım, her şampiyon scriptini tek tek denedim ve bir şey farkettim karşıma her oyun 1-2 kişi geliyordu scriptli.
    sonra ban yedim, sonra da bıraktım oyunu. ama arkadaşların ısrarı üzerine bir kaç oyun girdik ve hala varlar.
  • Aylardır görmedim hiç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.