Şimdi Ara

script bot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz önce lvl7 hesaptan aram oyunu attım. dün de aynısı olmuştu. oyunda benim dışımda 1 oyuncu vardı, geri kalan 8 i bottu. Öyle böyle bot değil hem de, muhtemelen aynı pclerden bağlanıp duo falan girdirmişler. hepsi iç içe geçmiş aynı anda aynı yere hareket ederek, aynı miniona saldırarak falan oynuyorlardı. silkroada dönmüş oyun resmen.

normal 5v5 oynayayım diyorum, 10-15 oyun sonra w/l çoşacağı için 30 lvl adamlarla eşleşeceğim. ne rune var ne keystone öyle de keyifli olmayacak. bot oyunu oynayarak zaten 30 olunmaz. aram maçları da bot oyunlarından farksız. belki w/l artarsa düzelir diye umut ediyorum.

sistem resmen 30 lvl hesap al 10 dolara uğraşmaya değmez demek istiyor sana.

programcı değilim lakin inanıyorum ki scriptle lvl30 hesap kasan adamları tek tuşa basarak testip edecek ve banlayacak bir kod yazılımı çok kolay olmalı. yani bariz belli. sonuçta bu adamlar da kendileri yazmıyorlar bu scriptleri, ordan burdan parayla satın alıyorlar. riot neden lvl30 scriptlerini temizlemiyor anlamış değilim. bir kazançları var gibi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 3 Ocak 2017; 3:35:17 >

• Bana normal oyunda denk geldi bugün bi tane. Adam karşımda sadece farm yapıyor bana vurmuyor. Yanına gidiyorum hâlâ farm yazı falanda yazmıyor. Bilmiyorum script mi yoksa hesap sahibinin oyunu bilmeyen kardeşi falan mı.. 7 lvl hesapta Normal oyunda rune keystone falan dert olmaz karşınıza en fazla 9 10 lvllar gelir tabi prenizle girmiyorsanız. Yanlış bilmiyorsam normal oyunda alınan galibiyetlere göre geliyor rakip. 10 15 maç atsanızda 30 lvl rakip gelmez. Ki geldi diyelim galibiyet sayısı o lvlda o kadar az olan adam dert olmaz zaten
  • Ban yiyolar zaten benim ve bi arkadasimin daha yemisti ama son aldigim hesabi 3 5 ay hic oynamadim ban yemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Bana normal oyunda denk geldi bugün bi tane. Adam karşımda sadece farm yapıyor bana vurmuyor. Yanına gidiyorum hâlâ farm yazı falanda yazmıyor. Bilmiyorum script mi yoksa hesap sahibinin oyunu bilmeyen kardeşi falan mı.. 7 lvl hesapta Normal oyunda rune keystone falan dert olmaz karşınıza en fazla 9 10 lvllar gelir tabi prenizle girmiyorsanız. Yanlış bilmiyorsam normal oyunda alınan galibiyetlere göre geliyor rakip. 10 15 maç atsanızda 30 lvl rakip gelmez. Ki geldi diyelim galibiyet sayısı o lvlda o kadar az olan adam dert olmaz zaten

normal oyunda atıyorum 20-25 oyun spamlesem bunların 5 ini kaybetsem 20 win 5 lose ile benim seviyemde kimse olmayacağı için normal 30 lvl adamlarla eşleşeceğim. hep öyle oldu bu. hiçkimse oyuna yeni başlamış 25 oyunun 20 sini kazanamayacağı için sistem smurf kastığımı biliyor olacak. eskiden böyle böyle smurf kasan insanlar olduğu için yine de bulabiliyordu oyun. yani herkes dia smurfu, hepsi lvl 10 fakat oyunlar dia elodaki gibi geçiyor, jungle var vs tek fark rune yok. artık kimse smurf kasmadığı için sistem direk 30 larla eşleştiriyor lvl 11-12 den sonra. asıl hesabımı 30 a kasarken yani bu yaz yine aynı şey olmuştu. lvl 14-15 ten sonra her oyun 30 larla oynuyordum millet smurf müsün diye soruyordu.. yemin ediyorum safe oynamayı o hesabı kasarken öğrenmiştim. 20 armorla başlıyorum, keystone vs yok karşımdaki adam resmen 2 kill almış ta tp atmış gibi hissettiriyor rune vs olunca.

olay şuydu.

bu sebepten ötürü ben de aram oynardım bol bol. aramda rune,keystone vs pek avantaj sağlamıyor. 30 da verse challanger da verse maksat eğlencesine oynuyorsun. en azından çekliebilir kılıyordu 30 a kasma çilesini aram oynamak, şimdi çok sıkıcı. botlar var çünkü.

• Lol kodlaması ne ile yapıldı bilmiyorum ama press-call-work sistemi varsa bulmak zor olur çünkü direk press işi call işlemini çağırıyor press işlemine bakamaz sistem script direk call dan çalışır bu işlemlere göre onu da reportlanan insanlara bakarak anlarlar açık olarak söylemek gerekirse,genel olarak kodlamalar böyle çalışır bazı istisnaları var tabi ama sanmıyorum oyuncuların işi reportlamak, sonra report işine bakanlar oyun sırasında adamın dosyalarını tararlar sistem dışı dosya bulursalar (3.parti yazılım) ban atarlar bunu da 0 1 şeklinde bakarlar zaten eğer fazla dosya yoksa 0 varsa 1 şeklinde olur 1 alanlar ban yer ama işte bu durum için ceza sistemi ile ilgilenenler lazım ki tr de öyle bir şey yok.
  • 2 seviye rün al gir hacı ya da toplu arkadaşlarınla gir. En kötü xp boost al 2 günde kas direk. Script olayında da karakterin movement track tarzı bir yazılımla anlaşılabilir gibi. İç içe geçmeleri aynı tarz hareket etmeleri vb..
  • Ahahah ben bunu ko da yapardım açardım 3 çar bırakırdım kospa giderdim hey gidi günler demek lole de gelmiş :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    item problemi
    18 yıl önce açıldı
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scriptle kasılan hesaplar ban yiyor. 3 yıl önce alayım demiştim west serverında smurf olarak, 1 ay sonra ban yemişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.