Şimdi Ara

Scott Aspect 940 Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdığımda 2016 Model bu bisiklet varmış bisikletten anlamam fazla şehir içinde işe gidip gelmek için kullanacağım, anladığım kadarıyla bisikletin garanti belgesi falan duruyor bisiklet en fazla 100 km kullanılmış sizce 1600 TL'ye alınabilir mi bu bisiklet ?

Bu arada bisikletin jantları 29 inch miş ve M Kadroymuş.

Bisiklet Şu resimdeki:
    Scott Aspect 940 Alınır mı ?

• M boy kadroya 29 inch janti nasil takmislar cok merak ettim acikcasi... M boy kadro olculerine baktigin zaman kalin lastikli 29 inch jant, kadroya ve masaya surter. Maksimum 27,5 inch takabilirsin o da ince lastikler olursa... 27,5 inch de zaten ucu ucuna oluyor...

Bu bisiklet %99 ihtimalle M boy kadroya 26 inch janttir. 27,5 ve 29 inch jantlar, L boy kadroda yer aliyor. Satin alan kisi boyuna dikkat etmeden aldi ve binemeden satmaya calisiyor simdi. Scott icin 1600 TL neredeyse bedava ve 100 KM yapmis bir bisiklet neredeyse sifir sayilir.

1,70 ve ustu kisiler icin M boy kadro cocuk isi gibi kalir. Acayip konforsuz ve rahatsiz edici olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 2 Haziran 2017; 15:4:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat uygun fakat işe gidip gelmek için dağ bisikleti almak da olmaz.
    kaç kilometre ev ile iş arası? çok uzak değilse spor maksatlı alınabilir tabi ki ama mesafe uzunsa sizin için işkenceye dönüşür çok fazla yorulursunuz, şehir lastiği taksanız 29 inch şehir/yol lastiği yok 28 inch var oda janta olur mu orası var olmazsa ekstra jantta lazım yine masraf. bence dağa ormana falan girmeyecekseniz o paraya şehir/yol bisikleti almak daha mantıklı olur.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Sadece ilanda değil scottun kendi sitesi ve diğer satış yapan sitelerde de 29inch ve M kadro olduğu söyleniyor anlamadım valla hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kukki kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

M boy kadroya 29 inch janti nasil takmislar cok merak ettim acikcasi... M boy kadro olculerine baktigin zaman kalin lastikli 29 inch jant, kadroya ve masaya surter. Maksimum 27,5 inch takabilirsin o da ince lastikler olursa... 27,5 inch de zaten ucu ucuna oluyor...

Bu bisiklet %99 ihtimalle M boy kadroya 26 inch janttir. 27,5 ve 29 inch jantlar, L boy kadroda yer aliyor. Satin alan kisi boyuna dikkat etmeden aldi ve binemeden satmaya calisiyor simdi. Scott icin 1600 TL neredeyse bedava ve 100 KM yapmis bir bisiklet neredeyse sifir sayilir.

edit: günlük kaç km'lik sürüş yapacaksınız? eğer sadece şehir içi kullanacaksanız 29 janta uygun şehir lastikleri bulunuyor onlardan almanızı tavsiye ederim.ürün gerçekten 100km yaptı ise fiyat fena değil, ama yinede sadece şehir içi kulanılacak ise ön amortisörü olmayan(sabit maşalı) bisikletleri araştırmanızı tavsiye ederim

1,70 ve ustu kisiler icin M boy kadro cocuk isi gibi kalir. Acayip konforsuz ve rahatsiz edici olur.

hocam bilginiz yoksa lütfen işinin ehli gibi mesaj yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin, 29 jant olması kadro boyu ile alakalı değil, S beden kadroda bile 29 jant bisiklet bulabilirsiniz.Buna benzer yanlış bir yönlendirmenizi başka konuda daha gördüm size tavsiyem yeteri kadar bilgi sahibi olmadığınız konularda mesaj atmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 3 Haziran 2017; 2:55:24 >

• Neil deGrasse Tyson kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bisiklet 1.75 boylu bir insana küçük gelir mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Hocam peki bisiklet 1.75 boylu bir insana küçük gelir mı ?

kadro boyu seçiminde iç bacak boyu da önemli ama M kadro size %99 tam olur diye düşünüyorum, bende 1.75 boya sahibim, eski bisikletim 16" kadroydu (S kadroların en son sınırı) bana tam oluyordu, yeni aldığım bisiklette özellikle M beden aldım, bu biraz daha uygun boyuma.Kısaca M size uyar
  • Sehir icinde dag bisikleti kullanmak insani gereksiz yere yorar. Dag bisikleti alanlarin cogu pisman oluyor malesef. Arastirmadan direk gorunuse aldanip dag bisikleti aliniyor. Sonrasinda bisiklet gitmeyince satmak zorunda kaliniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    haklısınız bu yüzden dağ bisikletini eledim yol bisikleti ve şehir bisikletleri kalıyor yol bisikleti de uygun olmaz ben en iyisi şehir bisikleti bakayım değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

haklısınız bu yüzden dağ bisikletini eledim yol bisikleti ve şehir bisikletleri kalıyor yol bisikleti de uygun olmaz ben en iyisi şehir bisikleti bakayım değil mi ?

Evet şehir bisikleti alin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.