Bildirim
Scooterim çokmu yakıyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
KM de 17-18 kuruş yakıyor. Bence çok değil. -
scoterler fazla yakar zaten ne kötü ne iyi -
daha az yakıtla daha çok yol gitmen için vitesli motor kullanman gerekli -
çok yakmış tabi neden çok yakmış onu sormak lazım ortalama kaç km hızla kullanıosun. sürekli şehir içimi kullanıosun ? -
5,36 liraya benzin nerede yauv... Ben her gün taksime çok yakın bir benzinciden 4,90'a alıyorum. Pahalıymış sizin benzinci. -
benzin pahalıymış açıkcası. scooterınız diğer scooterlar gibi ortalama yakıyor -
3.2/100 Km yakmış.scooter için gayet güzel bir değer bence.Üstelik benzinide pahalı almışınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: 12680
5,36 liraya benzin nerede yauv... Ben her gün taksime çok yakın bir benzinciden 4,90'a alıyorum. Pahalıymış sizin benzinci.
kardeş bende sasırdım bp den aldım 5.36 yazıyordu ama daha asagıdakı shellde 4.92 ben bılmıyordum benzın fullendıkten sonra gordum yazıyı -
şimdi baktım maltepede 4,93 tl
ilginç -
Hocam suan motorsiklet rodaj doneminde oldugundan solayi cok yakar 1000 km sonra duzelir merak etmeyin birde motor nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: senolas
çok yakmış tabi neden çok yakmış onu sormak lazım ortalama kaç km hızla kullanıosun. sürekli şehir içimi kullanıosun ?
hep şehir içi kullanıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: sshyzhe
scoterler fazla yakar zaten ne kötü ne iyi
Hocam nasil fazla yakar 2014 pcx 125 km de 11.5 kurus yakiyor cokmu bu
skuterler fazla yakar derken markayi ve plotaji da ekleyin
quote:
Orijinalden alıntı: maxiromulus
quote:
Orijinalden alıntı: sshyzhe
scoterler fazla yakar zaten ne kötü ne iyi
Hocam nasil fazla yakar 2014 pcx 125 km de 11.5 kurus yakiyor cokmu bu
skuterler fazla yakar derken markayi ve plotaji da ekleyin
benimki mondial 125znu -
Bu veriler büyük ihtimal şehir içi kullanımda yakaladığınız veriler, bence güzel.
güzel güzel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X