Şimdi Ara

Scooter Tavsiyesi (2015-2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm. Honda, TVS, Yamaha, Suzuki bu markaların kaliteleri ortada ama fiyatlarıda aynı şekilde çok tuzlu. İkinci elleri bile 3500₺ -4500₺ arası değişiyor Bu motorları almaya şu an bütçem yok. Sizden istediğim "kardeşim markaya falan gerek yok, bak bu motor hem hesaplı hemde taş gibi." diyebileceğiniz özellikle AZ YAKAN bir motosiklet arıyorum. Çin malı ve plastik kasa istemiyorum.

RAMSEY, KANUNİ, BİSAN, SALCANO, ASYA, ÖZELLİKLE MONDİAL bu markalar herkesin bedduası olduğu için istemiyorum, lütfen tavsiye etmeyiniz.

• İstediğin özelliklerde öyle bir şey yok. Çin malı istemiyorsan bu paraları vericen. Hem tuzlu olmayacak, hem az yakacak hem de Çinli olmayacak, hem sorunsuz ve sağlam bi şey olacak. Bulursan söyle de biz de bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisa ve net hero.

Duet sac kasa diger model dash vx ise konfor avantaji

5yil garanti. Fp orani cazip cinli degil yillardir honda magazasindan alip honda diye bildigin ustunde honda logosu olan onbinlerce motorun ureticisi,hindistanin en saglam ve cok satani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 9 Haziran 2016; 18:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

İstediğin özelliklerde öyle bir şey yok. Çin malı istemiyorsan bu paraları vericen. Hem tuzlu olmayacak, hem az yakacak hem de Çinli olmayacak, hem sorunsuz ve sağlam bi şey olacak. Bulursan söyle de biz de bakalım.

Honda Beat, temiz 2005 2600TL. 13.120 km. Uyarsa satan kişinin iletişim bilgilerini vereyim mesaj atın. Niyeyse bu forumda çok bişey bildiğini sanıp aslında hiçbirşey kadar bile hiçbirşey bilmeyen bilmiş insanlar mevcut :) Yok o fiyata bulunmazmışta mış mış al sana kapı gibi Honda!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Kisa ve net hero.

Duet sac kasa diger model dash vx ise konfor avantaji

5yil garanti. Fp orani cazip cinli degil yillardir honda magazasindan alip honda diye bildigin ustunde honda logosu olan onbinlerce motorun ureticisi,hindistanin en saglam ve cok satani.

Tavsiye için sağol hocam. Hero duyduğum bir markaydı ancak sizin söylediklerinizle beraber listeme ekledim. Teşekkürler.
  • sym fiddle 2 2009 16 binde beklersen eylülde 2750'ye bırakırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraWoodS

quote:

İstediğin özelliklerde öyle bir şey yok. Çin malı istemiyorsan bu paraları vericen. Hem tuzlu olmayacak, hem az yakacak hem de Çinli olmayacak, hem sorunsuz ve sağlam bi şey olacak. Bulursan söyle de biz de bakalım.

Honda Beat, temiz 2005 2600TL. 13.120 km. Uyarsa satan kişinin iletişim bilgilerini vereyim mesaj atın. Niyeyse bu forumda çok bişey bildiğini sanıp aslında hiçbirşey kadar bile hiçbirşey bilmeyen bilmiş insanlar mevcut :) Yok o fiyata bulunmazmışta mış mış al sana kapı gibi Honda!

2015-2016 model demişsin, bilmem dönüp açtığın başlığa baktın mı? 10 yıllık honda alacağına o fiyata gider sıfır mondial alınır. Honda beat hurdasını napıcaksın, o karbüratörlü bir motor az yaktığını da sanmıyorum. Benim ihtiyacım yok zaten örnek olsun diye söylüyorum. Sen madem ki buldun al tepe tepe kullan daha ne soruyorsun. Bilmiş kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 10 Haziran 2016; 9:55:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Bmw 3.20d Jant tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Yatak Tavsiyesi ? 2015
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bütçe dediğinizden biraz yüksek olsada ben yinede söliyim dedim belki düşünürsünüz sıfır alma durumunuz olur, Suzuki adress scooter var az yakar diye biliyorum enjeksiyonlu jantları ve bagajı iyi ve Suzuki marka ,inş gönlünüze göre bulursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

2015-2016 model demişsin, bilmem dönüp açtığın başlığa baktın mı? 10 yıllık honda alacağına o fiyata gider sıfır mondial alınır. Honda beat hurdasını napıcaksın, o karbüratörlü bir motor az yaktığını da sanmıyorum. Benim ihtiyacım yok zaten örnek olsun diye söylüyorum. Sen madem ki buldun al tepe tepe kullan daha ne soruyorsun. Bilmiş kardeş.

Güncelliği 2015-2016, model olduğunu da nereden çıkardın? Sıkışınca yaptığınız üretkenliği normal iş hayatınızda yapsanız şu an ülke bu konumda olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyil75

sym fiddle 2 2009 16 binde beklersen eylülde 2750'ye bırakırım

Yakıt nasıl hocam? Çünkü SYM kendini kanıtlamış bir marka, bende denk gelirse almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

sym fiddle 2 2009 16 binde beklersen eylülde 2750'ye bırakırım

Yakıt nasıl hocam? Çünkü SYM kendini kanıtlamış bir marka, bende denk gelirse almayı düşünüyorum.

3-3.5 lt arası,kullanıma bağlı , ama şehir içinde tam fare kaçısı,gidişi on numara
  • emreyil75 kullanıcısına yanıt
    Tam benim aradığım motosiklet aslında. Mesela 20TL benzin attım, ne kadar götürür bunun hesabını yaptınız mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagatay F

Hocam bütçe dediğinizden biraz yüksek olsada ben yinede söliyim dedim belki düşünürsünüz sıfır alma durumunuz olur, Suzuki adress scooter var az yakar diye biliyorum enjeksiyonlu jantları ve bagajı iyi ve Suzuki marka ,inş gönlünüze göre bulursunuz

İnşAllah hocam. Güzel yorumunuz için teşekkürler. Benim aslında düşündüğüm 2. el almak. Şu an scooterler her yerda tavan fiyat. Kaldı ki belirttiğim gibi 3.500 TL den aşağı bulmak neredeyse imkansız. Benim aradığım maksimum 2.5TL olmalı. Şu an SYM motosiklet bulunuyor o fiyatlara fakat bulunduğum şehirde olmadığı için alternatifim çok az. Hep Çinli firmalar var.
  • quote:

Tam benim aradığım motosiklet aslında. Mesela 20TL benzin attım, ne kadar götürür bunun hesabını yaptınız mı hiç?

24 liraya doluyor 150 km'ye kadar yapıyor hocam
  • quote:

Yorumu hazmedemediğin anlaşıldı. Bir kere daha gurur duydum kendimle. Bir daha seni buralarda görmeyeyim!

Herhangi bir yere bağlı olmadan aramızda serbestçe dolaşan bazı organizmaların kendileri ile ne kadar kolay şekilde gurur duyduklarını görmek insanın gözlerini yaşartıyor doğrusu. Sen yokken ben buralardaydım, sen yok olduktan sonra da buralarda olacağım. Sen dolaşırken başını yukarı kaldırmazsan beni görmezsin. Haydi şimdi, debelenmeye devam!
  • quote:

quote:

24 liraya doluyor 150 km'ye kadar yapıyor hocam

Gerçekten daha da ısındım şu an bu motosiklete. Sağlam bir 2.el bulursam alacağım.
  • Senin küçük laflarınla hesabımı silemem kusura bakma, ortada bir sebep göremiyorum. Zaten belli ki şikayet konusu olmuş mesajlar silinmiş artık bana ne saydırdıysan.
    Seni muhteşem konunla başbaşa bırakıyorum artık kankalarınla honda beat muhabbeti yaparsınız bol bol. Konuya Selamun Aleyküm diye başlayan mesajlara hiç cevap vermiyorum dalgınlığıma gelmiş olmalı. Neyse ki bak sayemizde konu üst sıralardan inmiyor hadi iyisin.
  • quote:

Senin küçük laflarınla hesabımı silemem kusura bakma, ortada bir sebep göremiyorum. Zaten belli ki şikayet konusu olmuş mesajlar silinmiş artık bana ne saydırdıysan.
    Seni muhteşem konunla başbaşa bırakıyorum artık kankalarınla honda beat muhabbeti yaparsınız bol bol. Konuya Selamun Aleyküm diye başlayan mesajlara hiç cevap vermiyorum dalgınlığıma gelmiş olmalı. Neyse ki bak sayemizde konu üst sıralardan inmiyor hadi iyisin.

Zaten o kirli ağzınla Rabb'imin selamını ne ver nede al. Hadi şimdi daha fazla uğraştırma beni, defolup git!
  • Konu sahibinin düzeysiz mesajları nedeniyle konuyu kilitliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.