Şimdi Ara

Scooter bot??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
27.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum kış geliyo 100 lira civarı bi bot alcam da gözüme bu fiyata en uygun scooter takıldı acaba iyi midir sağlam mıdır bi kaç sene idare eder mi su geçirir mi cat alacaktım da para yetmedi ona görüşlerinizi bekliyorum veya farklı marka önerileri

• Yapay Zekanın Yanıtı

Scooter Botlar: Kapsamlı Bir Kılavuz

Scooter botlar, çeşitli stilleri ve rahatlığı ile popüler bir ayakkabı seçeneği haline geldi. Bu kılavuz, scooter botlar hakkında bilmeniz gereken her şeyi kapsar ve karar vermenize yardımcı olur.

Scooter Bot Nedir?

Scooter botlar, tipik olarak deri veya süetten yapılan, bileğe kadar uzanan kısa botlardır. Geniş topukları ve kaygan tabanları ile bilinirler ve hem erkekler hem de kadınlar için çeşitli stillerde gelirler.

Scooter Ayakkabılar Nasıl Seçilir?

Scooter ayakkabılar seçerken göz önünde bulundurulması gereken birkaç faktör vardır:

• Stil: Scooter botlar resmi olmayan bir ayakkabıdır ve kot pantolonlar, etekler ve elbiseler gibi çeşitli kıyafetlerle giyilebilir.
    • Malzeme: Scooter botlar genellikle dayanıklılık ve rahatlık için deri veya süetten yapılır.
    • Uygunluk: Doğru bedende botlar seçmek önemlidir. Ayakkabılar ayağınıza rahatça oturmalı ve çok sıkı veya gevşek olmamalıdır.
    • Taban: Scooter botların kaygan tabanları vardır, bu da onları kaygan yüzeylerde iyi bir seçim haline getirir.
    • Fiyat: Scooter botlar çeşitli fiyat aralıklarında mevcuttur. Bütçenize uygun bir çift bulmak önemlidir.

Scooter Botların Avantajları ve Dezavantajları

Scooter botların hem avantajları hem de dezavantajları vardır:

Avantajlar:

• Rahat
    • Çeşitli stillerde mevcut
    • Günlük kullanım için ideal
    • Kaygan yüzeylerde iyi tutuş

Dezavantajlar:

• Resmi olmayan bir ayakkabıdır
    • Soğuk havalarda sıcak tutmayabilir
    • Bazı modeller çok pahalı olabilir

Scooter Botların Bakımı

Scooter botlarınızı iyi durumda tutmak için düzenli bakım önemlidir. İşte bazı ipuçları:

• Botlarınızı düzenli olarak temizleyin.
    • Deri botları cilalayın.
    • Süet botları fırçalayın.
    • Botlarınızı yağmurda ve karda giymekten kaçının.
    • Botların tamamen kuruduktan sonra saklayın.

Scooter Bot Yorumları

Scooter botlar hakkında çevrimiçi olarak çok sayıda yorum bulabilirsiniz. Bazıları botların rahat ve şık olduğunu övüyor, bazıları ise çok pahalı veya soğuk havalarda sıcak tutmadıklarından şikayet ediyor. Bir karar vermeden önce hem olumlu hem de olumsuz yorumları okumak önemlidir.

Sonuç

Scooter botlar, rahatlık ve şıklığı birleştiren popüler bir ayakkabı seçeneğidir. Doğru bedende ve stilde bir çift seçerek, bu çok yönlü ayakkabılardan yıllarca keyif alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

2 yıldır scooter bot kullanıyorum daha bi sorun cıkarmadı bana.fiatına göre iyi bi bot bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JudasRising

2 yıldır scooter bot kullanıyorum daha bi sorun cıkarmadı bana.fiatına göre iyi bi bot bence.

Alıntıları Göster
    tekrar güncel scooter harici 100 lira civarı bot önerilerinizi alabilirim
  • quote:

tekrar güncel scooter harici 100 lira civarı bot önerilerinizi alabilirim

Alıntıları Göster
    Banada lazım UP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Banada lazım UP.

Alıntıları Göster
    yine up Tormintora da lazımmış :)
  • quote:

yine up Tormintora da lazımmış :)

Alıntıları Göster
    65 Liraya bizim burdan aldım 1 aylık işim için, doğrusu hala sapasağlam. Markalara yönelin tabii ama çevre esnafı da dolaşın derim. Ucuz, markası yeni yayılan botlar falan da var. Kaliteli oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harley Davidson Bot Kalıpları
    11 yıl önce açıldı
    Bot
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

65 Liraya bizim burdan aldım 1 aylık işim için, doğrusu hala sapasağlam. Markalara yönelin tabii ama çevre esnafı da dolaşın derim. Ucuz, markası yeni yayılan botlar falan da var. Kaliteli oluyor.

Alıntıları Göster
    12 sene giydim. gayette sağlamdı. vakti zamanında lesconda beni acayip yanılmıştı. 3 sene giydim hala sağlam yeter dedim attım ayağımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

12 sene giydim. gayette sağlamdı. vakti zamanında lesconda beni acayip yanılmıştı. 3 sene giydim hala sağlam yeter dedim attım ayağımdan

Alıntıları Göster
    Önemli olan deri. Waterproof* su geçirmez. Ama Gore-Tex alırsan çok sağlam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calm Down

Önemli olan deri. Waterproof* su geçirmez. Ama Gore-Tex alırsan çok sağlam olur.

Alıntıları Göster
    Sağlam markadır 2 senedir kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tarık*

Sağlam markadır 2 senedir kullanıyorum

Alıntıları Göster
    lafuma
  • quote:

her modelinde olmaz mı waterproof özelliği
  • quote:

quote:

her modelinde olmaz mı waterproof özelliği

Alıntıları Göster
    Genelde belirtiyorlar ürünün isminin yanında. Bence 150TL civarı bulursan Gore-Tex teknolojiye sahip bir şey al.
  • quote:

Genelde belirtiyorlar ürünün isminin yanında. Bence 150TL civarı bulursan Gore-Tex teknolojiye sahip bir şey al.

biraz yabancıyım da bu konulara gore-tex nedir bir özellik mi bir özellikse nedir biraz açar mısınız gore-tex ve waterproof aynı modelde mevcut olamaz mı? Lütfen cahilliğimi mazur görün
  • quote:

quote:

biraz yabancıyım da bu konulara gore-tex nedir bir özellik mi bir özellikse nedir biraz açar mısınız gore-tex ve waterproof aynı modelde mevcut olamaz mı? Lütfen cahilliğimi mazur görün

Alıntıları Göster
    Gore-Tex ise kar suyu, su geçirmez. Daha sağlamdır. Askeri botlar genelde böyle.WaterProof ise su geçirmez. (Ben de konuya tam vakıf değilim ama bildiğim kadarıyla yardımcı oldum)

Ayrıntılı Biilgi:http://forum.donanimhaber.com/m_28848058/tm.htm

• quote:

Gore-Tex ise kar suyu, su geçirmez. Daha sağlamdır. Askeri botlar genelde böyle.WaterProof ise su geçirmez. (Ben de konuya tam vakıf değilim ama bildiğim kadarıyla yardımcı oldum)

Ayrıntılı Biilgi:http://forum.donanimhaber.com/m_28848058/tm.htm

teşekkürler ama bu özellikte bir botu 100 tl ye bulmak zor galiba hiç hayalini kurmiyim
  • quote:

+1 katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıOje

quote:

+1 katılıyorum

Alıntıları Göster
    yeşil kundura da 102 tl'ye caterpillar var scooter alacağına onu al 1-2 gün önce sitede 102 tl idi ama şimdi sitede bulamadım en kötü ihtimal 140 tl civarı caterpillar tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

yeşil kundura da 102 tl'ye caterpillar var scooter alacağına onu al 1-2 gün önce sitede 102 tl idi ama şimdi sitede bulamadım en kötü ihtimal 140 tl civarı caterpillar tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    baktım cat fiyatlarına 140-165 lira civarı tip aynı özelliklr aynı neden bu kadar farkediyo bi sürü aynı model var farklı fiyata scooter 70 TL idi indirimde şuan 2 kat fiyat farkını da göze alamıyorum :(
  • quote:

baktım cat fiyatlarına 140-165 lira civarı tip aynı özelliklr aynı neden bu kadar farkediyo bi sürü aynı model var farklı fiyata scooter 70 TL idi indirimde şuan 2 kat fiyat farkını da göze alamıyorum :(

Alıntıları Göster
    tekrar güncel piyasa araştırmasına devam aldığımda pişman olmamak için böyle uzatıyorum konuyu :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.