Şimdi Ara

Scions of Fate! yeni online (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
0
Favori
37.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TechN9ne

beyler siz çoğunlukla hangi earth desiniz??
    arkadas earth3 e baslamis bende oraya geçmeyi duşunuyorum
    ama zaten 1 charla hepsine girilebiliyormuşuz o zaman problem olmaz

hepsine giriliyo 1 charla sorun deil o
  • bu oyuna başlayan arkadaşlar oyunda Helluin 'e sitemiz içinsehttp://konseyguild.tk ya göz atsın sık sık linki veriyorum es geçmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyr1c

1 ay boyunca double event varmış haftasonu 35im

saatler tüm netgame üyelerine yollandı ordan bakabilirsiniz

ciddi misin bu aralr fazla giremiyorum ilaç gibi olur valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

quote:

Orjinalden alıntı: Cyr1c

1 ay boyunca double event varmış haftasonu 35im

saatler tüm netgame üyelerine yollandı ordan bakabilirsiniz

ciddi misin bu aralr fazla giremiyorum ilaç gibi olur valla

11 nisana kadar günde 3 kere event war.
    2 si 2 şer saat,gece olanı 3 saat.
    bu event bitesiye kadar kastınız kastınız,kasamadınız ......

• BEYLER SPEARİM YANDI,LVL 25 BİRİNİ İDARE EDECEK Bİ SPEAR VERİN YAAA.
    KASAMIYORUM 2 GÜNDÜR,SÖZDE HELLUİN VERCEK HALA MANİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

BEYLER SPEARİM YANDI,LVL 25 BİRİNİ İDARE EDECEK Bİ SPEAR VERİN YAAA.
    KASAMIYORUM 2 GÜNDÜR,SÖZDE HELLUİN VERCEK HALA MANİ

1- Oyunda beni bul
    2-Verecem diye bi kelime kullanmadım yardım edecem dedim
  • Elluin selam arkadaşım.Ben DEMosTy(Emrecan)'ın abisiyim bende yeni char açtım 15 oldum.Bundan sonra Emrecan fazla giremicek interneti kesiceklermiş.Herkese selamlar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

Elluin selam arkadaşım.Ben DEMosTy(Emrecan)'ın abisiyim bende yeni char açtım 15 oldum.Bundan sonra Emrecan fazla giremicek interneti kesiceklermiş.Herkese selamlar!

Hoşgeldin
  • Uzun zamandır forumada bakmamışım nasıl gidiyo guild
    ilk başlarda baya hevesle saldırmıştım oyuna ; ama nasip değilmiş oynamak herkese hayırlı kasmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _baron_

Uzun zamandır forumada bakmamışım nasıl gidiyo guild
    ilk başlarda baya hevesle saldırmıştım oyuna ; ama nasip değilmiş oynamak herkese hayırlı kasmalar

Şuan gayet iyi double xp de var 11 nisana kadar herkes kasıyor işte üye sayımız gittikçe artıyor tek sorun healer yok
  • 35 questini aldım tigerdan quest itemlari cikmiyo sabahtan beri ugraşiyorum kafayı yicem
  • öncelikle slmlar ben foruma yeni üye oldum scions of fate ile ilgili bilgi ararken burayı buldm oyunu indirdim şu anda yüklüor oyuna yeni başlıyacvağım aslında bütün msjları okuyacaktım ama 18 sayfanın hepsini okuyamam :D
    oyunda türk guildi warmı yada guildinde healere ihtiyacı olan her oyunda ya büyücü ya healer fln olurum kanımda war :D ama büyücü olmadığına göre healer açmayı düşünüorum gerçi kasmak sorun olabilir o yüzden dierleriide deniyebilirim kişisel yada guild için healere ihtiyacı olan ve ben seni kasabalirim dien warsa seve seve healer olurum :D
  • türk guildi:KoNSeY
    healler lazımmı:türk healler oldukca lazım
    beni kasarmısınız:Kasamayız sen lvl 1 ken biz 30 oldugumuzdan ve arada en fazla 10 lvl fark oluyor partye almak icin yani bizim seni kasmamız icin senin lvl 20 olman gerek 19 olsan bile kasamayız yani anla işte de sen 20 olana kadar biz 35 40 lara geliriz isslah(3 gündür girmiyorum antepe gittik de nişan vardı ondan 30:)
  • o zaman ben kendim kasıorum inşallah sizin lvlinize gelebelirim

bu arada bir sorunum war oyuna giriorum bi 10-15 dk kasıorm sonrasında x trap hatası veriyor bunun nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLegaL_TR -- 19 Mart 2007; 17:17:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iLLegaL_TR

o zaman ben kendim kasıorum inşallah sizin lvlinize gelebelirim

bu arada bir sorunum war oyuna giriorum bi 10-15 dk kasıorm sonrasında x trap hatası veriyor bunun nedeni ne olabilir?

öncelikle hoşgeldin healera ihtiyacımız vardı
    zxtrap hatasıyla ilgili tam bir bilgim yok ama oyun çalışırken başka bişey açma arka planda birde güvenlik duvarından sorun çıkıyor olabilir
  • güvenlik duvarını kapadım anında avas tan msj aldım nolcak bakalım :D bide böle deniyeyim bu arada hani status e grdiğimizde altta stat gibi resimler var bunlardan hangilerinde vermeliyim birde bunlar dışında stat varmı acaba?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    şimdi aklıma geldi ko oynarkende xtrap vardı ama çalışıyordu güvenlik duvarından olamaz die düşünüorum bide msjı attıkdan bu yana 10 kere msj aldım avast tan saldırı var die en iisi geri açayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLegaL_TR -- 19 Mart 2007; 18:21:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iLLegaL_TR

güvenlik duvarını kapadım anında avas tan msj aldım nolcak bakalım :D bide böle deniyeyim bu arada hani status e grdiğimizde altta stat gibi resimler var bunlardan hangilerinde vermeliyim birde bunlar dışında stat varmı acaba?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    şimdi aklıma geldi ko oynarkende xtrap vardı ama çalışıyordu güvenlik duvarından olamaz die düşünüorum bide msjı attıkdan bu yana 10 kere msj aldım avast tan saldırı var die en iisi geri açayim

buraya sof rehberi açmıştım ona bak.Önce ilk skille ver ginsengden gelen chiyi arttırır onu fulle sonrada healing amount ı
  • ben o konuyu bulamadım link verebilirmisin birde bu skiller hakkında bişi sorcam sadece o ilk skillerlemi gidioz yoksa kitap alıp yenimi accaz?
    -----------------------------
    güvenlik duvarını kapatıp denedim daha cabuk attı oyundan sonra üstüne bide pc kapanıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLegaL_TR -- 19 Mart 2007; 21:08:14 >
  • Ben elluin den gerekli bilgiyi aldim iLLegaL_TR

o booklari sen bi yerden almiyorsun zaten o book lar lvl 30 a kadar(attack skilleri) lvl 35 te taraf seçiyorsun Central Valley de The Order ve The Chaos adında 2 ye ayrılıyor...

sanırım bunları seçince bi sürü book geliyor ve bunlarla yeni skiller öğreniyorsun

ve ayrıca KoNSeY guildi The Order tarafından olup lvl 35 e gelenleri alıyordur
  • hmm saolasın yani tek skille gitçez 35 e kadar inşallah çabucak 35 olurum :Dbiraz zor bişi galiba 35 olmak:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLegaL_TR -- 20 Mart 2007; 13:12:12 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.