Şimdi Ara

SCHWINN Coffee 1 Aldım Görüşler ve Yardım Ltf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba linkteki bisiklet hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? İşe gitmek için aldım. Birde ben bu şekilde gidonları pek beğenmiyorum. Ve sizlerin bir konu hakkında yardımını almak istiyorum. Ben bu bisiklete kelebek gidon takabilir miyim? Veya daha sportif bi gidon? Bisiklete km sayacı, elçik,suluk,çift tarafa yansıtmalı lazerli ışık,reflektör yapıştırma kendime kask :) aldım. Bunların dışında sizlerin önerdiği ve almam gereken şeyler nelerdir? Ve nasıl bu bisiklete daha sporitf bi görüntü kazandırabilirim?

www.deltabisiklet.com
    Schwinn Coffee 1 700C M Şehir/Tur Bisikleti - Siyah
    https://www.deltabisiklet.com/SCHWINN-COFFEE-1-700C-M-SEHIRTUR-BISIKLETI,PR-4251.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graystorm -- 2 Mayıs 2017; 9:25:8 >

• yardımcı olabilecek üstadlarım yok mu
  • Umudunuzu kirmak gibi olmasin ama yanlis bisiklet almissiniz. 70'lerin ve 80'lerin tek tip duz bisikletleri canlandi gozumde. Bu bisiklete daha spor bir goruntu katamazsiniz. Keske almadan once danissaydiniz buraya. Bu paraya kilitlenebilir masali bir tur bisikleti alabilirdiniz. Hem de sifir olurdu. 2000 TL'ye Carraro, Whistle ve Merida cok rahat alinabilirdi. Vitessiz ve ozellikle sabit masali bisikletleri kullanmak zulum bence. Hele ki yokus cikarken bisiklet sizi degil, siz bisikleti tasirsiniz. Yogun kullanim icin ciddi kondusyon ister...

Yine de hayirli olsun. Artik keyfini surmeye bakin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ürün takası yaptığım için Malum siteden takas üstüne az bi miktar para verip aldım. Bakalım ozaman bi süre sonra elimden çıkarmaya bakarımğ

• tüh be 2000 lira boşa gitmiş. bisiklet eski modellere benziyor. sanırım tek vites ve onun gidonları öyle oluyor ona kelebek veya sportif gidon takmaya kalksanız daha berbat hale gelecektir. keşke başta sorsaydınız. neyse artık hayırlı olsun..

• 3 vitesli üstadım. Sele,gidon tutma yerleri felan hep tavsiye edilen brooks markası. Burada sormuştum birkaç üstadıma tavsiye de almıştım ancak takas yapmak istediğim kişi pek güven vermeyince tercih etmemiştim. Bakalım bisikleti kullandığım yer düz. Genelde işe giderken kullanacağım.(6 km gidiş-6 km dönüş) Bi süre kullandıktan sonra takas etmek isteyen kişilere öneririm. Sizin bana tavsiye edebileceğiniz modeller var mı? Buna eşdeğer veya üzeri fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graystorm

3 vitesli üstadım. Sele,gidon tutma yerleri felan hep tavsiye edilen brooks markası. Burada sormuştum birkaç üstadıma tavsiye de almıştım ancak takas yapmak istediğim kişi pek güven vermeyince tercih etmemiştim. Bakalım bisikleti kullandığım yer düz. Genelde işe giderken kullanacağım.(6 km gidiş-6 km dönüş) Bi süre kullandıktan sonra takas etmek isteyen kişilere öneririm. Sizin bana tavsiye edebileceğiniz modeller var mı? Buna eşdeğer veya üzeri fiyata.

Carraro Sportive 225-227, Merida Crossway serisi ve Whistle Guipago serisi bulursaniz direkt takaslayin. Ama ben ellerindeki bisikleti verip sizinkini alacaklarini sanmam ya da uste epey para isterler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bisikletiniz sportifliktenten öte tarz bir bisiklet. kadrosu çelik bu yüzden biraz ağır olabilir. çelik karbon aliminyum, bisan specialized scott merida, sehir tur hibrit mtb ve enduro yol bisikletlerini en az 1er yıl 1000 kmden fazla kullandım. ciddi sportif kaygınız yoksa materyal çok da önemli değil. ( yanlış anlaşılmasın donanım ve hafiflik arttıkça zevk artıyor ancak şehiriçi düzyol şartlarında bu fark en düşük seviyey iniyor)
    bisikletiniz çok sportif amaçlı değil ancak arkadaşların bahsettiği gibi paranız çöp felan olmadı.
    hollanda gibi ülkelerde daha çok bu tür bisikletleri görebilirsiniz. bu bisikletler özel üretim hem çok dayanıklı hemde kullanımı kolay.
    size rahat bir oturuş sunacaktır. çamurluk ve sepet ile şehir içerisinde kullanımınız gayet rahat olacaktır.
    çelik olmasına takılmayın güzergahınız yokuşlu değilse sizi ağırlık çok zorlamayacaktır.
    6km gitgel için her türlü işinizi göreceği hatta kullandığınız zaman yüzünüzde tebessüm oluşturacağı kanaatindeyim. hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

• kayihani K kullanıcısına yanıt
    Hocam açıklamalarınız ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.