Şimdi Ara

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair şampuan (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
4
Favori
5.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UYARI: DİĞERLERİNDEN HİÇBİR FARKI YOK.KENDİNİ BELLİ ETTİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 26 Mayıs 2014; 20:26:04 >

• Bende bunu kullanıyorum ilk önce pembe kutu olan vardı o bitince bundan aldım güzel şampuan kolay kolay değiştirmem gibi.
  • Real'de kasaya gittiğinizde kasiyet "5 TL şampuanlar" deyip bu şampuanı satmaya çalıştı. Kararsız kaldım ve en sonunda almamaya karar verdim. Keşke alsaymışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Bende bunu kullanıyorum ilk önce pembe kutu olan vardı o bitince bundan aldım güzel şampuan kolay kolay değiştirmem gibi.

Bu saç bakım kremi ve saç bakım maskesini kullanıyor musun peki? Saç bakım kremi 7tl falan.Şampuanın orta boyuyla aynı fiyatta.Saç bakım maskesini göremedim ama.
  •  Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair şampuan (SS'li)
    Bunu kullanıyorum acayip ferahlatıyor.
    Ama aklımda bulusun deneriz.
  • çok kabarttı mı ? normalde ne kadar sürede yağlanıyordu şimdi ne kadar sürede ?
  • Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    Hayır saçlarım uzun değil kreme gerek yok kısa saça krem fantezi olur zaten. Maske olarak kimyasal içeren şeyleri pek kullanmam aktardan bitkisel bakım yağı alıyorum gerçi ondada vardır da o kadar yoktur. Uzatırsam ki öyle bir niyetim var kremini de alıcam tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: normlife78

çok kabarttı mı ? normalde ne kadar sürede yağlanıyordu şimdi ne kadar sürede ?

Saçlarım ölmüştü resmen.Şuanda 2. günde ancak az çok oluyor.Hemde ilk kullanıştan itibaren.Hayata döndüm tekrardan.Kabarttı derken saçlar müthiş bir kıvama sokuyor.Elinle arkaya at, öyle kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Saçlarım ölmüştü resmen.Şuanda 2. günde ancak az çok oluyor.Hemde ilk kullanıştan itibaren.Hayata döndüm tekrardan.Kabarttı derken saçlar müthiş bir kıvama sokuyor.Elinle arkaya at, öyle kalır

+1 bende kac aydır bunları kullanıyorum. Spreyi bakım kremi derken hepsini aldım çok güzel. Yalnız şampuanı bitti yeniden almak lazım

• Ben bunun pembesini kullaniyorum(sampuanin kizi erkegi olmaz) memnunum ama bu siyahinin ozelligi ne , belki daha uygundur bana ?

Benim saclar sert biraz, yumusattigi icin bu markanin pembe renkli olani iyi geliyor ama yeniliklerede acigim

Halfmoon37: Bende mi pembeden buna gecsem ? Saclarim sert , pembesinden daha iyi gelir mi yumusatma konusunda, madem ikisinide denedin sorayim dedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 1 Mayıs 2014; 17:11:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk bence pekte farkları yok ama ben bundan genel anlamda memnun kaldım.İçinde birkaç madde değişiyordur herhalde.İyi la şaka maka baya kullanan çıktı Ben bakım kremi ve saç maskesini merak ediyorum.O nasıl acaba? Ken bi anlatsın Saç bakım maskesi ve bakım kremi neye yarıyor?
  • quote:

Knk bence pekte farkları yok ama ben bundan genel anlamda memnun kaldım.İçinde birkaç madde değişiyordur herhalde.İyi la şaka maka baya kullanan çıktı Ben bakım kremi ve saç maskesini merak ediyorum.O nasıl acaba? Ken bi anlatsın Saç bakım maskesi ve bakım kremi neye yarıyor?

Sac kremini de kullaniyorum, yumusatir, daha kolay sekil almasini ve daha canli gozukmesini saglar

• arkadaşlar saç uçlarım aşırı kuru ama saç diplerim yağlı bunun çözümü hangi şampuan + krem + bakım ? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technology41

arkadaşlar saç uçlarım aşırı kuru ama saç diplerim yağlı bunun çözümü hangi şampuan + krem + bakım ? şimdiden teşekkürler.

Yağlanma saç köklerinden başladığı için gayet normal.Benim olduğu gibi yağlıydı.Sanki yumurta kırıp bir güzel ovalamışlar gibiydi ama kısa bir süreliğine tabi.Delirdim ve schwarzkopf'u görünce, kalitesinide bildiğimden denedim.Şuanda adam oldu saçlar.Hemde ilk yıkamada.Öneririm bunu yani.Değişik modelleri var.Şimdilik şampuanı alabilirsin.
    @Technology41

Senin saçlar kaç günde 1 yağlanıyor mesela? Benim 2. günden başlıyor.Gerçi o günün sonunda banyo yapıyorum tekrar Bu arada bu saç kremi orta boy şampuanıyla aynı fiyatta neredeyse.Saç maskesi ne kadar acaba
    @Mr.Pacino

• quote:

quote:

Saclari hem yumusatip hem de oyle arkaya attiginda sabit tutuyo mu cidden

• quote:

Knk bence pekte farkları yok ama ben bundan genel anlamda memnun kaldım.İçinde birkaç madde değişiyordur herhalde.İyi la şaka maka baya kullanan çıktı Ben bakım kremi ve saç maskesini merak ediyorum.O nasıl acaba? Ken bi anlatsın Saç bakım maskesi ve bakım kremi neye yarıyor?

Mr. Pacino'nun dedigi gibi canlı ve yumuşamasını saglıyor. Çok işe yarıyor.

• Valla bende şaşırdım.Saçlarım dediğim gibi bilinmeyen nedenden dolayı ölmüştü.Aslında clear'dan memnundum.Bunu kullandım ve elimle arkaya attım.Sabah bi kalktım.Bozulma falan yok.Yağlanma 0
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Valla hocam saç tipine hangisi uygunsa onu al. Ben öyle kutusunu beğendim aldım üzerinde güzel şeyler yazıyordu birde. Ama bu bitince saç tipime uygun olanı almayı düşünüyorum yağlı ve ince telli.
  • Ayni, 2. Gun yaglanmaya baslar zaten 2 gunde bir yikarim.

Halfmoon37: hay allah belani, adam kutusunu begenip almis bende neler soruyorum

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde çok önem veririm saçlara şampuana falan ama bu sefer öyle oldu ne yalan söyliyeyim içeriğinde aşırı çok kimyasal yoktu keratini arttırılmış falan kutusu da gözüme hoş geldi derken bir baktım almışım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.