Şimdi Ara

Schwarzkopf 3DMension Saç Şekillendirici Kullananlar Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
7.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

sprey zaten waxtan sonra sıkılır, yani problem olmaz kafaya takma. istediğin waxla kullan sprey spreydir, bitirici hamleyi yapar yani osis mess up olmuş, osis flexwax olmuş fark etmez.

30 cm olayına gelince, elimde cetvelle gezmiyorum ben genelde dirsek boyu kadar uzaklıktan sıkarım ama bazen yaklaşıp uzaklaştığım olur, saçı hissederim, doağçlama çalışırım, mesafeye takılmam ama gidipte tüm spreyi saça yapıştırıp da sıkmam tabi. kullana kullana öğreniyor insan.

ben mat kalsın istiyorum senin verdiğin spreyide deneyeceğim emin ol :)

osis mess up + taft
    daha sonrada senin verdiğin spreyle bu olayı yapacağım.

Benim istediğim olay basit .. Rüzgarda saçım dağılan bir adamım ben sadece fön yapıp çıkıyorum saç hemen iniyor sayılır .. Benim istediğim şey ,, saçım jöleli gibi parlak olmasın doğal olsun ama dağılmasın sabit olsun :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulRebel1903 -- 3 Aralık 2013; 20:21:40 >

• Morfose taft'tan iyiyse onu almanı tavsiye ederim.Ben hiç araştırmadan almıştım.Morfose da kötü marka değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 3 Aralık 2013; 20:00:58 >
  • Cevapları okuduğum kadarıyla halen 3D Mension matlaştırıcı kullanan kimse yok. Ama sprey konusunda Charismatic Enigma adlı arkadaşa %100 katılıyorum. 200 ml. Taft 5 numaraya 15 lira veriyordum, ne dondurmasından ne kalitesinden mennundum. Son 6-7 aydır Morfose kullanıyorum, çok mennunum. 400 ml., 10 lira ve çok kaliteli.

Wax olayına gelince, neredeyse 2 yıldır fön üzerine sadece sprey uyguluyorum. Önceden Morfose wax kullanıyordum ama uygulamayı bir türlü beceremiyordum, ayrıca saçı ağırlaştırıyordu. Şuan wax kullanmaya ihtiyacım yok, spreyle mutluyum. Ama Osis Mess Up ı denemek istemiyor değilim...

Ayrıca Schwarzkopf'un ürünlerinin kaliteli olmadığını düşünmeye başladım. Sprey konusundaki tecrübemi üste yazdım, birde 1 yıldan fazla Gliss 400 ml. Total Repair şampuan ve 200 ml. saç kremi kullanıyordum. Hergün saçlarımı yıkadığım için, ayda neredeyse ikişer şişe bitiyordu. İkisinin toplam fiyatı 19-20 lira olduğu ve ayda 40 liranın sadece şampuana gittiğine acımaya başlamıştım. Ayrıca şampuanı bu kadar uzun süre kullanmama rağmen saçlar biraz uzadığında sabunla yıkamış gibi oluyor, şekil almıyordu. Şuan Loreal Paris Kırılma Karşıtı 685 ml. şampuan ve 385 ml. krem kullanıyorum, yine aynı fiyatı ödüyorum ve şampuan Gliss e göre çok daha kaliteli ve birer şişe neredeyse 1 aydan fazla gidiyor...

Velhasıl, Schwarzkopf un edindiğim kötü tecrübelerimden dolayı ürünlerinin üzerinde yazdığı etkiyi vermediği ve fiyatını haketmediğini düşünmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Cevapları okuduğum kadarıyla halen 3D Mension matlaştırıcı kullanan kimse yok. Ama sprey konusunda Charismatic Enigma adlı arkadaşa %100 katılıyorum. 200 ml. Taft 5 numaraya 15 lira veriyordum, ne dondurmasından ne kalitesinden mennundum. Son 6-7 aydır Morfose kullanıyorum, çok mennunum. 400 ml., 10 lira ve çok kaliteli.

Wax olayına gelince, neredeyse 2 yıldır fön üzerine sadece sprey uyguluyorum. Önceden Morfose wax kullanıyordum ama uygulamayı bir türlü beceremiyordum, ayrıca saçı ağırlaştırıyordu. Şuan wax kullanmaya ihtiyacım yok, spreyle mutluyum. Ama Osis Mess Up ı denemek istemiyor değilim...

Ayrıca Schwarzkopf'un ürünlerinin kaliteli olmadığını düşünmeye başladım. Sprey konusundaki tecrübemi üste yazdım, birde 1 yıldan fazla Gliss 400 ml. Total Repair şampuan ve 200 ml. saç kremi kullanıyordum. Hergün saçlarımı yıkadığım için, ayda neredeyse ikişer şişe bitiyordu. İkisinin toplam fiyatı 19-20 lira olduğu ve ayda 40 liranın sadece şampuana gittiğine acımaya başlamıştım. Ayrıca şampuanı bu kadar uzun süre kullanmama rağmen saçlar biraz uzadığında sabunla yıkamış gibi oluyor, şekil almıyordu. Şuan Loreal Paris Kırılma Karşıtı 685 ml. şampuan ve 385 ml. krem kullanıyorum, yine aynı fiyatı ödüyorum ve şampuan Gliss e göre çok daha kaliteli ve birer şişe neredeyse 1 aydan fazla gidiyor...

Velhasıl, Schwarzkopf un edindiğim kötü tecrübelerimden dolayı ürünlerinin üzerinde yazdığı etkiyi vermediği ve fiyatını haketmediğini düşünmeye başladım.

Tam da sipariş geçecekken bu yorumları gördüm.

3d man serisinde saç kremi bulamadım.Eerkeklerin saçlar genelde kısa diye saç kremine gerek duymamışlarmı ki :))

Uzun saçlar için saç kremi öneriniz var mı?

Saçlar orta - uzun arasında.Uzadıkça cansızlaşmaya başladı.

Yok bakım kremi,tonik veya saç köpüğü vb bir sürü ürün var

Neler kullanmak lazım?

• arkadaşlar ben 2 yıldır mess up hatta daha fazla 2010 da almaya başlamıştım o zamanlar saçlarım hem dalgalı hem de gürdü,biraz dökülme oldu şuan seyrekleşmiş durumda ince telli,mess up inanın hiçbir işe yaramıyor desem yeridir ilk sürdüğümde çok güzel duruyor ama 10 dakikaya iniyor çok sürüp sprey sıkınca da bu sefer mess upın özelliği ortadan kalkıyor sprey tutuyor ve parlaklık ıslak bi görüntü geliyor spreyi çok basınca yani

bu verdiğiniz kremi almayı düşünüyorum doku hissi veren mat görünüm ve en önemlisi o seyrek görüntüyü kaybetmesi,elime para geçersem vericem siparişi

eğer benden önce alan olursa alıntılasın lütfen
  • nfsworld kullanıcısına yanıt
    Hocam saçlarınız kalın telli, düz ve orta yağlanmaya sahip değilse, kırılmaması için kestirmekten, kırıkları aldırmaktan yapacağınız hiç birşey yok. Bayanlar bu durumu telafi edebilmek için, Hint kınası ve saç boyası gibi ürünler kullanıp, neredeyse hergün boyalı saça uygun şampuan+saç kremi ile yıkayıp ve saç düzleştirici uyguluyorlar. Erkeklerde ise bunları yapmak pek mümkün değil.

Yakın bir arkadaşımın saçları benimki gibi dalgalı ve ince telliydi. Üstelik dökümeye başlamıştı. Kendisi saçları toparlama ihtimali olduğu için saçlarını Hint kınası ile boyadı. Saçları daha siyah, daha parlak ve gür görünmeye başladı. Çocuk beyaz tenli olduğu için daha yakışıklı da görünmeye başladı. İsterseniz siz de bu yolu deneyebilirsiniz...
  • Tamda söylediğiniz gibi saçlarım düz ve kalın telli :))

Ama işte yağlanma sorunu başladı.Yıkayınca çok kuru kalıyor.Sonradan çabuk yağlanıyor.Birazda canlılığı azalıyor.Sonuçta saç ölü bir canlı.Beslenmesi lazım.

Bunun için krem arayışına girdim.

3d man ürünleri hakkında olumsuz yorumları okuyunca; başka ürünler aradım.

Givanni diye bir markanın şampuan kremlerine denk geldim.Sülfat ve paraben içermiyormuş.20 lira civarı 2 side.

Sipariş verdim bakalım.Deneyip göreceğiz.
    İçindeki maddelerin ne olduğu önemlidir tabi ki ama bu saçınıza uygun olacağı anlamına gelmez. Sipariş etmemiş olsaydınız, kadinlarkulubu.com'da kullanıcı yorumlarını araştırmanızı tavsiye ederdim. Bi erkeğin kadın sitesinde dolaşması ilk bakışta abes gibi gözüksede, Allah razı olsun bayan kardeşlerimizden; firmalar paralı testerlar bulamazken, bizimkiler piyasada bakım ürünü namına herşeyi kendi üzerlerlerilerinde deneyip, deneyimlerini paylaşıyorlar.

Ama madem sipariş ettiniz, mennun kalmanızı dilerim.
  • Aynen hocam haklısın :))

Bende zaten oralardan baktım da; kimsenin dediği birbirini tutmuyordu.

Ben de ilk yukarıdaki ablamızdan duydum.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=594077

burda şampuanı övüyorlar.Ama durulanmayan bakım kremi kötü diyorlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638509

burda da şampuanı kötüleyip durulanmayan kremi övüyorlar :))

• Hocam püskürtmesi nasıl o ürünün basıncı taft tan fazla mı yoksa benzer değerde mi, taft kullanıyorum şuan bir ara egosun o tarz bir spreyini almıştım ama püskürtmesi kötü olduğundan kullanmadım, saçın şeklini bozacak kadar basınçlı püskürtüyordu.
    İllaki bi beğenen ve bi beğenmeyen çıkar hocam. Herkes beğense zaten, piyasada yüzlerce marka ve çeşit olmazdı, rekabet olmazdı. Sizoradaki yorumları kafanızda harmanlayıp kendiniz için en uygun olanı seçeceksiniz.

Bu arada kız o kadar güzel değil ama ilk baştaki açıklamalarında bana çok sempatik bişey geldi ya Hele o 'Casper gibi çıkmak istemiyorum' deyişi yok mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 18 Şubat 2014; 11:38:50 >
  • mess up la 4numara sprey kullanıyorum 2dk sonra saçıma elimi götürüyorum beyaz beyaz kepeklenmiş gibi kar taneleri dökülüyor osis yerine toni guy denedim biraz azalma oldu spreyi uzaktan yada yakından sıkmamla alakası varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRebel1903

quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

quote:

Orijinalden alıntı: SoulRebel1903

quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

mess up+ taft 4 numara kullanıyorum bozulmuyor + mat gözüküyor

4 numaradan kasıt nedir hocam ?

Birde hocam nasıl oluyor

Ben önleri fönle şekillendiriyorum genelde önler JB modeli kalkık oluyor..Önce wax sürüyorum sonra sprey sıkıyorum ..Siznasıl yapıyorsunuz birde spreyi nerelere sıkmalıyım yani kök üstler falan mat görünsün istiyorum anasını satıyım :)

hocam dandik tafttan kullanmayın

buyur bak bu benim açtığım konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_81057455/tm.htm

orada altta göreceksin ki morfose marka sprey kullanıyorum, emin ol önerdiğim her insan memnun kaldı, parlaklık sorunu yok, aşırı sertleşme yok, bozulmaysa hiç mi hiç yok, piyadaki en iyi f7p ürünüdür kutusu 6-8 lira arası değişir(400 ml)

Schwarzkopf 3DMension Saç Şekillendirici Kullananlar Var Mı?

ha tabi ki, bu ürün de hafif parlaklık katmıyor diyemem, ama taft ve diğer ürünlere kıyasla devede kulak, bugüne kadar kimse aa saçın ne kadar parlak demedi bana. taftın verdiği gereksiz jöle sertliği de yok.

denemekten zarar gelmez ucuz ürün zaten, 35 liralık sprey bile aldım 2. defa kullanmadıklarım oldu ama bunu kutu kutu bitiriyorum hep.

başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

hocam peki wax ile bu gider mi :)) matlaştırıcı osis mess up ile bunu kullansam iyi gider mi dersiniz :)) birde sizde katılıyormusunuz 30 cm öteden sıkma olayına

Saci dokuyor diyorlar hocam ne kadar dogru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ZeroKinTR kullanıcısına yanıt
    Eğer Taft saç spreyi kullanıyorsanız, Schwartzkopf'un saç spreyleri berbat hocam bence. Bizim memleketimizde Akat Kozmetik yerli firmasının ürettiği Morfose saç spreyi benim bugüne kadar kullandığım en güzel sprey. Ayrıca Taft 250 ml. 10-12+ lirayken, 400 ml. Morfose 8 lira. Üstelik ne kadar sıkarsanız sıkın akşam saçınızı yıkamaya gerek kalmaksızın fırçayla şöyle bi taradığınız zaman sprey kalıntıları anında yok oluyor. Böylece akşam spreyi temizlemek için, sabah fön çekmek için ayrı ayrı saçınızı yıkamıyorsunuz.

2 yıldır neredeyse her gün fön çekip Morfose sprey ile saçımı şekillendiriyorum, olağan saç dökülmeleri haricinde anormal saç dökülmeleri yaşamıyorum. Saç dökülmesinin en büyük etkeni genetiksel yatkınlık. Eğer atalardan gelen saç dökülmesine yatkın bi saç yapınız varsa, sizin aldığınız tedbirler ancak dökülme sorununu geciktirir, önlemez kanımca.

Eğer böyle bir yapınız yoksa, kullandığınız şampuana dikkat edin yeter. Ben kesinlikle Procter & Gamble ya da Unilever gibi firmaların (Clear, Pantene, Dove vb.) şampuan ürünlerini tavsiye etmiyorum. Kendim şahsen, yerli üretim Dalan yağsız zeytin yağlı sabun ile 1 kere saçlarımı az köpükleyerek yıkıyorum, duruladıktan sonra sabunun verdiği sertliği gidermek için çok az miktarda Loreal Paris Elseve saç kremiyle saçımı kremleyip yumuşatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 18 Kasım 2014; 11:50:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Eğer Taft saç spreyi kullanıyorsanız, Schwartzkopf'un saç spreyleri berbat hocam bence. Bizim memleketimizde Akat Kozmetik yerli firmasının ürettiği Morfose saç spreyi benim bugüne kadar kullandığım en güzel sprey. Ayrıca Taft 250 ml. 10-12+ lirayken, 400 ml. Morfose 8 lira. Üstelik ne kadar sıkarsanız sıkın akşam saçınızı yıkamaya gerek kalmaksızın fırçayla şöyle bi taradığınız zaman sprey kalıntıları anında yok oluyor. Böylece akşam spreyi temizlemek için, sabah fön çekmek için ayrı ayrı saçınızı yıkamıyorsunuz.

2 yıldır neredeyse her gün fön çekip Morfose sprey ile saçımı şekillendiriyorum, olağan saç dökülmeleri haricinde anormal saç dökülmeleri yaşamıyorum. Saç dökülmesinin en büyük etkeni genetiksel yatkınlık. Eğer atalardan gelen saç dökülmesine yatkın bi saç yapınız varsa, sizin aldığınız tedbirler ancak dökülme sorununu geciktirir, önlemez kanımca.

Eğer böyle bir yapınız yoksa, kullandığınız şampuana dikkat edin yeter. Ben kesinlikle Procter & Gamble ya da Unilever gibi firmaların (Clear, Pantene, Dove vb.) şampuan ürünlerini tavsiye etmiyorum. Kendim şahsen, yerli üretim Dalan yağsız zeytin yağlı sabun ile 1 kere saçlarımı az köpükleyerek yıkıyorum, duruladıktan sonra sabunun verdiği sertliği gidermek için çok az miktarda Loreal Paris Elseve saç kremiyle saçımı kremleyip yumuşatıyorum.

hocam benim arkadaş siyah morfose kullanıyor ve memnun ancak yinede sorayım

etkisi tutuculuğu nasıl , benim saçlarım rüzgarda çok çabuk dağılan gür ve yumuşak bir yapıya sahip

• SoulRebel1903 S kullanıcısına yanıt
    Ben turuncu olanı kullanıyorum. Dağılan saça sahipseniz tutucu olduğunu hissedene kadar sıkarsınız spreyi. Ben çok mennunum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.