Şimdi Ara

'Schumacher bir yalancı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jacques Villeneuve, Michael Schumacher'in taraftarlarına ve diğer pilotlara yalan söyleyen biri olduğu iddiasında bulundu. 1997 F1 Dünya Şampiyonu Kanadalı pilot, F1 Racing dergisinde gelecek hafta yayınlanacak mülakatında, Schumacher'in gerçek bir kişiliğe sahip olmadığını ve emekli olduktan sonra çok kolay unutulacağını ileri sürdü.

Villeneuve, "Bence problem, onun gerçek kişiliğini asla görmemeniz. O bir yarışçı - bu yüzden başka bir şey değil - Kaskını çıkardığı gün, insanların onu unutacağı fikrindeyim. Onun tersine, Senna, asla unutulmayacak. Unutulmayacaklardan biri de James Dean. Çünkü genç yaşta geçirdiği kazada hayatını kaybetti, Tabi bu kadarla sınırlı değil. Michael'ın, bir Prost gibi, bir Mansell gibi insanların hafızasında güçlü ve uzun süre yaşayacağını hiç düşünmüyorum. Bu insanlar kahraman statüsünü kazandı. Michael bunu hiçbir zaman elde etmedi ve edemeyecek de..." dedi.

Schumacher'in; Alonso ve Raikkonen'in tur zamanlarını engellemek için Monaco'daki sıralama turlarının sonunda yaptığı blokajla gerçek kişiliğini sergilediğini inanan Villeneuve, "Michael, yaptığı pis hilelerden dolayı ve büyük bir insan olmadığı için gerçekten büyük bir şampiyon değil. Evet Senna da bazı dolaplar çevirmişti fakat çok daha kibarca ve dürüstçe yaptı. Senna, 1990'da Suzuka'da Prost'u yarış dışı bırakmıştı (aracını Prost'un üzerine kırmış her iki pilot da yarış dışı kalmıştı) fakat bunu yapacağını yarış öncesinde de söylemişti" diye konuştu.

Villeneuve ayrıca, "Michael'a baktığımızda, gülünç bir şekilde hala Monaco'da masum olduğunda ısrar ediyor. Senna ise ne yapmıştı: 'Evet yaptım. Fakat yarış öncesinde de size bunu yapacağımı söylemiştim" demişti. İşte Michael'ın Monaco'da, (1997'de) Jerez'de ve (Damon Hill'le tartışmalı bir şekilde çarpıştığı 1994'de) Adelaide'de yaptıklarından farkı burada. Senna taraftarlarına yalan söylemedi. Fakat Michael bunu yaptı. Üzücü olan da budur. Elbette taraftarları da bunu kabul etti. Siyahın beyaz olduğuna da yemin ederler. Doğal olarak sevdikleri birisine saygı duydukları için bunu yaparlar. Ve Michael da kendisine olan bu bağlılığı suistimal ediyor" ifadelerini kullandı.

TurkiyeF1.Com

• wow kavgada solenmez be
  • Jacques Villeneuve' ün en iyi yaptığı şey bu: Provakatif konuşmak ve her daim Schumacher' e çamur atmak.

Kendisine sadece şunu sormak istiyorum: 1997 Portekiz GP' de Schumacher' in önünde zig zag çizerek ne yapmaya çalışıyordu?
  • Villeneuve neymiş acaba. Feci şekilde schumacher kompleksi görüyorum. Dediklerinin aksine Schumacher yıllar sonra bile unutulmayacaktır. Schumacher gibi efsne bir pilotu izlediğim için şanslıyım. Efsaneler unutulmaz.
  • schumacher türk olsa bu açıklamalara kesin şöyle derdi

'' it ürür kervan yürür ''

bu arada merak ettim bu söz almancaya nasıl çevrilir
  • Şu Schumacher' in hatırlanmayacak oluşunu iddia etmesi çok enteresan. Ama kendisi muhtemelen şöyle hatırlanacak:
    "Bir Gilles Villeneuve vardı. Aşırı inatçı ve hırslıydı. Bir de oğlu vardı. Pistteki en iyi aracı kullandığı zamanda ucu ucuna zorla şampiyonluk kazanabildi, bir daha da tek bir yarış bile kazanamadan F1' den adeta atıldı."
  • hiçbir zaman Michael kadar efsane olamadı.
    Jacque eğer bugün varsa babası gilles villenuve sayesinde var.çamur at izi kalsın olayını uygulamış jacque
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

Jacques Villeneuve' ün en iyi yaptığı şey bu: Provakatif konuşmak ve her daim Schumacher' e çamur atmak.

Kendisine sadece şunu sormak istiyorum: 1997 Portekiz GP' de Schumacher' in önünde zig zag çizerek ne yapmaya çalışıyordu?

Schumy de 2004 de Montoyanın önünde zigzag çizmişti.

Doğrusu bir durup düşünmek lazım. Villeneuve başarılı bir pilot değil. Ama ne demişler yapamıyorsan öğret, öğretemiyorsan yorum yap.Böyle bir şeydi işte Schumy de az değil hani. Ama sonuçta hepsi insan. Yinede böyle bir şeyi Raikkönenden yada Alonso dan umarım görmeyiz. (Alonso seneye sonuçta bizim pilotumuz. İnşaallah seneye Kimi Alonso olur. Mükemmel takım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CONCİNNA_ -- 18 Ağustos 2006; 18:38:45 >

• alonso yapıyo kii zaten .

quote:

Orjinalden alıntı: _CONCİNNA_

quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

Jacques Villeneuve' ün en iyi yaptığı şey bu: Provakatif konuşmak ve her daim Schumacher' e çamur atmak.

Schumy de 2004 de Montoyanın önünde zigzag çizmişti.

Doğrusu bir durup düşünmek lazım. Villeneuve başarılı bir pilot değil. Ama ne demişler yapamıyorsan öğret, öğretemiyorsan yorum yap.Böyle bir şeydi işte Schumy de az değil hani. Ama sonuçta hepsi insan. Yinede böyle bir şeyi Raikkönenden yada Alonso dan umarım görmeyiz. (Alonso seneye sonuçta bizim pilotumuz. İnşaallah seneye Kimi Alonso olur. Mükemmel takım )

• güneş balçıkla sıvanmaz... kompleks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nescafe07 -- 18 Ağustos 2006; 18:59:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

güneş balçıkla sıvanmaz... kompleks

atalarımıza bak be sanki bu konu için söz üretmişler gibi.

meyva veren ağaç taşlanır da diyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

hehe yanlış anlamayında iş söze kalırsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bi sözde var
    no smoke without fire

• quote:

Orjinalden alıntı: _CONCİNNA_

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

hehe yanlış anlamayında iş söze kalırsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bi sözde var
    no smoke without fire

• 1994 teki ve 1997 deki görüntüleri seyrettim schumacher'in 1994 teki şampiyonluğu şaibelidir
    ben bunu bilir bunu söylerim
    Damon Hill onu geçerken üstüne kırmış ve yarış dışı bırakarak şampiyon olmuş
    1997'de de benzer birşey yapmaya çalışmış ama bu kez başaramamış ve tüm puanları silinmiş.
    monaco'daki park etme meselesini ise herkes biliyor
    bu schumacherin ne ilk ne son sabıkası belki bu sezon bir kez daha sahneye çıkabilir
    eminim birçok kişide benim gibi düşünüyordur.
  • alttaki resme bakta konuş.1994 te en ufak bi şaibe bile yok.bırak şaibeyi,şaibenin "ş"si bile yok
     'Schumacher bir yalancı'

bu sana yeter umarım
    quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

1994 teki ve 1997 deki görüntüleri seyrettim schumacher'in 1994 teki şampiyonluğu şaibelidir
    1997'de de benzer birşey yapmaya çalışmış ama bu kez başaramamış ve tüm puanları silinmiş.
    bu schumacherin ne ilk ne son sabıkası belki bu sezon bir kez daha sahneye çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 20 Ağustos 2006; 3:13:55 >

• villeneuve bu sene Schumacher dışında 3 - 4 Pilota da bu tür laf atmalarda bulunmuştu .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

alttaki resme bakta konuş.1994 te en ufak bi şaibe bile yok.bu şaibeyi,şaibenin "ş"si bile yok
     'Schumacher bir yalancı'

bu sana yeter umarım
    quote:

Orjinalden alıntı: baybars_

1994 teki ve 1997 deki görüntüleri seyrettim schumacher'in 1994 teki şampiyonluğu şaibelidir

Kesinlikle katılıyorum...

Villenueve E gelince .... artık bitti... kıskanclıgından ve cekememezliginden yapıyo... schumi yaslandı ama senelerdir zirvede... villeueve ise yaslanıyo ama seneler gectikce gitgide dibe vurdu.... Adam kaset çıkardı ne kadar saçmalık gundemde kalmak icin herseyi yapıyo... sacma sapanda konusuyo iste...

• aslında adam biraz da haklı
    çok uzak değil en son macaristan yarışına bakın
    hatırlarsınız shumi ön kanadını kırdı fisicoya çarparak tv kamerasında tekrarını gösterdiklerinde dikkat edenler farketmiştir shumi fisico nun üstüne kırdı,sanırım amacı arka lastiğine dokunup fisicoya spin attırmaktı ama kanadını kaybetti
    forumda beni bilen çok kişi var ferrari yi sevmem ama shumiyi severim ama shumininde zaman zaman agresif davranışlarını görebiliyorum bunu ona yakıştırmasamda diğer pilotlara nazaran daha sakin ve rakiplerine daha saygılı bi kişiliği olduğunu biliyorum
    en azından 7 şampiyonluğa rağmen mütavaziliğini koruyor,villeneuve ve alonso gibi tek şampiyonlukla kendisini f1 in ağası gibi görmüyor
  • bilmeyenler için söyleyeyim

1994 Drivers Championship

Pos Driver Nationality Team Points

1 Michael Schumacher German Benetton-Ford 92

2 Damon Hill British Williams-Renault 91
    3 Gerhard Berger Austrian Ferrari 41

4 Mika Hakkinen Finnish McLaren-Peugeot 26

5 Jean Alesi French Ferrari 24

son yarışta Damon hill Schumacher'i geçerken schumacher'e çarpmıştır.(bence schumacher bir çok kez yaptığı gibi direksiyonu rakibine doğru kırdı)
    ve önce schumacher yarış dışı kaldı hill pit'e kadar gitti ama arabası için yapacak birşey yoktu ve yarış dışı kaldı ve schumacher 1 puan farkla şampiyon oldu
    altta da olayın videosu var seyredip yorumu kendiniz yapın
    http://www.youtube.com/watch?v=IQOT7Y9YCio

buda 1997 jerezde schumacher'in villeneuve'u yarış dışı bırakmak isterken kendinin yarış dışı kaldığı ve tüm puanlarının silindiği yarış

http://www.youtube.com/watch?v=NO5eUH6_OIA&NR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 20 Ağustos 2006; 10:38:53 >

• üstteki videolara bakarken gözüme çarpan
    birkaç videoda ben ekleyeyim dedim

schumacher villeneuve videoları

http://www.youtube.com/watch?v=htzuJ0g0Glc&mode=related&search=
    http://www.youtube.com/watch?v=nRoKH53udv4&mode=related&search=http://www.youtube.com/watch?v=YcLx9MdqWE4&mode=related&search=

konuyla ilgili değil ama
    kimi monty

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=sJDoJK1rsAQ&NR[/link]

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.