Şimdi Ara

Schneider Electric BVS 1000VA 4 Schuko Çıkış Kesintisiz Güç Kaynağı BVS1000I-GR Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu ürünü kullananlar burada tecrübelerini paylaşırsa alacak olan arkadaşlar faydalanmış olacaklardır....

    Schneider Electric BVS 1000VA 4 Schuko Çıkış Kesintisiz Güç Kaynağı BVS1000I-GR Kullanıcıları

    Schneider Electric BVS 1000VA 4 Schuko Çıkış Kesintisiz Güç Kaynağı BVS1000I-GR

    BVS Serisi Kesintisiz Güç Kaynağı
    Dünyanın Lider Kesintisiz Güç Kaynağı Üreticisi Schneider Electric’in BVS Serisi ile işiniz de eğlenceniz de yarıda kalmasın, internetiniz kesilmesin!

    BVS Tek Faz Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı, Schneider Electric’in ev ve küçük ofis kullanımı için tasarladığı yeni UPS ürün ailesidir.


    Schneider Electric BVS Serisinin Standart Özellikleri

    Ev ve Ofisinizdeki Farklı Elektronik Cihazlarla Çalışan Esnek Tasarım
    Modem, PC, Full HD TV, Monitör, Oyun Konsolları, Oyun-Performans Bilgisayarları, Amfi, Receiver, Apple TV, Uydu Alıcısı, Switch, VoIP gibi farklı güç tüketen cihazlara aynı anda güç verebilir.


    İnternete Birkaç Dakika Değil, Saatlerce Bağlı Kalın
    PC gibi yüksek güç gerektiren cihazları kapattıktan sonra modem gibi düşük güç tüketen cihazları saatler boyunca çalıştırarak internet bağlantınızı devam ettirebilirsiniz.


    Otomatik Gerilim Regülasyonu (AVR) ve Gerilim Koruması
    Gerilim düşüklüğü ve dalgalanmalarını düzelterek enerjinin düzensiz verildiği bölgelerde cihazlarınızı korur. Değerli elektronik cihazlarınızı yıldırım, gerilim darbesi ve gerilim yükselmesinin zararlı etkilerinden korur.


    2 Yıl Garanti ve Kesintisiz Müşteri Hizmeti
    2 yıl cihaz garantisine ek telefon desteği, Schneider Electric yardım hattı temsilcisiyle canlı sohbet yoluyla kesintisiz müşteri memnuniyeti.




    Apple TV 4K: 5W Modem: 15W 43" 4K UHD TV: 71W 55" 4K UHD TV: 100W
    24" Monitör: 30W PC: 135W Oyun PC: 285W Oyun Konsolu: 154W
    BVS Serisi ile işiniz, eğlenceniz ve internetiniz kesilmesin,
    değerli elektronik cihazlarınız bozulmasın!







  • Bu ürünü geçen hafta aldım. Ps5 ve monitör bağlı. Yeni nesil oyun açıp bağlantıyı kestim, sistemler kapanmadı destekledi yani. Yalnız aklımda soru var. Sürekli güç bağlantısının olması gerektiği yazılmış hep. Yalnız bu ups sürekli sıcak, kapalı olsada açık olsada. Aklıma harcadığı elektrik sarfiyatı takıldı. 10-20 Watt kabul edilebilir ama acaba faturaya çok yansır mı? Yada örneğin kullanmadığım zaman güç kablosunun çeksem mi acaba. Ama bu seferde bataryanın biteceği sonrasında fişe takılınca tekrar şarj olurken daha çok elektrik sarfiyatı olacağı belirtilmiş çoğu yazıda. Hemde bataryanın sarj-deşarj döngüsü artacak böylece ömrüde azalacak.


    Sizlerin fikri ne?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 5 Nisan 2021; 13:45:20 >
  • Wattmetre aldım, prize takılı olduğu sürece sürekli kapalı olması yada açık olması fark etmiyor hemen hemen aynı 15watt güç tüketiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 7 Nisan 2021; 10:4:22 >
  • Nasıl uzun kullanımda memnunmusunuz

  • desi116 kullanıcısına yanıt
    Elektrik kesintileri oluyor, konsol ve monitör kapanmıyor, gerçi hemen konsolu güvenli bir şekilde kapatıyorum ama ne kadar dayanır ölçmedim. Bir ara sanırım voltaj dalgalanması yada frekansta problem vardı, aküden çalışıyordu ups. Evdeki herşey normal çalışıyordu. Korktum bozuldu diye ama normalmiş. Sorun yok, memnunum şu an için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 12 Ağustos 2021; 18:27:18 >
  • ben 55 ekran tv ve ps4 proya bağlayacagım umarım işiimi gorur kapnana kadar

  • desi116 kullanıcısına yanıt
    300 watt a kadar destekler tahminin, benim monitör olduğu için 250 watt filan.
  • demekki 600 luk kesınlıkle yetmez en az 1000 lık lazım baktım tv de 165 w tuketıyormus ps4 proya bakmadım

  • desi116 kullanıcısına yanıt
    İmkansız yetmez. 1000va anca. Ps4pro 160 watt falandı galiba.

    Bu model ups ler 0.6 çarpana sahip, yani 1000va nın karşılığı 600watt. Bununda yarısını alın derler yani 300watt max destekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 13 Ağustos 2021; 11:55:32 >
  • Merhaba, ben 18W özel bir isik kaynagini elektrik olmayan bir yerde kullanmak istiyorum. Bu güc kaynagi ile bunu yapabilmem mümkün mü? Cevap verebilirseniz cok sevinirim.

  • Serinin 500-650-800 ve 1000 VA gücünde versiyonları var. Bir oyun bilgisayarı bağlayacaksanız ve o an oyun oynuyorsanız yani max güç çekiyorsanız bilgisayarınızın donanımına göre 1000VA olan bile yeterli gelmeyebilir. Bu arada elektrik kesilince yarım saat daha oyun oynamaktan falan bahsetmiyorum. Direk oyundan çıkıp bilgisayarı kapatacağınız süreçten bahsediyorum. Yeni nesil rtx 4090 gibi güç kaynağı düşmanı bi ekran kartı kullanıyorsanız zaten bu UPSler işinizi görmekten çok uzak olacaktır. 5600x gibi az yakan iyi kaçan bir işlemci 6600xt gibi orta siklet bi ekran kartı ve monitör ile güvenle kullanabilirsiniz. Sisteminizin güç sarfiyatını PSU calculator yazıp hesaplatabilirsiniz. Konsol + büyük ekran bi TV de bağlasanız 1000VA olan güvenle çalışır. Bir de bataryası malum sürekli tam şarjda olduğu için zamanla batarya kapasitesi de düşecektir. Her ne kadar Schneiderin dandik batarya kullanacağını düşünmesem de en yüksek kapasiteli olanı almanız akıl karı olur. Bu arada ürün malum sürekli devrede ve sıcak, kullanıcı yorumlarında plastik kokusundan şikayet edenlerin yorumlarını okudum.


    Schneider Electric BVS 1000VA 4 Schuko Çıkış Kesintisiz Güç Kaynağı BVS1000I-GR Kullanıcıları




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.