Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun devre arasında Dinamo Zagreb kulübünden transfer ettiği Hırvat savunmacı Gordon Schildenfeld ile yollarını ayırdı.
Gordon'un sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıklayan Ertuğrul Sağlam, Delgado ve Bobo'yu satmayı düşünmediklerini de dile getirerek ortalıkta dolaşan transfer dedikodularını yalanladı. Beşiktaş teknik direktörü basın mensuplarına verdiği demeçte; ''Bobo ve Delgado ile ilgili başka bir takımdan transfer teklifi olması durumunda, Beşiktaş'ı da memnun edecek, kulübün menfaatleri doğrultusunda astronomik teklif karşısında bir değerlendirme yaparız. Şu anda hiçbir oyuncumuzu bırakmayı düşünmüyoruz. Bugüne kadar 3 yabancı futbolcuyla anlaştık. İçeride de 1-2 futbolcuyla anlaşarak transferimizi tamamlayacağız,'' dedi. goal.com
Desene dünyanin en iyi defans oyuncusunu kaybettik...
quote:
Orjinalden alıntı: OkanBJK1903
Desene dünyanin en iyi defans oyuncusunu kaybettik...
gs nin Ribery'i kaçırmasından fena
hiç oynadımı o adam ya
Oynadi canim... oynamaz olur mu? Ancak oynarken bizim takim icin oynadigini sanmiyorum. Yaptigi hatalar inanilmazdi.
bir sezonda 2 stoper yolladık bakiyidde sayarsak 3
Beşiktaş'ta hemen yargısız infaz yapılıyor..Belki bu futbolcuda haklı olabilirler ama Higuain'in kesinlikle hakkının yendiğini düşünüyorum..
geldiğini hatırlamıyorum gittigini de görmedim :) bjk parası savrulmaya dvm ediliyor . bikez daha dolu dolu söylüyorum : Allah belanı versin yıldırım demirören !
quote:
Orjinalden alıntı: 1
Bobo ve Delgado ile ilgili başka bir takımdan transfer teklifi olması durumunda, Beşiktaş'ı da memnun edecek, kulübün menfaatleri doğrultusunda astronomik teklif karşısında bir değerlendirme yaparız.
astronomik teklif
4.5 milyon euroya emre belözoğlunu alırsın, aynı paraya delgado'nun (istediğin kelimeyi sen seç) ayakkabısını alırsın fark bu işte
Zarar, hep zarar. Habire içeri giriyoruz. Carew'den bu yana 3 sene geçti ve ilk kez Bobo'yu iyi bir paraya satcaz diye de seviniyorum. 2 Milyona aldık 10 milyona satıyoruz diyoruz. Bi de zarar hesabı yapalım istersen yönetim.
gordon ve higuain Kocaelisprla prensipte anlaşmşlar sanırım..
yok artık
imza attıracaklarmış diye okudum bende
Higuain gibi bir yeteneğin daha kaliteli takımlarda oynaması lazım bence.
Bu adama hangi İNSAN OĞLU 2 milyon dolar verebilir onu anlamıom.
Adamakıllı transferlerle ilgilendiğimizde de 250-500 Bin $'lık farklarla ne oyuncular kaçırıyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme