Bildirim
Schalke Maçı Havasına Girelim Yavaş Yavaş..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
dortmund 0-2 Galatasaray 
Orijinalden alıntı: Chuckly
Yapilan transferler olmasa bu kadar heyecanli olmayabilirdi.Drogba ve Sneijder hepimize umit verdi.Haydi hayirlisi
Bu kadar olur muydu bilmem ama gene de olurdu çünkü eleme ihtimalimizin en yüksek olduğu takımlardan birisini çektikk kurada
-
Bu maç kazanalım 7 gün bamlıyorum kendimi
_____________________________ -
-
Oyuncuların sahaya çıkıp Cl müziğinin çalmaya başlayacağı anı sabırsızlıkla bekliyorum 
-
-
1 haftadır havadayım zaten, telefonumun zil sesi şampiyonlar ligi müziği, maç başı taraftar şovlarını sabırsızlıkla bekliyorum.
cuma gününden beri aklım schalke maçında zaten. dün boş yere gittiniz yok trabzon yok fener tarıtşmasına girdiniz.neyse artık havaya girmeyenlerde girsin 47saat 29dakika sonra 2.tur maçımız var
Ben 2 aydır bu maçın havasındayım la. Koymuşum STSL'ye 
Arkadaşlar meşale nerden bulabilirim?
-
bi an önce gelse keske
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler