Şimdi Ara

SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.160
Cevap
142
Favori
1.356.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yorumunuz için teşekkürler araba güzeldi ama 10 yıllık olmasından dolayı vazgeçtim onun yerine 50000 kmde 2011 model ford focus 1.6 comfort line otomatik araba aldım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syg10 -- 13 Temmuz 2017; 13:59:40 >
  • Slm arkadaşlar guruba yeni katıldım bende 2001 secenic var çoğu sorunları kendim söküp takarak yapmaya çalışıyorum yakıt pompasını nasıl sökücem aparat lazım bilgisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2001 scenic rxt aracımız var.Sorunumuz ise şöyle
    Aracımız tüplü ve tüpte çalışırken herhangi bir sıkıntısı yok fakat benzine geçtiğinde gaz verdiğimiz zaman aracımız gaz yemiyor , tekleme yapıyor gaz pedalına az basarsan sıkıntı yok fakat biraz fazla pedala yüklenince araç sarsılıp yekiniyor.( Benzin pompası değişti ve karbüratör boğazındaki contalar değişti ) Bir türlü sorunu çözemedik.Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşımız varmıdır varsa sorunu nasıl çözdünüz yardımcı olursanız sevinirim.
  • 2012 scenic priv. araçta kronik sorun var mı? Nasıldır, otomatik olması probleme neden olurmu? Ne kadar fiyata kadar alınabilir. Yorumlariniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksln kullanıcısına yanıt
    merhaba bende 5 kişilik olan var; otomatik vitesi çok iyi; konforu da iyi. 70 bin TL'ye aldım 33bin km'deydi. kronik sorun diye bir şey diyemem; 120 km üstünde önden rüzgar gürültüsü geliyor ancak bu sesi silikonla kesenler varmış ama bir bilgim yok açıkçası. şehir içi için hem küçük hemde içi geniş ve ferah bir araba.
  • bloyjack kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yakın zamanda mı aldiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksln kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim; nisanda aldım
  • bloyjack kullanıcısına yanıt
    Bende 2012 privilege temiz buldum 65000 km de fiyat 65000 acaba alsam mı diye düşünüyorum. Sıkıntı çıkarır mı? Diye düşünüyorum. Parça masrafı biraz fazla sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parça masrafı fazla mı bence az da değil çok da değil,bundan önce laguna 3 vardı bende onunla aynı. Zaten çoğu parçalar da aynı. Senelik bakım 1000 TL tuttu serviste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, bizde 2007 1.5 dci Privilege var da araçta 8 adet hava yastığı olduğu söyleniyor. Sadece direksiyonla gövdenin sağında hava yastığı ibaresi bulunuyor. Başka nerelerde hava yastığı var araçta?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On koltuk yanlari da var. perde hava yastiklari var.kalqn iki tane nerde emin degilim ama sanki on cam direklerinde vardi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Bizdeki Scenic 1'de C sütunundaki küçük camın üstünde de bir Airbag vardı. O iki tanesi onlar olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yegen70 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam würthün enjektör temizleyicileri var benzin için olanıda var bence bir depoya katıp bir süre benzinle binin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten kolay gelsin. Henüz bir scenic ii sahibi değilim fakat mantık açısından kafama uydu bu araç. Eskiden beri hep yerden yüksek araba kullandığım için artık kendi imkanlarım ile aldığım araçlar sarmiyor beni.. Astra H idi şimdide symbol... Piyasa malum pahalı sormak istediğim şu var 65 binlerde privilege 2007 model 1.6 otomatik malum sitelerde 42-40 bandında... Sizce makul fiyatlarmidir bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    2005 model scenic2 bir aracım var. El freni arızası lambası yanıyordu bir süredir. Uyarı vermesine rağmen el freni normal çalışıyordu. Hatta bir ara ustaya gösterdim. Bu arabalarda genelde yapıyor dedi. Bu şekilde bin sorun olmaz dedi. Benim de işime geldi. Tamirinin mümkün olmadığını duymuştum. Fakat İzmir'de tatildeyken el freni tutmamaya başladı. Bornova ikinci sanayide bir ustaya götürdüm. El freni beyni bozulmuş değişmesi lazım dedi. İzmir'de çıkma bulamadı. Sıfırı 2500 civarında. Ankara'ya sordu. 1500 lira civarında imiş çıkmalar. İşçilik hariç tabi. Fakat Ankara'da da yokmuş. Ben de yanıma aldığım bir takozla İstanbul'a döndüm. Şimdi bu işin üstesinden gelecek bir usta arıyorum. Servisler araç lpg'li diye burun kıvırıyor.. Bana çıkma takacak bir usta lazım. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
    Bu arada başından beri bir aracın el freni elektronik temelli olmaz diyordum. Bu iş sakat diyordum. Sonunda geldi beni buldu...




  • Facebookda Renault Scenic Team grubuna sorun. Yonlendirme yapacaklardir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: InGodWeTrust

    Cümleten kolay gelsin. Henüz bir scenic ii sahibi değilim fakat mantık açısından kafama uydu bu araç. Eskiden beri hep yerden yüksek araba kullandığım için artık kendi imkanlarım ile aldığım araçlar sarmiyor beni.. Astra H idi şimdide symbol... Piyasa malum pahalı sormak istediğim şu var 65 binlerde privilege 2007 model 1.6 otomatik malum sitelerde 42-40 bandında... Sizce makul fiyatlarmidir bunlar.

    Tamam düşük km ama, fiyat yüksek geldi. 38-40 bin bandı daha makul.
  • çok teşekkür ediyorum. yani dediğiniz sınırlardaki fiyatlara bakmaya devam ediyorum.
  • Arkadaşlar; özellikle Scenic 1,6 otomatik benzinli/lpg li sahibi olanlar... Aracımın km si 160 bine yaklaştığı için ve 151 binde satın aldığımdan, içim rahat kullanayım istedim. Triger seti değişimi yaptırdım özel Renault servisinde.. (Çevremden servisle ilgili yeterince tavsiye doğrultusunda...) Değişimden sonra; aracın motoru soğuk iken gerek benzinde gerekse lpg de motor gaz yemiyordu. Tekrar aynı yere gittim, 4-5 saat abartısız baktılar, olmayınca bujilerin hepsini ve eksantrik yağlayıcıyı değiştirdiler. Orada motoru soğutarak da denedik sıkıntı olmadı, çalıştı araç. Arıza da vermedi. Komşu ilde ikamet ediyorum, evime geldim, ertesi günü tekrar aynı arızayı verdi..!?!? Ne yapacağımı bilemiyorum, enjeksiyon mu yakıt pompası mı? Ateşleme bobini mi ? Var mı başından geçen, tavsiye vermek isteyen ? Şimdiden teşekkür ederim. (Ayrıca geçen sene aracı ilk satın aldığım zamanlarda az benzinle aracı kullandığım için yakıt pompası motorunu değiştirmek zorunda kaldım.)
    .... Sorun çözüldü, motorun benzin/lpg karışım oranı bozulmuş, Lpg servisi 5 dk da bilgisayar yardımıyla problemi çözdü...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart76 -- 13 Ağustos 2017; 2:26:20 >




  • yeni scenic ülkemizde satisa sunulacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.