Şimdi Ara

SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM (621. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.162
Cevap
141
Favori
1.410.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: turanthefirst

Manyetik kaptörün volan dişlisi denilen bir dişli önünde hareket ettikçe bujilere elektrik gitmesini sağlar. Manyetik kaptörün diğer adı volan sensörü olduğu için muhtemelen bu dişli de volan dişlisidir. Bir sebepten dolayı volan dişlisinde bir sorun varsa, manyetik kaptörün dişliyi algılaması engelleniyor olablilir.

Bujiler ile ilgili bir sigorta yoktur. zaten öyle bir sorun olsa çalıştıktan sonra da sıkıntı çıkarır.

Bir ihtimal: Değişen manyetik kaptörün soketi gevşektir. Motor bloğunun size göre sağ tarafında kolunuzun ulaşabileceği bir yerdedir. Denemeye değer.

Buji uyumluluğu konusunda benim bir bilgim yok maalesef.

Çok teşekkür ederim hocam bilgi ve paylaşım için ALLAH sizden razı olsun,bu aracı iyi bilen bir usta arayışına girdim Bursada forumdaki diğer arkadaşlarında tavsiyelerini beklerim saygılar.

• FelixCrail kullanıcısına yanıt
    :) doğru bir düzeltme oldu. Teşekkür ederim
    gerçekten can sıkıcı bir durum.manyetik kaptörü kablosuyla beraber mi değiştirdin yoksa sadece kaptör mü değişti.kaptör ara kablosunun sıkıntılı olduğunu okumuştum bir yerden birde ona baktır istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

Arkadaşlar 2002 model scenic RXİ 2.0 nasıldır.Yakıtı fln kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum tavsiye eder misiniz
    Yakında arabayı satmayı düşünüyoruz,skoda fabiamız var çokta seviyoruz sağlam bir araba gerçekten Skodaların fiyatları kalitesinin anlaşılmasından beri VW lere yaklastı biliyorsunuzki 31-32 bin civarlarında otomatik 0-150.000 km arası bir Scenic düşünüyorum fakat babam böyle bir arabaya binmek istemez dolmuşamı çıkcaz der birinci olarak onu nasıl ikna ederim ikinci olarak bu fiyata bu arabalardan sahibindende gördüm genelde aile arabaları olduğu için yıpranması diğer araçlara göre minimum düzeyde sizce almalımıyım babamı nasıl ikna ederim bahsettiğim model Scenic 2 2007-2009 arası arabalar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cam-tavan-ogretmenden-degisensiz-masrafsiz-lpgli-247588115/detay

Link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckydi -- 31 Aralık 2015; 9:42:22 >

''ALL BAD THINGS MUST COME TO AN END''
  • quote:

Orijinalden alıntı: manager87

hocam öncelikle geçmiş olsun
    gerçekten can sıkıcı bir durum.manyetik kaptörü kablosuyla beraber mi değiştirdin yoksa sadece kaptör mü değişti.kaptör ara kablosunun sıkıntılı olduğunu okumuştum bir yerden birde ona baktır istersen.

Sağol manager87 sadece kaptör değişti,kabloda sıkıntı olsa giderken de sorun olmaz mı,ilk çalıştırma problem sonra hiç bir problem yok kapat aç ilk seferde alıyor

Orijinalden alıntı: gamess

otosansit de kemal usta var. 0532 487 1332 servis geçmişi olan çok iyi bir ustadır.

Sağol gamess arayıp olayı anlatırım bakalım ne diyecek

Orijinalden alıntı: 1454meta

quote:

Orijinalden alıntı: gamess

otosansit de kemal usta var. 0532 487 1332 servis geçmişi olan çok iyi bir ustadır.

Sağol gamess arayıp olayı anlatırım bakalım ne diyecek

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar scenıc 2001 lerde aküyü bir geceliğine söksem beyni resetleniyor mu eski aracım öyle düzeliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: 1454meta

Arkadaşlar scenıc 2001 lerde aküyü bir geceliğine söksem beyni resetleniyor mu eski aracım öyle düzeliyordu

Alıntıları Göster
    Tüm SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM arkadaşlara
     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM

• 2013 Scenic 1.5 edc için düşünceleriniz neler?İç hacmi geniş,donanımlı bir aile arabası arıyorum.Bir tane buldum,araç 2013 edc 69000 bitiş fiyatı.Sizce bu para verilir mi?

duruma göre senin araca niyetliyim haberin olsun
    benimde 2001 otomatiğim var. 2-3 marşta çalışma olayı bende de oldu. bobinler sürekli arıza veriyordu çalışınca dahi motorda salantı oluyor du. volan sensörünü değiştirttim. gene sorun çözülmedi. daha sonra baktık ki bobinlerin biri devamlı paslı oluyor ve arızalanıyordu. su fıskiyesinin altından kaportanın içersine su alıyor bu da bobinlere giriyor oradan da bujiler ıslanıyormuş. su fıskiyesinin altlarına silikonn sıkıp kaportaya yapıştırdım. 8 aydır hiç bir sıkıntı çıkartmadı.
  • manager87 kullanıcısına yanıt
    mahkemeyi bilir kişiye yönlendirmişler şubatın ortasına attılar. ben de merakla bekliyorum. ağır hantal ilerliyor ya hayırlısı.
  • omarabi kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam

Orijinalden alıntı: isar

arkadaşlar;
    2000-2003 model arası araçlarda en üst model hangisi. rxt, rte vs... tavsiye edermisiniz.
    yoksa illa 2005-2001 mı alayım.
    ayrıca temiz satan varsa görüşelim.
    selamlar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2001 scenic rxt var bende sağ aynadan su alıyor. içii açtık soketten geliyor daha önce başına gelen yada böyle bir sorun duyanınız varmı. çözemedik bir türlü. birde uygun fiyatlı sağ derece senserlü elektirkli aynayı nereden bulabilirim.
  • ikarus62 İ kullanıcısına yanıt
    Aynadan alması bana da sıcak gelmedi ama o aynayı açtıktan sonra silikon sıkarak düzelmeyecek bir sızdırma olmaz. Ayna değişimine gerek olmaz hocam.

Orijinalden alıntı: turanthefirst

Aynadan alması bana da sıcak gelmedi ama o aynayı açtıktan sonra silikon sıkarak düzelmeyecek bir sızdırma olmaz. Ayna değişimine gerek olmaz hocam.
    Arkadaşlar son 1 2 haftadır bir sorun çıktı. Arada bir araca kartı takıp START düğmesinde bastığımda "tık" diye bir ses geliyor ve kalıyor. Marş motoru "gır gır" diye dönmüyor. 1 2 defa daha deniyorum sonra bazen 2. seferde bazen 3 ya da 4. seferde normal çalışıyor.

Bu her seferde böyle olmuyor, bazen ilk çalışmada, bazen 5 dakikalık bir market alışverişi sonrasında yapıyor.

Akü üzerinde ki gösterge yeşil (akü durumu iyi anlamına geliyor) olmasına rağmen marş motoru dönerken araç iç ışıkları sanki akü azmış gibi kararıyorlar.

Başına gelen var mı?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.