Şimdi Ara

SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM (618. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.162
Cevap
141
Favori
1.410.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: musan1

Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. 6 aydır vites kutusu kontrol hatası veriyor arada. son zamanlarda neredeyse her çalıştırmada biraz yürüyünce veriyor, durup tekrar arabayı çalıştırdığımda bir daha hata vermiyor. Tanıdık vasıtasıyla ümraniye sanayiye bakıma götürdüğümüzde akü zayıf olduğu için dediler ve aküyü değiştirdik. Ancak sorunun akü ile ilgisi yokmuş, hala devam ediyor. Bu konuda tecrübenizi paylaşabilir misiniz? İstanbulda usta önerebilir misiniz? teşekkürler.

Acil olarak aracı bostancı sanayide yıldırım oto şanzımana götürün. Cemil usta selenoid değişimi ile sorunu çözecektir. 600tl fiyatı ve 1 saatlik işi var. Bu şekilde kullanmaya devam ederseniz ucu 3500tllere dayanan yola girmiş olacaksınız yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cetinceviz26

Arkadaşlar 2004 model scenic privilege var 1.6 benzin + lpg var kırmızı eskişehir de 29000 diyor 28750 ye bırakacak sahibinden den mesaj attım daha bire bir görüşmedik kazası değişeni yok nasıl sizce alınır mı ilk arabamız olacak eşimin de ehliyeti var samimi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler ...

İçinize sindiyse alın. Benim de aracı eşim kullanıyor. Kullanım olarak memnun hiç zorluk çekmiyor. Bagaj ve iç genişlik olarak diyecek söz yok zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar 2004 model scenic privilege var 1.6 benzin + lpg var kırmızı eskişehir de 29000 diyor 28750 ye bırakacak sahibinden den mesaj attım daha bire bir görüşmedik kazası değişeni yok nasıl sizce alınır mı ilk arabamız olacak eşimin de ehliyeti var samimi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler ...

Arkadaşım alacaksan 2006 veya üzerini al 2004lerde kronik gösterge arızaları oluşyor ben 1 ay önce 2001 model rxt 75000 de 27000 e aldım ben 2000 ile 2003 modellerinden başkasını sevmiyorum 2003 ten sonrası arka kasa değişiyor ve ön panel hep dijital benim sana tavsiyem 2000 ile 2003 modeller arasından seçim yap çok beğeneceğine eminim işmdi bana 2005 ile değiştirelim deseler kendi arabamı değiştirmem çok seviyorum bu modeli sende iyice düşün kardeş...

• FelixCrail kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

Orijinalden alıntı: omarabi

fityatı normal. az değil çok ta değil. privalge veya dinamique nin ful versiyonu olsa idi daha rahat satardınız.

Arayıp 25 26 teklif ediyorlar insanca olmaz diyorum sonra isine gelirse tarzı konuşmuyorlar mi o zaman sovesim geliyor. Hatta galerici nin biri 24 e ver bende ekmek kazanayım diyince dayanamayıp fırın isletmiyorum birader diye suratına kapattım.

Merhaba, aracınızı sattınız mı acaba? İlanda göremiyorum.

Orijinalden alıntı: musan1

Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. 6 aydır vites kutusu kontrol hatası veriyor arada. son zamanlarda neredeyse her çalıştırmada biraz yürüyünce veriyor, durup tekrar arabayı çalıştırdığımda bir daha hata vermiyor. Tanıdık vasıtasıyla ümraniye sanayiye bakıma götürdüğümüzde akü zayıf olduğu için dediler ve aküyü değiştirdik. Ancak sorunun akü ile ilgisi yokmuş, hala devam ediyor. Bu konuda tecrübenizi paylaşabilir misiniz? İstanbulda usta önerebilir misiniz? teşekkürler.

Dostum elektrovana denilen bir parça var, belli bir ömürden sonra değişmesi gerekiyor. Bununla beraber şanzuman yağı değişimide yapılıyor arkadaşında dediği gibi 4 adet elektrovana+yağ toplamda 500-750 tl arasında bir masrafı var.
    Bilgine

• quote:

Orijinalden alıntı: mericok

quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

Orijinalden alıntı: omarabi

fityatı normal. az değil çok ta değil. privalge veya dinamique nin ful versiyonu olsa idi daha rahat satardınız.

Arayıp 25 26 teklif ediyorlar insanca olmaz diyorum sonra isine gelirse tarzı konuşmuyorlar mi o zaman sovesim geliyor. Hatta galerici nin biri 24 e ver bende ekmek kazanayım diyince dayanamayıp fırın isletmiyorum birader diye suratına kapattım.

Merhaba, aracınızı sattınız mı acaba? İlanda göremiyorum.

Evet pazartesi günü satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1996 Renault 9 Broadway

• quote:

Orijinalden alıntı: cidelimemo

quote:

Arkadaşım alacaksan 2006 veya üzerini al 2004lerde kronik gösterge arızaları oluşyor ben 1 ay önce 2001 model rxt 75000 de 27000 e aldım ben 2000 ile 2003 modellerinden başkasını sevmiyorum 2003 ten sonrası arka kasa değişiyor ve ön panel hep dijital benim sana tavsiyem 2000 ile 2003 modeller arasından seçim yap çok beğeneceğine eminim işmdi bana 2005 ile değiştirelim deseler kendi arabamı değiştirmem çok seviyorum bu modeli sende iyice düşün kardeş...

Eğer bütçe 29 bin civarıysa bence eski kasalardan 14-15 yıllık araç almak çok akıllıca olmaz. Her alışın bir de satışı olduğunu unutmamak gerek.
    2005-2007 model Scenic alabileceğinizi düşünüyorum o fiyatlara.
    Birinci vazifen, alafranga tuvaleti oturarak kullanmak, gerektiğinde hatanı sahiplenmek, beklediğin sırana riayet etmek, başkasında gördüğün yanlışı yapmamak, anlayarak dinlemek, dinleyerek konuşmak, konuşarak anlaşmak, trafikte sinyal kullanmak ve yayalara yol vermektir !

• hocam bütçe 30.000 yani 25.000 idi ama şu aralar 2.el piyasası uçuk gözüküyor o yüzden 5000 daha yükselttim 30u geçmemesi gerekiyor gel gelelim 2004-2005 in kazasız değişensiz temiz bişey istiyosan zaten 29000 altında pek yok eskişehir güven renault la görüştü babam nu aracın piyasası 25000-26000 dedi ama araç alıp satan sanayide ustalara sordum fiyatı iyi değişeni falan yoksa diyor 29000 tl için hangisi doğru bilemedim velhasıl 30000 anca 2004-2005 e yetiyor 1.6 privilege cam tavan sunrooflu bu arada gördüğüm model ?
  • S.A. Arkadaşlar geçen cumartesi aracımın bakımlarını ve göstergesini yaptırdım. Ranault 500 tl den aşağı inmedi. .Dışarıda göstergeyi 300 liraya falan tamir ediyorlarmış bende servisi tercih ettim 500 lira verdim göstergeyi sıfırıyla değiştirdim. Servis yüzde 70 e yakın katılım yaptı 1200 lira olan göstergeyi 500 liraya taktı. yalnız bakım ücreti biraz tuzlu oldu. 5*40 Rn 710 tam sentetik yağ ve yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresine de 390 tl aldılar. Toplamda 4 taksit 890 lira ödendi. Aracım km si sifırdan başladı. Kayıtlara göre arac 87 bin de km saati değişerek sıfırlandı. Umarım bir daha bozulmaz. Aynı sorunu yaşayan varsa ve aracı servis bakımlıysa renault ilk olarak yardımda bulunmuyor fakat şikayetvar sitesine yazınca hemen arıyorlar ve yüzde 50-70 gibi oranlarla indirim yapıyorlar.

2005 Scenic II
    1.6 Pirivelige
  • bana scenic 1 cdçalar lazım satan varmı arkadaşlar veya bir link verebilirmisiniz

Birde hangi antfirizi koymamız lazım renk ve marka önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidelimemo -- 25 Kasım 2015; 23:26:02 >
  • merhabalar öncelikle aranıza yeni katıldım ben yeni scenic 2 1.6 16v hardal sarısı araç aldım çokta memnunum taksiden sonra jeep gibi geliyor, sorunum marş dinaması dişli kaçırıyordu yaptırdım aracı almaya gittigimde teyp code istiyordu aküyü sökmüşler, girdim hallettim sonradan camların yarım yarım açılıp kapandıgını gördüm servise sordum tarif ettiler onuda yaptım ben aracı kartla kilitledigimde 2 kez basarsam açık camlarda kapanıyordu şimdi arka sol cam kapalı iken açılıyor bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.
  • aliaslan75 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullandırsın. seçiminizde isabetli karar vermişsiniz.
  • omarabi kullanıcısına yanıt
    aynen bi tanıdık var mobesede plakayı söyledim 2008 de bursadan eskişehire gelmiş araç fazla kullanılmıyormuş polisin dediğine göre ve bi sıkıntısı da yokmuş 29000 yazmış 28750 dedi yüzyüze birazda kırabilirsek 28500 falan nasıl iyimi ?
  • bana scenic 1 cdçalar lazım satan varmı arkadaşlar veya bir link verebilirmisiniz

scenic 1 için hangi antfirizi koymamız lazım renk ve marka önemli

Orijinalden alıntı: aliaslan75

merhabalar öncelikle aranıza yeni katıldım ben yeni scenic 2 1.6 16v hardal sarısı araç aldım çokta memnunum taksiden sonra jeep gibi geliyor, sorunum marş dinaması dişli kaçırıyordu yaptırdım aracı almaya gittigimde teyp code istiyordu aküyü sökmüşler, girdim hallettim sonradan camların yarım yarım açılıp kapandıgını gördüm servise sordum tarif ettiler onuda yaptım ben aracı kartla kilitledigimde 2 kez basarsam açık camlarda kapanıyordu şimdi arka sol cam kapalı iken açılıyor bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.

Yokmu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.