Şimdi Ara

scan disk'ten sonra reset ve pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pc de (kaldıramadığım) windows açıldıktan sonra scan disk yapıyor. Ve bundan sonra da pc reset atıp tekrar baştan başlıyor. tekrar scan ve tekrar baştan...böyle gidiyor. scandisk i atlasam yine başa dönüyor.
    bi yardım edin de kurtaralım şunu!
    birazda acil de. hemen cevap verebilen olursa sevinirim.

• Arkadaslar sistem hata gördüğünde yeniden başlatmaya komutluymuş.Onu 1seferliğine durdurdum ve hatayı buldum galiba.

STOP: c000021a {onar
    ...(burası görünmüo ama heralde onarılmaz deniyor) maz sistem hatası}
    Session Manager Initialization sistem işlemi, 0xc000026c durumu ile beklenmeyen biçimde sonlandı.
    (0x00000000 0x00000000)
    Sistem kapatıldı
  • Sanıyorum regeditde problem oluştu sistem geriyükleme dene problem devam ederse cd üzerinden onarmayı denersin.
  • valla hocam oturumlara hiç giremiom. regedit e de yani:) ayrıca windows cd sini de koyuyorum ama okumuyor neden bilmiyorum.
  • Zaten masa üstüne kadar gelemediğini anladım. Açılışta F8 ile açılış seçeneklerine gir o kısımdan "sistem geri yükleme" yada "çalışan en son iyi ayarları" seçeneklerinden birini seçeceksin (aktif durumdaysa sistem geri yüklemeyi seç)

sistem geri yüklemeyi bu kısımdan yapacaksın.
    onarma işlemi için biosdan açılışda cd yi ilk sıralara koyman gerekli.
  • Bilgisayarı kurtarınca da Norton GoBack i kur bişey oldumu 10 dk 1 gün 2 gün falan geri alır çzersin işi.. Windowstan önce başladığından gayet yararlı.. Özellikle arşivin çokbüyükse..
  • Anca geldim dersten. en son iyi yapılandırmayı seçmiştim zaten ama bir şey değişmemişti. Geri yükleme yapmadım mı yapamadım mı hatırlamıyorum. Ama cd yi önce okutma şi aklıma gelmemişti. PC uzakta olduğundan yapabildiğim ilk an bakarım. Olmazsa tekrar rahatsız edecem sizi artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chkntfs /x c: yaparak scandiski iptal edebilirsin ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.