Şimdi Ara

SBÜ | Yürüyen Mühendis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz baya tepki aldı bu adam. SBÜ’nün baya hastanesi olması ve bu hastanelerin gerçekten de alanlarında çok iyi olmaları konusunda haklı sanırım(KVC- Siyami Ersek, Kadın Doğum - Zeynep Kamil, Ortopedi - Baltalimanı vs.) Malum, okul mevcut koşullarda çok iyi destek de görüyor.

Herkesin beğenmediği şey bu adamın SBÜ’nün nitelikli bir okul olması konusunda haksız olması mıydı yoksa daha çok her konuya spam atıp konuyu saptırması mı?

• Ne aptalsın

• ilk başta spamlara tepki gösterildi - ben dahil - ama sonradan yazdığı bazı şeylerden ötürü ''sbü trollüğü yapıyor''a çevrildi konu. başta tanıtım başlığı açıp yazsaydı daha iyi olurdu bence. ayrıca gerçekten sbü, ctf'den itf'den daha iyi olabilir mi ki ?

• behindhand kullanıcısına yanıt

Anlamadım ne demek istediğinizi

• Terliksi it kullanıcısına yanıt

Bütün iyi hastaneler, eskinin GATA’sı, artı büyük fonlar aktarılınca Çapa, Cerrahpaşa’dan daha iyi olmasa bile muadili olmaya yaklaşıyor denilebilir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OddNegotiator -- 3 Ekim 2023; 18:0:28 >
  • geçen ctf mezuniyetinde 1. kız konuşmasında mikroskop sırasından ve diğer yetersizliklerden şikayet ediyordu ama sorduğum kadarıyla itf'de böyle bir sorun yok. bence ctf ve itf arasında pek bir fark yok ama tıpçılar daha iyi bilir onlara sormak lazım.

• Senin dediğin gibi mevcut koşullarda çok destek aldığını düşünüyorum bu yüzden imkan bakımından diğer devlet üniversitelerinden daha iyi olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okul hocalar vs bilemem de staj yaptıkları hastaneler harbi çok iyi. Fakat sbücü eleman öyle abarttı ki spam işini bıktırdı, sbü yazacak adam bile yazmamıştır bunun yüzünden. Onun dışında sbü Gülhane ve Hamidiye şu an ciddi anlamda fonlanmaları sebebiyle de iyi okullar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt

Bence de hocam. Katılıyorum dediklerinize

• yürüyenmühendis tanıtım konusu açsın +1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.