Bildirim
SBS 580 5+1 / 2 sinden ses gelmiyor?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
temazsızlık olmasın? -
sanmıyorum cıkarıp yer değiştirip değiştirip taktım yine bi değişim olmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: umut17200
sanmıyorum cıkarıp yer değiştirip değiştirip taktım yine bi değişim olmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
sanmıyorum cıkarıp yer değiştirip değiştirip taktım yine bi değişim olmadı.
speaker fill bulamadım dostum nerede tam olarak :S -
quote:
speaker fill bulamadım dostum nerede tam olarak :S
yani orada ingilizce bilgisayara göre ismi yazılmış SES DOLDURMA felandı yanlış hatırlamıyorsam. -
quote:
quote:
yani orada ingilizce bilgisayara göre ismi yazılmış SES DOLDURMA felandı yanlış hatırlamıyorsam.
evet hoparlör doldurma işaretledim ama yine olmadı sonra realtek driver inden 7+1 seçtim hepsinden geliyo şimdi :D yardımın için sağol o işareti kaldırınca 1 hoparlör den gelmiyo seçince hepsinden geliyor.. -
quote:
quote:
quote:
yani orada ingilizce bilgisayara göre ismi yazılmış SES DOLDURMA felandı yanlış hatırlamıyorsam.
evet hoparlör doldurma işaretledim ama yine olmadı sonra realtek driver inden 7+1 seçtim hepsinden geliyo şimdi :D yardımın için sağol o işareti kaldırınca 1 hoparlör den gelmiyo seçince hepsinden geliyor..
yardımcı olabildiysem bir hayırduası birde alta yorum yeter.
http://forum.donanimhaber.com/m_73889323/tm.htm
-
quote:
quote:
quote:
quote:
evet hoparlör doldurma işaretledim ama yine olmadı sonra realtek driver inden 7+1 seçtim hepsinden geliyo şimdi :D yardımın için sağol o işareti kaldırınca 1 hoparlör den gelmiyo seçince hepsinden geliyor..
yardımcı olabildiysem bir hayırduası birde alta yorum yeter.
http://forum.donanimhaber.com/m_73889323/tm.htm
telefon numarasını onaylayanlar yorum atabılıyor yazıyo o yüzden atamıyorum kusura bakma dostum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X