Şimdi Ara

SBOTTAN ANLAYANLAR BAKSIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN ŞİMDİ SBOTUN V.1.31 YANİ SON SÜRÜMÜNÜ AÇIYORUM SONRA AYARLARINI FLN YAPIP STARTA BASIORUM AMA GİRMİOR LOG İN FALAN OLMAMA RAĞMEN AÇILMIYOR CLİENT NAPMALIYIM İŞTE FOTO

SBOTTAN ANLAYANLAR BAKSIN LÜTFEN

• Gözükmüyor ayarlarsan belki biirim az cok anlıyorum
  •  SBOTTAN ANLAYANLAR BAKSIN LÜTFEN
  • Nod32
  • Settings'ten Silkroad klasörünü tekrar göster...SRO_Client değil bak Silkroad klasörünü göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamonJR -- 26 Temmuz 2009; 12:05:24 >
  • bilemedim vallahide basıma daha önce gelmedi ama belki nod32 dicem bende ama nod32 acık olunca zaten direk siliyor botu
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Settings'ten Silkroad klasörünü tekrar göster...SRO_Client değil bak Silkroad klasörünü göster

tmm kardeş saolasın deneyim

quote:

Nod32
    noldu kardeş hayırdır???*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flashtool bilenler lütfen baksın
    11 yıl önce açıldı
    Acilen anlayan biri baksın !!
    12 yıl önce açıldı
    BİRİ LÜTFEN BAKSIN
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YATEQ ÇOK SAOL OLDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatayrilik

YATEQ ÇOK SAOL OLDU

Birşey değil,bol expler
  • SBOTLA İLGİLİ YENİ BİR SORU SCRİPT NASI HAZIRLANIOR VE SBOTTAKİ ÇAR DURMADAN RETURN ÇEKİOR XS
  • quote:

SBOTLA İLGİLİ YENİ BİR SORU SCRİPT NASI HAZIRLANIOR VE SBOTTAKİ ÇAR DURMADAN RETURN ÇEKİOR XS

Training Place sekmesine geliyorsun ve nereden başlayacaksan oraya gidiyorsun...Start script diyorsun ve istediğin yere gidiyorsun,sonra stop script deyip Save Script on Memory zart zurt'a tıklayıp scripti kaydediyorsun ve üst taraftan Use script coordinatesi seçiyorsun...
    Return sorunu ise pot ayarlarından dolayı olablir...Settingsteki ayarları tekrar gözden geçir
  • Bu arada sbotun son sürümü 1.31 değil 1.31a dır.Bilginize...
  • quote:

quote:

SBOTLA İLGİLİ YENİ BİR SORU SCRİPT NASI HAZIRLANIOR VE SBOTTAKİ ÇAR DURMADAN RETURN ÇEKİOR XS

Training Place sekmesine geliyorsun ve nereden başlayacaksan oraya gidiyorsun...Start script diyorsun ve istediğin yere gidiyorsun,sonra stop script deyip Save Script on Memory zart zurt'a tıklayıp scripti kaydediyorsun ve üst taraftan Use script coordinatesi seçiyorsun...
    Return sorunu ise pot ayarlarından dolayı olablir...Settingsteki ayarları tekrar gözden geçir

Sen baya anlıyosun galiba bu bottan.Bi sorum olursa msj gönderirim sana o zmn...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

quote:

Sen baya anlıyosun galiba bu bottan.Bi sorum olursa msj gönderirim sana o zmn...

Sattığım şeyleri bilmem gerek,çünkü bunların satışını yapıyorum ve müşteri bir sorunla karşılaşınca ilgi göstermek gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.