Şimdi Ara

SBM Fiyatları Üzerinden Trafik Sigortası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SBM üzerinden en düşük 5- 6 firmadan 5378 tl trafik sigortası teklifi aldım ancak gel gelelim poliçe kestirmeye gelince hiç bir firma taban fiyat yani 5378 tl den bana trafik sigortası yapmadı.Ortalam 6700- 8000 aralığında teklif verildi.Garanti bankası online bankacılık 5378 tl teklifi için en az 1200-1300 tl lik ek paket almak gerektiğini öğrendim.En son ethica sigorta 5378 trafik +1181 tl ek paket ile sigortamı 6559tl ye kesti.Ethica müşteri hizmelerini arayıp bu 1181 tl lik paketi iptal ettirebilir miyim? Kanunen buna hakkım var mı?Görüşlerinizi bekliyorum.

• mahlep kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ferdi kaza poliçesi düzenlendi.
    Yasal olarak sizi kısıtlayamazlar ancak çağrı merkezi ve şirket iptal edilmeyeceğini söyleyecektir. Ne yazık ki kimden ne kurtarsam kardır mantığı var. Hakkını yasal yollardan arayan da olmayınca böyle mağduriyetler artıyor. Bir sigortacı olarak bir sigorta şirketinin bu işlemlerini merciye taşıdım. 3 aydır Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK)‘nun savunma bildirimine cevap bile verilmedi. Zaman aşımından kaldı öyle.
    Yaptırım var mı? Yok.
    Adamlar cevap bile vermiyorlar!

Üzgünüm.
    Bu ülkede diş göstermezsen hakkını alamıyorsun maalesef.
    İptalde diretirseler yasal vazgeçme süresi içinde tüketici hakem heyetine verin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Poliçe tek parça değilse iptal imkanınız var hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm sigorta işlemleri için ulaşabilirsiniz.

Acentem İstanbul Cihangir de wise sigorta olarak googledan aratıp arayabilir veya ofise de gelebilirsiniz.

• iptal etmeniz etik olmaz şirket sana ek ürün satın alırsan trafiği şu fiyattan onaylarım diye baştan peşin peşin söylüyor taban fiyattan onay vermek zorunda değiller. 6559 TL ye onay aldıysan şükret

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik kazası yüksek fatura
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.